Jump to content
GIGN Forum

Kaadeelj Tu Gribeetu/ji Kljuut Par Adminu?


Hofo
 Share

Recommended Posts

Man vienkaarshi interesee patiesie iemesli, kaadeelj cilveeki grib kljuut par adminiem ieksh GIGN. Jo adminu ir taapat daudz, neredzu nevienu suudziibu par to ka adminu nebuutu/truuktu (kaut gan varbuut esmu slikti sekojis notikumiem). Vai tieshaam cilveeki Latvijaa ir kljuvushi tik labi, ka ir gatavi ziedot savu laiku, lai kjerstiitu chiiterus? Taa vietaa, lai vienkaarshi izbaudiitu speeli. Tad kaa tur iisti ir ?

P.s Laikam nesagaidiishu paraak daudz atbilzhu ar patiesajiem iemesliem, bet ceriiba mirst peedeejaa.

P.p.s Esmu vienkaarshi esmu neizpratnee.

Link to comment
Share on other sites

:kneelsuckers: - tas varetu buut galvenais iemesls (daleji arii man un arii parejiem) visiem mazliet patiik, tas kad esi augstaak nekaa cita dala sabiedriibas. Un lai neviens nemegina ieskaidorot - es taads neesmu :D

Man teiksim taa cs par adminu sagribejas 1 iemesla deel, nebija csdm adminu :( pats biezhi netieku speleet (diemzeel). Tachu ja nu kas uz mani var palauties, nekaadu sautiigu iemeslu nav, un nebuus. Vispaar es nejuutu nekaadu lielo prikolu buut adminam. Jabuut visu laiku verigam lai kaut kas nenotiek, nevar veesi speleet (protams var uzlikt miiksto). Lielakaa dala prasot tiesiibas, nesaprot, to kas naak lidzi par atbildiibu, vnk tas ir forshi esmu ADMINS :thumbsup:

Nu kaut kaa taa, mans skatiijums uz adminu lietu tieshi tapeec nekad netiekshos buut uber admins kadaa no serveriem, esmu parasts speltaajs ar jutaam, ka saciit jasaka normaals dzeks :D

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Taa vietaa, lai vienkaarshi izbaudiitu speeli.

Bet kā tad var izbaudīt spēli, ja ir čīteri?

Es pats varu likt roku uz sirds un teikt, ka tiesības esmu prasījis tikai, lai sev un citiem atvieglotu spēli, nevis lai garinātu krānu vai kkā tā.

Link to comment
Share on other sites

Iekš pub par adminu gribēju kļūt tikai 1x @ snr. Jo tur agrāk bija sakarīgs serveris, bet bija maz adminu on un ik pa laikam parādījās sranie čīteri, kuri reāli traucēja baudīt spēli (es nespēlēju fragu dēļ, bet vnk tāpēc, ka patīk).

Gignā par forumu admini gribēju kļūt tikai tāpēc, ka reāli bija piebesījuši spameri Nakts Riita Spamā. Pēc manas brēkšas situācija ir mazliet uzlabojusies. Tas priecē :)

A cilvēki, kas tagad prasa Acc pārsvarā vnk grib pastiept krānu garāku, jo adminu patreiz pietiek imo.

Link to comment
Share on other sites

cash nav labs admins.... :unsure: Nepatiik man taadi agresiivie, bargie :evilmad:

Katram zinaams, ka adminiem ir loti, loti liels pimpis. Tas ir viens iemesls, kaapeec katrs veelas kluut par adminu.

Es veeleetos kluut par adminu gign serverii, jo tad es vismaz vareetu nomainiit kautkaadu de_survivor uz fy_poolday karti, kad pulkstens ir divi naktii un tur ir kaadi 4 speeleetaaji :)

Link to comment
Share on other sites

Spēlējot gignā tās tiesības man nav īpaši vajadzīgas, jo čīteru prakstiski nav. Tomēr ir brīži, kad uzrodas kāds nolādēts bomzis, kas taisa TK, lamājas, vai arī vienkārši izceļas ar nelabojamu daunismu. Tad protams tiesības noderētu, bet saprotu, ka man viņas vēl ilgi neredzēt. Tā kā esmu nolādēti slinks, tad man nu nemaz negribētos sēdēt spectatoros un meklēt čīterus.

Link to comment
Share on other sites

esmu admins, jo man patīk serverī ieviest kārtību, ko līdz šim arī veiksmīgi esmu darijis

īstenībā man baigi patīk adminēt, agrāk, kad vēl nedzīvoju kojās un varēju tikt gignā, speciāli modos agri no rītiem un gāju spektatoros ar cerību kādu nobanot, jo es biju solījies adminēt no rītiem!

man nepatīk tie, kas nepilda savus solījumus, kad dabū tiesības, jo es savus solījumus PILDU! :thumbsup:

+ par cik esmu admins man paverās lielākas iespējas šo to papildus izdarīt, kā piemēram GIGN moviemaking tournament organizēšana. šaubos vai būtu to darījis, ja nebūtu admins

++ svarīgs noteikti ir arī respekts citu acīs, bet nevis tas, ka - ooo samurajam ir tur tāds un tāds access, viņš ir baigi krutais -, bet tāds, ka - ooo samurajs ir labs admins, kārtīgi strādā, daudz laba dara serverim -, kaut vai patīkami ir no rustija dzirdēt - samuray again has saved the day!

+++ man tiesības absolūti nav vajadzīgas krāna pagarināšanai, kas domā pretēji, labāk lai paskatās cik daudz jauku un labu lietu es esmu izdarījis no brīva prāta, un tad lai salīdzina ar citiem! kurš vēl būtu gatavs ziedot daudz sev tik dārgā laika kaut kādam spēļu serverim? nu neteikšu, ka neatrastos neviens, bet daudziem adminēšana ir kā izklaide, paslepošu mazliet, paslejošu mazliet un iešu gulēt, bet es to sajūtu kā pienākumu!

protams jau atradīsies, kuri pateiks, lai beidzu dirst, bet man ir pilnībā pff, ko par mani citi domā, kamēr es savu pienākumu varu veikt, tikmēr pats esmu apmierināts!

un tagad, kad jūs mēģināsiet prasīt tiesības, vispirms izlasiet šito manu šitu un padomājiet vēlreiz, vai jūs esat gatavi šim mokošajam pienākumam, vai labāk ienāksiet serverī vienkārši atpūsties pēc smagas dienas darbā vai skolā! Pats esmu gājis tam cauri, tāpēc apdomājieties!

by GADA LABĀKAIS MIRSTĪGAIS ADMINS - SAMURAY :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

es neateiktos no imunitates, tad neviens neko nevaretu izdarit un varetu kadu pidinju no TK'ot un vinsh man pec tam neko nevaretu izdarit muahaha :)

nebutu slikti arii xnuke vai kaa tur, tad kad man visi pieriebtos es vnk izpawnotu visus un ceretu arii ka mape tiks iznicinata :)

Bet tas taa. Pats pamat princips jau ir tads, ka tiesibas jau nav privelegijas, bet gan papildus atbildiba un pienakums.

Link to comment
Share on other sites

tā ka jau sen pagājis laiks, kopš prasīju pēc tiesībām, varu atklāt īstos iemeslus, kādēļ gribēju kļūt par adminu. (tādus tekstus kā - palīdzēt serverim un spēlētājiem variet uzreiz aizmirst)

nu, vot, agrāk man vienkārši fascinēja, kā admini apkārt varēju visus slapot un lidināt pa visu karti, un man vienmēr gribējies arī tā darīt (tas ir, pamocīt citus spēlētājus). kā arī baigi forši (man patīk šis vārdu salikums) bija ar lieliem, krāsainiem burtiem kaut ko visiem uz ekrāna uzrakstīt. tā ka man to tik ļoti gribējās, sapratu, ka ir tikai viens variants - kļūt par adminu. voilla :)

Link to comment
Share on other sites

:unsure: Nepatiik man taadi agresiivie, bargie :evilmad:

Katram zinaams, ka adminiem ir loti, loti liels pimpis. Tas ir viens iemesls, kaapeec katrs veelas kluut par adminu.

Es veeleetos kluut par adminu gign serverii, jo tad es vismaz vareetu nomainiit kautkaadu de_survivor uz fy_poolday karti, kad pulkstens ir divi naktii un tur ir kaadi 4 speeleetaaji :)

:offtopic: un tiesi tapec tu netiksi nekad par adminu jo pat 4os pa nakti ir cilveki @ gign, vismaz tas paris naktis vasara kad speleju...

kadreiz gribeju pieteikties uz css serveri pieteicos un mani veiksmigi pasutija :)

zel ka nav vairs css :(

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...