Jump to content
GIGN Forum

Korn?


HyperBoy
 Share

Recommended Posts

  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Macho un Deadalaivs izkatijas varen bedigi, saprotot, ka no sedvietam nevar tikt tur leja, kur visi lekaja! :)

Da nu... koncerts bija suuuds! nee.. velreiz - SUUUDS. Nu ok - 2 vai 3 dziesmas bija tadas, ka vareja pakratities, bet parejais... cmon - es TACU nenacu uz Eltonu JONU! Gribeju lekat, nevis bimbaaatt! :)

Prodigy stabili bija pa logaritmisku kartu labaks! :)

BEEFFSSS

KOOORRRRNN!! :D

Link to comment
Share on other sites

beef, ko tu zini?

Koncerts bija bomba. Redzēt bērnības elkus, tas vien bija to vērts.

Nu tas, ka no setlistes varēja kādas 5 dziesmas mierīgi izņemt ārā arī ir fakts, bet tās mierīgās dziesmas man bija tieši laikā, jo pie oldschool dziesmām es močīju 24/7 taisot ar pāris džekiem mazos circle pitus pašā centrā.

Liels fuj visiem tiem, kas pie kaut kāda tur evolution un love song zināja 80% vārdus, bet, kad uzlika FAGET, Helmet in the bush un ass itch, tad puse no viņiem apklusa.

Link to comment
Share on other sites

beef, man ta bija stāvbiļete, bet pāris čomiem nē, bet tāpat viņi a tika iekšā :D

ak dievs, kā man tagad (veljoporjam) sāp spranda..

tas reperis vienk gāza no kājām nost.. būtu man bijis sūdīgāks mobilais, varētu viņam iemest :D

+ kā man patika tās lidojušās drēbes vislaik :muuuahaha::cool:

Link to comment
Share on other sites

lmfao

beef - es nesзdзju roflmao. Es gвju stвvзt. Drоzвk elle sasals nekв es kвdв koncо sзdзрu lol. Neesmu nekвds ыberоgais Korn fans, bet nu kamфon, adidas kiqz butt un vзl иupiтa veco dziesmu spвrdоja.

Bыtu jыs redzзjuрi kвds Jurko izskatоjвs :D sarkanв trenniтtзrpв ar 3 svоtrвm :)

Link to comment
Share on other sites

ahujena. ideālā vietā atrados, k-kur pa vidu tam visam "baram", uz robežas starp lekātājiem, kas lec visu laiku, un lekātājiem, kad vajag. tāka varēja nomāli arī atpūsties pie tiem 4-5 dziesmām, kuras man negāja pie sirsniņas. enīvej, koncis bija riktīgi labs, un blind beigās bija bomba.

Link to comment
Share on other sites

Bija labs, man patika :) Setlists bija pārsteidzoši labs, bija padaudz vecās dziesmas. Vispār man baigi paveicās, ka mani ar sēdvietas biļeti ielaida 1.sektorā, un varēju kājās stāvēt. Vienīgais, kas man reāli nobesīja, bija tā garderobe. Bļe, man liekas es tur kādu stundu stāvēju rindā, ja to vispār var nosaukt par rindu. Drīzāk milzīga masa, kas kustās uz vienu punktu.

Pēc 4 stundu miega un stundas kratīšanās vilcienā protams izlēmu neapmeklēt skolu :) Pirms pusstundas pamodos, kaklu nevar normāli pakustināt.. :)

Link to comment
Share on other sites

Tie circle pitus ir taa viens otra (+peec iespejas vairaak tuvaak staavosho) gruustiishana un miidiidshana konchos? Ja taa, tad vienmeer ir gribeejies pajautaat - kas tajaa tik forss? Tb motivacija, veelme kaada? Tiiri zinkaariba.

P.s. - koncis bija super, cepuri nost! Protams, liels fuij man, jo zinaju ~ katru otro dziesmu, bet tas netrauceeja izbaudiit pasaakumu.

Edited by Tumsik
Link to comment
Share on other sites

circle pitus ir taa viens otra (+peec iespejas vairaak tuvaak staavosho) gruustiishana un miidiidshana konchos? Ja taa, tad vienmeer ir gribeejies pajautaat - kas tajaa tik forss? Tb motivacija, veelme kaada? Tiiri zinkaariba.

tā ir tā galvas kratīšana, purināšana, matu plivināšana riņķveidīgā virzienā utt :D + lēkāšana utt

mēs a džekiem (atradamies pie pults, kas vidu staveja) tur norm pakratijām pļeškas.. tagad vel klanos, jo ta sap spranda, ka nevaru noturet galvu :D taka mēs sākām ārdīties, mums tika diezgan veikli atbrīvots laukums :muahaha:

motivācija.... :blink: a kas tik forš atnākt uz koncertu un nosēdēt krēslā ar kabatām rokā? kas tur tik forš? tā ir sava veida izlādēšanās, iztrakošanās utt :whistling:

Edited by Deadalive
Link to comment
Share on other sites

Tak nee! Protams (ja vien tas nav Eltona Dz. koncerts), galvas purinasana, dejosana, lekaashana pieder pie lietas :thumbsup:

Jautajums vairak bija veersts uz to gruustiisanos, viens otra meetasanu un gruusanu virsuu. Bet nu ok, sapratu, ka tas ir pie citas terminu operas.

Link to comment
Share on other sites

Jūs abi kļūdaties.

Circle pit ir tad, kad konča laikā paliels bariņš sāk sriet uz apli vicinot rokas un sperot ar kājām uz visām pusēm. Smieklīgi varbūt izsklausās, bet izskatās nevāji. Tas parasti notiek pie hardcore un metalcore grupām, bet, protams, vienmēr ir izņēmumi.

Lieta tāda, ka centrā daudzi bija savākušies vienkārši patusēt, un ņergas pat lēkāt negribēja, tad man atliek jautāt:"Ko tu dari centrā?" Lai ņem sēdvietu un sēž. Nu tā mēs iekustinājām to viduci.

Link to comment
Share on other sites

Tas viss takš notiek ar domu kādam "netīšām" iesist vismaz tāds iespaids man radās no video :) Daži čali tur rādija savus labākos Kun fu paņemienus :D

Ehh, laikam tiešām neko nesaprotu no šī visa, jo vienmēr ir dota priekšroka prosta padejot, nevis tur grūstīties, izmisīgi vicināt rokas uz visām pusēm un taisīt gaisā špagatu(es nemaz tādu nemāku) :D

ārzemju variantā gan varētu forši izskrieties, tik jācenšas nenokrist savādāk tevi tas bars nomīs :D

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgs murgs tie koncerti. Baigais prikols uztaisa apļus priekšā vai huj viņ zin, kur taisa un bļed, kurš pirmais otram izpisīs vairāk zobus. Skatoties to video likās, ka tur no kādas citas planētas ar IQ zem 10 neattīstītas radības lēkā un čista tēlo džekijus čanus.

Pilnīgs bezsakars šitāda mūzika. Nē nē tā tač nav mūzikas, uzpis pa ģitāru pohuj, kuru stīgu parausi un tumbu uz skaļāko uzlsēdz, ka tik liels troksis. Melodija, pohuj tādas nav vajadzīgas tiem kam IQ zem 10...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...