Jump to content
GIGN Forum

Travian!

vincister
 Share

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Therefore extend one cropland to level 3. We will supply you with some more resources after you finished this task.

Tadaat meiginu sakraat liidz 3 lvl croppam.

Embassy buus riit no rita un tirgu es domaju celt peec 3 dienas , skatotes kaa kaimini uzvedisies.

Latviešu aliancei septītais punkts kārtības rullī tāds skaidrību neviesošs, nevaru ne pašreizējo ciema nosaukumu atstāt, ne iesvētīt ciemu dajebkādā nelatviešu nosaukumā, kurš man sirdij tuvs un mīļš, kāpēc tāda netaisnība?

Ehh es tomēr atcēlu otra akaunta dzēšanu :) Varbūt esmu ar to kādam tuvu, atrodos es 36|38 niks Traffichu

Ceļu tagad embassy, gribu būt viens no pirmajiem, kas ticis aliansee un par to, ka esam pirmā aliance jau nu noteikti būs vincister'am jāpateicas ar resursiem, bet pēc kāda laiciņa :)

aa Apskatījos, esmu tuvu Deemoonam.

Ā, atvainojos! Es biju pārpratis, domāju, ka tiem, kam uzreiz tagad ir embassy, var tikt iekšā. :) Atcēlu, pagaidām tad, jo jēgas vēl nav.

jonass - aizsūti vincister ziņu, ka gribi alliancē, tad tiksi sarakstā :thumbsup:

P.S. Neko stulbāku nevarēju izdomāt XD Traffichuuuu http://s6.travian.com/spieler.php?uid=2400

viss ir ļoti vienkārši

rezervētas vietas tika bencikam un skam par to ka pirmie no rīta aktivizējām, techam un briedim jo viņi ir savējie pacani

ā odiņam arī rezervēju

pārējie tiek pieteikšanās kārtībā, tā kā šobrīd vairāk par 9 nevar būt, jo to ierobežo embassy tapēc uztaisīju to sarakstu

ja gribi tikt bez rindas tad atsūti resursus nākošajam embassy levelam, jautāsiet kapēc?

paskatieties kā izskatās mans ciems un sapratīsiet, re ko nozīmē pirmajam uzbliezt aliansi, bet bija tā vērts B)

post-6267-1194284076_thumb.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...