Jump to content
GIGN Forum

cukcuk

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cukcuk

  1. Ta youtube var redzēt, kāda kaka ir tas "online". Tā ir filmiņa, kurai nav sakara ar spēli. Tikai pliks treileris... Tic ar te bērni visādām muļķibām..
  2. Kā var izdzēsties? HOW CAN I DELETE MY SELFE? OR YOU CAN DO IT? PLZ. zbal izdzēsiet mani no šejienes lūdzu Kaut kādi pidari taisa profilus visā pasaulā ar šito niku. Visu laiku tā nebija, bet tagad kaut kādi smirdīgi itāļi pilni blogi ar šitādu niku. Izdzēsiet mani lūdzu no šejienes ar visām no tā izrietošajām sekām lūdzu!
  3. cukcuk

    Prison Break

    droši vien ka būs arī kaut kas pēc 3. sezonas, ja nē, tad vismaz saradīsies entie līdzīga tipa seriāli - redzot kā šis izraisa atkarību sēdēt pie TV darbadienas vakarā... jebkura vecuma cilvēkam.
  4. visbiežāk pārinstalējot PC, neizdarot visu daudz maz pareizi pa soļiem uzinstalejot XP, tad draiverus utt.. vienkārši kadu draiveri var neatpazīt. ja tas tika pareizi izdarīts, tad visticamak ka ir japārliek sound driver (pārinstalēt tipa)
  5. cukcuk

    Directx

    man ar ta bija ar spelem, kuram vai nu mans video draiveris bija par vecu, vai pati videokarte par shvaku..
  6. nja.. man ar integreto 64Mb videokarti fps 60-80 tas taa.. bet visticamak ka tev tiesham draiveri vajag parinstalet, a ta tev PC nelago? tika cs?
  7. taka redzeju tikai pirmos 2 periodus (zinamu apstaklju delj), tad mani spele pilnigi apmierinama.. gan bija skatams hokejs un manuprat musejie godam cinijas preti! vartsargu mainju gan nesapratu, bet tas ta.. - varbut ir kaut kur rakstits, tik neesmu vel izlasijis..
×
×
  • Create New...