Jump to content
GIGN Forum

Pa Labi Vai Pa Kreisi?


TI-83+ Silver
 Share

Recommended Posts

Labais! :D

Tur isteniba diezgan viegli var parslegties uz kuru pusi vina griezas! Vajag tikai iedomaties, ka kaja iet vainu virs vai aiz un tad vina ta ari sak griezties! :)

Nice atradums! Laikam man abas smadzenu puses ir uberkoncentretas, kaut gan domaju, ka tas ir suuds un nekadu smadzenu testesanu ar to panakt nevar... :/

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Pirmajā reizē, pirms kāda pusmēneša, spēju saskatīt tikai kustību pulksteņrādītāja virzienā. Pat pēc aptuveni 10 minūšu koncentrēšanās neizdevās mainīt kustības virzienu, taču tagad, skatoties tikai uz ēnu, nevis izstiepto pēdu, to izdevās mainīt diezgan viegli. Domāju, ka kaut kāds pamatojums tam ir, arī apraksts daudz maz atbilst īstenībai.

Link to comment
Share on other sites

Man gāja sākumā pagrūti, bet tad skatoties uz ēnu tomēr ieraudziju pretējā virzienā. Visvieglām man šķiet ir iedomāties, ka ēnā tā izstieptā kāja nogrozas nevis priekšā neizstieptajai kājai, bet gan aizmugurē. Ienāca man arī doma, ka kādā brīdī tā bilde vnk nomaina rotēšanas virzienu, jo man viņa kko ik pa laikam noraustās, bet tomēr mēs varējām vienlaikus saskatīt pretējos virzienos.

Link to comment
Share on other sites

nevajag īpaši iespringt uz to kā viņa griežas. Man parasti tieši nekoncentrējoties ir izdevies pagriezt vinju pretējā griešanās virzienā. vispār bija jau redzēts pirms kādiem mēnešiem trijiem, bet toreiz kaukā vislaik vienā virzienā tik griezās.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...