JimBugA Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Varbūt būs viena biļete!!! 30ls, sīkak zināšu ap trijiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 VĒL DAŽAS STUNDAS.. pag cikos sākās 19:00? krč jā !!! :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 viss sākas 5os pie šnaba pudeles Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Macho un Deadalaivs izkatijas varen bedigi, saprotot, ka no sedvietam nevar tikt tur leja, kur visi lekaja! Da nu... koncerts bija suuuds! nee.. velreiz - SUUUDS. Nu ok - 2 vai 3 dziesmas bija tadas, ka vareja pakratities, bet parejais... cmon - es TACU nenacu uz Eltonu JONU! Gribeju lekat, nevis bimbaaatt! Prodigy stabili bija pa logaritmisku kartu labaks! BEEFFSSS KOOORRRRNN!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 (edited) nu, man gan patika, pamatīgi izārdījos pie Korn vislabāk patika A.D.I.D.A.S. un Freak On A Leash Kā TVNET informēja koncertaģentūras FBI Korn koncerts Rīgā pulcēja vislielāko cilvēku skaitu (apt. 9000) Eiropā Edited February 12, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 beef, ko tu zini? Koncerts bija bomba. Redzēt bērnības elkus, tas vien bija to vērts. Nu tas, ka no setlistes varēja kādas 5 dziesmas mierīgi izņemt ārā arī ir fakts, bet tās mierīgās dziesmas man bija tieši laikā, jo pie oldschool dziesmām es močīju 24/7 taisot ar pāris džekiem mazos circle pitus pašā centrā. Liels fuj visiem tiem, kas pie kaut kāda tur evolution un love song zināja 80% vārdus, bet, kad uzlika FAGET, Helmet in the bush un ass itch, tad puse no viņiem apklusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 beef, man ta bija stāvbiļete, bet pāris čomiem nē, bet tāpat viņi a tika iekšā ak dievs, kā man tagad (veljoporjam) sāp spranda.. tas reperis vienk gāza no kājām nost.. būtu man bijis sūdīgāks mobilais, varētu viņam iemest + kā man patika tās lidojušās drēbes vislaik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirurg Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 mo6k satiksies man vsp rihana besi nezinu ka citiem bet man ja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 beef - es nesзdзju roflmao. Es gвju stвvзt. Drоzвk elle sasals nekв es kвdв koncо sзdзрu lol. Neesmu nekвds ыberоgais Korn fans, bet nu kamфon, adidas kiqz butt un vзl иupiтa veco dziesmu spвrdоja. Bыtu jыs redzзjuрi kвds Jurko izskatоjвs sarkanв trenniтtзrpв ar 3 svоtrвm Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Manā uztverē koncis bija zajibis, lai arī sēdēju kā sēne visa koncerta garumā un ar kolēģi apspriedu gaismas un citu lēkāšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Polijā bija kudiš labāks... , bet bals man nav un spranda sāp Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ahujena. ideālā vietā atrados, k-kur pa vidu tam visam "baram", uz robežas starp lekātājiem, kas lec visu laiku, un lekātājiem, kad vajag. tāka varēja nomāli arī atpūsties pie tiem 4-5 dziesmām, kuras man negāja pie sirsniņas. enīvej, koncis bija riktīgi labs, un blind beigās bija bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Jā, bija labs. Tā iztrakojos, ka šodien visas maliņas sāp. Centrā normāls actions bija (arī sāpigs ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Bija labs, man patika Setlists bija pārsteidzoši labs, bija padaudz vecās dziesmas. Vispār man baigi paveicās, ka mani ar sēdvietas biļeti ielaida 1.sektorā, un varēju kājās stāvēt. Vienīgais, kas man reāli nobesīja, bija tā garderobe. Bļe, man liekas es tur kādu stundu stāvēju rindā, ja to vispār var nosaukt par rindu. Drīzāk milzīga masa, kas kustās uz vienu punktu. Pēc 4 stundu miega un stundas kratīšanās vilcienā protams izlēmu neapmeklēt skolu Pirms pusstundas pamodos, kaklu nevar normāli pakustināt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) Tie circle pitus ir taa viens otra (+peec iespejas vairaak tuvaak staavosho) gruustiishana un miidiidshana konchos? Ja taa, tad vienmeer ir gribeejies pajautaat - kas tajaa tik forss? Tb motivacija, veelme kaada? Tiiri zinkaariba. P.s. - koncis bija super, cepuri nost! Protams, liels fuij man, jo zinaju ~ katru otro dziesmu, bet tas netrauceeja izbaudiit pasaakumu. Edited February 12, 2008 by Tumsik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) circle pitus ir taa viens otra (+peec iespejas vairaak tuvaak staavosho) gruustiishana un miidiidshana konchos? Ja taa, tad vienmeer ir gribeejies pajautaat - kas tajaa tik forss? Tb motivacija, veelme kaada? Tiiri zinkaariba. tā ir tā galvas kratīšana, purināšana, matu plivināšana riņķveidīgā virzienā utt + lēkāšana utt mēs a džekiem (atradamies pie pults, kas vidu staveja) tur norm pakratijām pļeškas.. tagad vel klanos, jo ta sap spranda, ka nevaru noturet galvu taka mēs sākām ārdīties, mums tika diezgan veikli atbrīvots laukums motivācija.... a kas tik forš atnākt uz koncertu un nosēdēt krēslā ar kabatām rokā? kas tur tik forš? tā ir sava veida izlādēšanās, iztrakošanās utt Edited February 12, 2008 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Tak nee! Protams (ja vien tas nav Eltona Dz. koncerts), galvas purinasana, dejosana, lekaashana pieder pie lietas Jautajums vairak bija veersts uz to gruustiisanos, viens otra meetasanu un gruusanu virsuu. Bet nu ok, sapratu, ka tas ir pie citas terminu operas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) http://easyget.lv/video/89/ a, un http://easyget.lv/muzika/read/5109/ Edited February 12, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Jūs abi kļūdaties. Circle pit ir tad, kad konča laikā paliels bariņš sāk sriet uz apli vicinot rokas un sperot ar kājām uz visām pusēm. Smieklīgi varbūt izsklausās, bet izskatās nevāji. Tas parasti notiek pie hardcore un metalcore grupām, bet, protams, vienmēr ir izņēmumi. Lieta tāda, ka centrā daudzi bija savākušies vienkārši patusēt, un ņergas pat lēkāt negribēja, tad man atliek jautāt:"Ko tu dari centrā?" Lai ņem sēdvietu un sēž. Nu tā mēs iekustinājām to viduci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Tas viss takš notiek ar domu kādam "netīšām" iesist vismaz tāds iespaids man radās no video Daži čali tur rādija savus labākos Kun fu paņemienus Ehh, laikam tiešām neko nesaprotu no šī visa, jo vienmēr ir dota priekšroka prosta padejot, nevis tur grūstīties, izmisīgi vicināt rokas uz visām pusēm un taisīt gaisā špagatu(es nemaz tādu nemāku) ārzemju variantā gan varētu forši izskrieties, tik jācenšas nenokrist savādāk tevi tas bars nomīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ārzemju variantā labāk izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Tur kur vini tipa areja vispar gar zemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Pilnīgs murgs tie koncerti. Baigais prikols uztaisa apļus priekšā vai huj viņ zin, kur taisa un bļed, kurš pirmais otram izpisīs vairāk zobus. Skatoties to video likās, ka tur no kādas citas planētas ar IQ zem 10 neattīstītas radības lēkā un čista tēlo džekijus čanus. Pilnīgs bezsakars šitāda mūzika. Nē nē tā tač nav mūzikas, uzpis pa ģitāru pohuj, kuru stīgu parausi un tumbu uz skaļāko uzlsēdz, ka tik liels troksis. Melodija, pohuj tādas nav vajadzīgas tiem kam IQ zem 10... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Tātad tu domā, ka visiem, kas klausās Korn, IQ ir zem 10 ? Un ko tu tādā gadījumā sauc par mūziku ? Dance, trance un pārējos tāda veida sūdus ? Edited February 13, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 amnezija , tā nu gan nav - nu par to mūziku un to, ka tā ir sūds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now