Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Kā jūs domājat kā beigsies Prison Break, un vai 3. sezona būs pēdējā? Gribās dzirdēt citu cilvēku domas. Man pašam šķiet, ka pizdi viņiem beigās būs. Jau tagad pizdi ir, Sāra mirusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Ka jau redzeja , tika iesaistiits tas psihopats kas 2 dala nomira Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Es domāju, ka Tu ļoti nesmuki izdarīji uzrakstot to, ka Sāra ir mirusi. Vismaz būtu aizkrāsojis tekstu un pielicis klāt brīdinājumu, ka turpmākais teksts var saturēt spoileri - moderātoriem darbiņš. Tas pats attiecas arī uz SkaM^ . Edited October 24, 2007 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Man ir kautkaa smaga aizdoma, ka taa saara nemaz nav mirusi! Shii filma ir ljoti gruuti paredzema, bet es domaaju, ka visiem buus kranti iznjemot abus braaljus un jauno Linkonu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Sāra reālajā dzīvē gaida bēbi, tāpēc arī nomira. Kas būs vēlāk - tad redzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 man ar tada aizdoma, ka varetu vinja vel uzpeldet, bet ja cash sacitais ir taisniba... kaut gan ta ari butu labak, jo man taa saara nezheligi besij vispirkoligak bij ar to epizode, kad vinsh gaja vert kasi, es domaju, ai kas tad tur, bus kaut kads pirksts vai rokjele, nekas interesants un tad pie sevim nodomaju "butu daudz interesantak ja tur butu saaras galva (kas man tobrid nelikas ipashi ticami)" un kad paradija kas tur bij, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 Nesapratu tevis teikto. Tas psihais būs 3. daļā, kaut gan viņš ir nomiris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Nea viņš 3.sezonā bij kā spoks, rēgs vai kkas tamīdzīgs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Man viens čalis stāstīja, ka tas seriāls ir balstīts uz patiesiem notikumiem, kur arī īstenībā, tieši tāpat čaļi bēg jau 2 gadus un nav atrasti? Moška viņi tagad ir Latvijā? HVZ. Tas seriāls beigsies ar šādu tekstu: "Un tā viņi bēg vēl šodien un nav atrasti. Varbūt viņi ir Eiropā, a varbūt vispār viņi ir Japānā. To neviens nezin, jo viņi bēg jau 2 gadus un viņus vairs neķer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 SĀRA NAV MIRUSI... TĀ NEVAR BŪT... da labi, es domāju, ka šī sezona būs pēdēja, jo cik gan tas Skoufīlds var lausties no tiem cietumiem āra, cietumu pietrūks. vienīgais, kas varētu palīdzēt šim seriālam, jauns producents, kas štukotu jaunas fīčas. P.S. kā patika sēriju gaidīt 2 nedēļas nevis vienu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Man gan patiik tas detektivs melons Tas linkolns vispar garalicigi skaatiities, ko vins dara. Kaa ari var iereekt par to meksikaani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 detektivs melons? man vinsh ari patik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukcuk Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 droši vien ka būs arī kaut kas pēc 3. sezonas, ja nē, tad vismaz saradīsies entie līdzīga tipa seriāli - redzot kā šis izraisa atkarību sēdēt pie TV darbadienas vakarā... jebkura vecuma cilvēkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) HL, gaidīt 2 nedēļas bija spīdzināšana tiem kas veljoprojām nav redzējuši s03e05 daļa no zemākrakstītā var nospoilot visu prieciņu skatoties.... Kautkā baigi paredzamie notikumi šitajā sērijā sākās, kas man ļoti nepatīk. Maikls atkal netiek pie savas kameras, Sukre 100punkti ieberzīsies ar to "kautko" ievešanu cietumā(pieņemu, ka naroktikas) Labi, ka viņi no tā cietuma nebēgs visu sezonu, jo nav vairs daudz laika. Cerams, ka izbēgot spriedze būs lielāka nekā 2. sezonā. Pagaidām otrā sezona vissinteresantākā, jo bija visvairāk akšens. edit: Jau aptuveni var paredzēt notikumu gaitu. Maikls izlaužās, izraudās un meklē atriebību. Sezonas beigas - Maikls ir novācis kompānijas bosu. Es jau nesaku, ka nebūs interesanti, bet tomēr pārāk paredzami un tās jau ir tikai manas domas Edited October 24, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Ideāls seriāls vnk. Par to cik ilgi tas varētu mūs priecēt, nav zināms, bet kkas man teica, ka ir paredzētas 6 sezonas. (man ar neticās) Vispār tie notikumi tik neprognozējami ka nevar paredzēt kā 3. sezona beigsies, bet noteikti būs kkas interesants izdomāts (un ar laimīgām beigām). Michael Scofield is the GOD. Par Sāru, nemaz nebiju iedomājies, ka viņa varētu būt dzīva. P.S. kā patika sēriju gaidīt 2 nedēļas nevis vienu? naughty.gif Mocības. Edited October 24, 2007 by vintage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 aaa lol, pareizi, aizmirsu taaa fishka ar Sukre nu konkreti nebij vajadziga, nu tik nah leeti, tjipa ta pat cik tur lidz planotajai begshanai bij palikusi mazak par dienu vai cik tur un vinsh tjipa baigi vijobivalsa, ka vinjam jaienes vel 1 paka cietuma, tjipa nevar panjemt, izmest misene tuvakaja un ta pat pec dienas but nah no turienes, beee, tas mani satrieca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 5 seerijaa linkonam iepatikas taa dzeka draudzene domāju tas visu sarežģīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 manuprāt žmiegs tik ilgi kamēr skatīsies un nauda nāks. reku Lostam ir paredzētas piecas sezonas un cilvēki, tai skaitā arī es, skatīsies neatkarīgi no tā vai mēs zinam cik sezonas ir vai nezinam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 gan jau ka to visleru novaks un pedejaa serijaa linkons draaziis vinju (un pedeja aina skoufiilds un el dzhei pievienosies vinjiem), isteniba nav peljama ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Tībegs viņus visus drāzīs XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Breds Beliks Tibekam noraus roku un iebāzīs dibenā, kautkam tādam jābūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Manuprāt, Vistlers ir no kompānijas. Vienu nesapratu? ko viņi domāja ar pēdējo teikumu "tiksim līdz glāzītei, tiksim līdz sargam"? I mean wtf - dienas laikā ņems un pienāks klāt, uzprasīs, cik laika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 bļe sazāļos dzērienu lol. jautājums par to kā zāļot - vēl tak sezona nav pusē, tur var veselu sēriju no vienas glāzītes izspiest. ja nu ir lieta, kas mani kaitina, tad tas ir Panamas cietums a la FOX style. bezmaz vai visi runā angliski un pa visu cietumu tikai 5 kārtīgi pimpji (salīdzinot ar štatiem, kur tādi bija lielākā daļa no cietuma, cietuma uzraugu Beleku ieskaitot). lai gan tas cietums skaitās galīgi neglābjamiem sabiedrības subjektiem. manuprāt brāļiem Il... tfu Skofīldam un Linkolnam drīz savajadzēsies prosti... tfu mūķenes pakalpojumus, par cik viņa ir vienīgā kura brīvi tiek iekšā/arā no cietuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Man viens čalis stāstīja, ka pīles nerunā. Pēk pēk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) baigi sen atpakaļ es kaut kur izlasīju, ka būs 6 sezonas, kaut arī neticas, ka tā būs. bet hujzin, varbūt šie vēl pa kādiem 3 cietumiem tusēs. vienīgais, ko es nevaru sagaidīt vairāk par Prison Break, ir Lost 4.sezona tur vispār tie producenti tādas maitas. pieņemsim man bija normāls "wtf", kad no tās mašīnas beigās Keita izrāpās ārā. ā, un man patīk dažreiz pa TV paskatīties 2.sezonu, kad Beļiks vēl tāds kruts Edited October 24, 2007 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now