Jump to content
GIGN Forum

Prison Break


Traffic
 Share

Recommended Posts

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Es domāju, ka Tu ļoti nesmuki izdarīji uzrakstot to, ka Sāra ir mirusi. Vismaz būtu aizkrāsojis tekstu un pielicis klāt brīdinājumu, ka turpmākais teksts var saturēt spoileri - moderātoriem darbiņš. Tas pats attiecas arī uz SkaM^ .

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

man ar tada aizdoma, ka varetu vinja vel uzpeldet, bet ja cash sacitais ir taisniba...

kaut gan ta ari butu labak, jo man taa saara nezheligi besij

vispirkoligak bij ar to epizode, kad vinsh gaja vert kasi, es domaju, ai kas tad tur, bus kaut kads pirksts vai rokjele, nekas interesants un tad pie sevim nodomaju "butu daudz interesantak ja tur butu saaras galva (kas man tobrid nelikas ipashi ticami)" un kad paradija kas tur bij, lol :)

Link to comment
Share on other sites

Man viens čalis stāstīja, ka tas seriāls ir balstīts uz patiesiem notikumiem, kur arī īstenībā, tieši tāpat čaļi bēg jau 2 gadus un nav atrasti? Moška viņi tagad ir Latvijā? HVZ. Tas seriāls beigsies ar šādu tekstu: "Un tā viņi bēg vēl šodien un nav atrasti. Varbūt viņi ir Eiropā, a varbūt vispār viņi ir Japānā. To neviens nezin, jo viņi bēg jau 2 gadus un viņus vairs neķer"

Link to comment
Share on other sites

SĀRA NAV MIRUSI... TĀ NEVAR BŪT... :(

da labi, es domāju, ka šī sezona būs pēdēja, jo cik gan tas Skoufīlds var lausties no tiem cietumiem āra, cietumu pietrūks. vienīgais, kas varētu palīdzēt šim seriālam, jauns producents, kas štukotu jaunas fīčas.

P.S. kā patika sēriju gaidīt 2 nedēļas nevis vienu? :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

droši vien ka būs arī kaut kas pēc 3. sezonas, ja nē, tad vismaz saradīsies entie līdzīga tipa seriāli - redzot kā šis izraisa atkarību sēdēt pie TV darbadienas vakarā... jebkura vecuma cilvēkam.

Link to comment
Share on other sites

HL, gaidīt 2 nedēļas bija spīdzināšana :D

tiem kas veljoprojām nav redzējuši s03e05 daļa no zemākrakstītā var nospoilot visu prieciņu skatoties....

Kautkā baigi paredzamie notikumi šitajā sērijā sākās, kas man ļoti nepatīk. Maikls atkal netiek pie savas kameras, Sukre 100punkti ieberzīsies ar to "kautko" ievešanu cietumā(pieņemu, ka naroktikas)

Labi, ka viņi no tā cietuma nebēgs visu sezonu, jo nav vairs daudz laika. Cerams, ka izbēgot spriedze būs lielāka nekā 2. sezonā. Pagaidām otrā sezona vissinteresantākā, jo bija visvairāk akšens.

edit: Jau aptuveni var paredzēt notikumu gaitu. Maikls izlaužās, izraudās un meklē atriebību. Sezonas beigas - Maikls ir novācis kompānijas bosu. Es jau nesaku, ka nebūs interesanti, bet tomēr pārāk paredzami un tās jau ir tikai manas domas

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Ideāls seriāls vnk. :)

Par to cik ilgi tas varētu mūs priecēt, nav zināms, bet kkas man teica, ka ir paredzētas 6 sezonas. :D (man ar neticās)

Vispār tie notikumi tik neprognozējami ka nevar paredzēt kā 3. sezona beigsies, bet noteikti būs kkas interesants izdomāts (un ar laimīgām beigām).

Michael Scofield is the GOD. :D

Par Sāru, nemaz nebiju iedomājies, ka viņa varētu būt dzīva. :o

P.S. kā patika sēriju gaidīt 2 nedēļas nevis vienu? naughty.gif

Mocības. :faaak:

Edited by vintage
Link to comment
Share on other sites

aaa lol, pareizi, aizmirsu

taaa fishka ar Sukre nu konkreti nebij vajadziga, nu tik nah leeti, tjipa ta pat cik tur lidz planotajai begshanai bij palikusi mazak par dienu vai cik tur un vinsh tjipa baigi vijobivalsa, ka vinjam jaienes vel 1 paka cietuma, tjipa nevar panjemt, izmest misene tuvakaja un ta pat pec dienas but nah no turienes, beee, tas mani satrieca!

Link to comment
Share on other sites

bļe sazāļos dzērienu lol. jautājums par to kā zāļot - vēl tak sezona nav pusē, tur var veselu sēriju no vienas glāzītes izspiest.

ja nu ir lieta, kas mani kaitina, tad tas ir Panamas cietums a la FOX style. bezmaz vai visi runā angliski un pa visu cietumu tikai 5 kārtīgi pimpji (salīdzinot ar štatiem, kur tādi bija lielākā daļa no cietuma, cietuma uzraugu Beleku ieskaitot). lai gan tas cietums skaitās galīgi neglābjamiem sabiedrības subjektiem.

manuprāt brāļiem Il... tfu Skofīldam un Linkolnam drīz savajadzēsies prosti... tfu mūķenes pakalpojumus, par cik viņa ir vienīgā kura brīvi tiek iekšā/arā no cietuma.

Link to comment
Share on other sites

baigi sen atpakaļ es kaut kur izlasīju, ka būs 6 sezonas, kaut arī neticas, ka tā būs. bet hujzin, varbūt šie vēl pa kādiem 3 cietumiem tusēs. vienīgais, ko es nevaru sagaidīt vairāk par Prison Break, ir Lost 4.sezona :) tur vispār tie producenti tādas maitas. pieņemsim man bija normāls "wtf", kad no tās mašīnas beigās Keita izrāpās ārā.

ā, un man patīk dažreiz pa TV paskatīties 2.sezonu, kad Beļiks vēl tāds kruts :)

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...