Teddy Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Piemaanot kulturas veestures ucheni tiku informaatikas kabinetaa rakstiit suudu par dadaismsu, protams, iegaaju arii travianaa, kur man paveersaas diezgan beediigs skats Ir nosisti mani 10 paladini un 11 swingeri nosperi kaut kaadi smirdiigi resursi.. kas pilniibaa nav vaidziigi vislielaakaa beeda ir par tiem paladiniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 TAK SEIVOJIET ARMIJU FFS!! Tas ir vienkārši nožēlojami šītā padirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Es glaabju savus 4uvakus (uz nakti) pie bencika , jo vinam neviens neuzbruuk , kaa ari apgaadaju vinu ar croppu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Nav jau tik traki kaa saakumaa domaaju, jo jau 3 uz uztaisiiti un domaajams vakaraa buushu dabuujis atpakalj savus 10 palus galvanais ir kaartiigi zagt, cik runaaju ar kaiminju vinjs padirsa ap 30 chuubijiem no taa pasha dzheka Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Man laikam vel neka iipasha nav. Edited November 20, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 nu neteikshu ka esi pareizi sabuuveejis, bet lai paliek.. pats sliktaakais ir tas, ka neesi iistajaas kordinaaties.. un ja gribi dabuut papildus resurus, tad uzbuuvee cranny, laikam gauliem bija 1lvla naak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Cipruss, silti iesaku palielinaat cropu un uzbuuveet vienu crop lauku uz 3lvli, jo tad dabuusi papildus resursus. + arii palasi veestules kas tev ir atnaakushas Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 nemsu veera Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Daziem paradas jau dzeltenie punkti , iesaku dariit kautko lietas labaa. Man jau ir uzcelts 2 cranny abas pa 10 leveliem un saksu celt nakamo cranny >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 izskaties ka man ir paveicies, pagaidam buveju resursus un drizuma bus cerams gatavi imperiaali, un neviens man neuzbruuk . man blakus ir leitis, kursh jau ir diezgan kruts, kura armija ir 30 paladini un 90 cluberi, bet bonuss taads ka esmu shaa sitreris un shis mans, taa kaa attistiiba iet normali uz prieshku un par defu pagaidaam nav diez ko jaiespringst, jo kaiminsh tur visiem apkart gandriz visiem uzbruk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 es visus kaimiņus esmu jau iztaustījis.. no 10 sirojumiem esmu ieguvis labi ja 50 no katra resura Sāk jau kaitināt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 pizdec man (laikam) ir, manā 7 x 7 lauciņā ir 2 čuvaki no Lords3 un viens man ir tieši blakus. cik man zināms, tad viņi nav īpaši draudzīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 esat lasījuši lordu klana aprakstu? nesūdzaties viņiem, ka kāds jums uzbrūk, tur rakstīts, ka napus nepieņems, ka tiem, kas sūdzēsies par daudziem uzbrukumiem uzbruks vēl vairāk, utt. labāk vnk neko neteikt viņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Es gan lapni paprasīju lordu galvenajam, lai viņš man vairs neuzbrūk un ne viņš, ne arī citi manv airs nav uzbrukuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Es lasiju , ka lordi tur baigi caur mircu un caur teamspeaku runaaa lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 sasitat kāds 134|97 pedinšš resursus vislaiku zog... iekš s6.travian.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Scouts izspiego arī tos resus klāt, kas ir cranny paslēpti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 20, 2007 Author Report Share Posted November 20, 2007 kuram? nu ok, spārkijs ir atpakaļ, kercha accountu pieskatu es(nezinu kurš viņš palicis). Tikai hero paliek ar dzeltenu punktu, kur jams ir? P.S. ir embassy uzbūvēts uz jau 10lvl gaidu SirWhat un SPARTA! EDĪTE: jā arī tos kas cranny, bet cranny lielumu nevar zināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ja es esmu kaadam accountam sitters, tad es varu arii taisiit normal attack vai tikai reinforcment un raid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 20, 2007 Author Report Share Posted November 20, 2007 sitteri nevar taisīt normal attack Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 sanāca ka netiku šodien pie pc visu dienu , pilns ar resursiem , bet tieshi nāk uzbrukums tapēc buvejo dargako , palace , buutu laiks butu resursus sabuvejis :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Uz population tuvu 200 ir tolks no palace un residence ???? Ja ir kaads! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 vienigi ja resursus nav kur likt vai arii ja ir doma 2 ciematu taisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) VIncister kaa ar embassy? Riit vareesi sanemt pa 500 no katra pecpusdienaa Vnk nevar pielaut, kad cilveki tik ilgi gaida waiting list Edited November 20, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Kaut kāds murgs.. no 12 reidiem.. neko neesmu sakarīgu ieguvis.. visi bomāri vai baigie viltnieki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now