Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uzreiz pasaku, man iipashi liels populaacijas pieaugums nav gaidaams ;) jo es tur savas gjeelas krukjiishu :D Gribeeju juus pabriidinaat par resurus suutiishanu, tu nedriikstu nosuutiit vairaak resrusus kaa tev viena stundaa naak kopeejais daudzums. Taadu resursu daudzumu driikst nosuutiit 1 reizi dienaa... Ja tiks suutiits par daudz, var tikt blokjeets vincisters un TU. Tagad pats uztraucos vai mani nenoblokjees, jo caur mani iet daudz resrusi... :whistling:

Link to comment
Share on other sites

nde, vinc, es izdomāju kāpēc populācija neaug, es neattīstīju visus resu laukus, bet tik kādus 2 no katra, ja es visus līdz kādiem 2 uztaisīšu tagad, tad man demogrāfiskais sprādziens šodien būs :D

Edited by EriX
Link to comment
Share on other sites

;) jo es tur savas gjeelas krukjiishu :D Gribeeju juus pabriidinaat par resurus suutiishanu, tu nedriikstu nosuutiit vairaak resrusus kaa tev viena stundaa naak kopeejais daudzums. Taadu resursu daudzumu driikst nosuutiit 1 reizi dienaa... Ja tiks suutiits par daudz, var tikt blokjeets vincisters un TU. Tagad pats uztraucos vai mani nenoblokjees, jo caur mani iet daudz resrusi... :whistling:

pffff... wtf? Kopš kuriem laikiem? :slap:

Link to comment
Share on other sites

Bla , ka man zajibal tas pimpis no lordiem , ble 5 noriita uzbruuka , izdzeesa manu ceriibu uz jaunu armiju veidosanos.

Edit:Man jau ir 10 lvl cranny un 6 lvl cranny , bled lai tik tas mozg atnaak velreiz.

Edit2:Es laikam esmu vieniigais taads veiksminieks , kuram katru riiitu uzbruukt ar 20 vai vairaak paladiniem.

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

man regulāri arī uzbrūk (kaut vai tagad jau retāk) ar kādiem 5-45 clubiem, kā kuru reizi, protams, vislaik dabū pa nullēm, un uz manām vēstulēm, kāpēc viņš tā dara, ja neko nedabū, viņi atbild - to prevent us from growing bigger...

tādi žīdi, negrib, lai citi augtu, tāpēc vislaik sūta viršu trupas, būs uztaisījis 'pāris soldierus, tos nositīs un atkal būs pa jaunu jātaisa.

Link to comment
Share on other sites

Nu ir apritējusi vesela nedēļa kopš sāku spēlēt. Nu aizrāvusi mani tā spēle ir konkrēti.

Vincister, aizrakstīju tev vakar vēstuli par pievienošanos alliancei. Ceru, ka iemetīsi mani listē arī.

Tagad veiksmīgi jau 7 reizi eju virsū vienam čalim, kam dafiga resursi, bet laikam šis prom, tikai brīnos kā viņam neviens neuzbrūk, jo apkārt čalim pilns ar čubrikiem.

Man population 76 :)

post-2663-1195498533_thumb.jpg

Edited by Glud!naTajs
Link to comment
Share on other sites

Glud!naTajs malacis, labi attiistaas... Tikai gribeeju pateikt ka populaacija nav taa svariigaa, taapat arii ranks, jo svariigi kas laaciitim veederaa... mana gadijumaa tie ir 11swingeri un 10 paladini :muahaha:

Ja nu kaadu gadijumaa intersee kaa esmu sabuuveejies, tad zemaak ir screens.. Crops man pietiks ilgam laikam :thumbsup: ideaali ir buuveet no 5 uz 6lvli, jo tad naak gandriiz +20 stundaa

post-210-1195497640_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...