mader Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 damnit mazie pokemoni tomēr ir ātri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 vairs nav pa 15Ls No kurienes tu tādas muļķības izrāvi? Neticu, ka ir tik daudz to FBI biedru, lai pa 2 dienām izķertu 1000 biļetes. Pats iešu pirmdien ap 11 pakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Es neesmu FBI klients un dabūju Tie FBI biki izblamējās , aizsūtija visiem kluba biedriem vienādus epastus, un jebkurš, kas tika pie word dokumenta, kurš tika epastā nosūtīts, varēja viņu izprintēt un iet pirkt vairākās vietās jau runā, ka iet pa 20ls tagad bet moš visi melo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 pāris dienas atpakaļ biju statoelā, un parpasiju cik maksā, teica 20ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Ir tak pa Rigas ielaam plakati ka Korns bus Riigaaa....Tapat kaa Brayn Adams un Chris Rea....Vot uz tiem gana griebetos aiziet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JANKs Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 a nez buus redzams korna koncis pa dc???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 un uz Alice Cooper un Foreigner? es nupat biju uz Chick Corea & Bela Fleck un viņi bija pārsteigti par to, ka latvieši organizē džeza lielmeistaru koncertu sporta hallē. Arēna Rīga sucks ass: 2 lati autostāvvieta, 0.50 Ls garderobe, 1 Ls sūda kafija kartona glāzītē. i mean wtf? biļete viena pati maksāja 35 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 es nopirku @ 10:03 pa 15Ls Tev jau ir pa 20Ls.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 nu es tikai ~ 10:20 tiku pie pirkšanas, jo vieta, kur sākumā biju domājis pirkt, tika rekonstruēta, tāpēc nācās skriet uz citu vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecais-krabis Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja reklamē pa TV, tad gan jau nebūs nekāds bullshits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Iešu dabūju biļeti pa 15ls paklausīšos vēlreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Sākumā domāju, ka neiešu, bet tad uzzināju, ka viņus iesildīs Flyleaf. Tad nu sapratu, ka ir kauns neiet uz tādu koncertu Tikai tagad jāizdomā kā ātrāk biļetes dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 tur vares sedet, vai bus jastav kajas? Varetu ar siici aiziet! Sai patiktu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 acido atrodi tuvāko biļešu pārdošanas punktu un atiet! Beefy ir arī sēdvietas no 25 - 35 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Sai patiktu! Beefs Sēdēt var tik ne pa 15ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 omg kas jums tā kkāda opera ka sēdēt gribās.? tas tač ir korn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) A es netaisos sēdēt Pēc pagājušā koncerta kakls bija stīvs vēl nedēļu un bals arī nebija diezgan ilgi Edited November 5, 2007 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ble, zel ka netieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Kads sakaras sedesanai ar stiivu kaklu? cota neponjal! Beefs Pēc pagājušā koncerta kakls bija stīvs vēl nedēļu un bals arī nebija diezgan ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Tieši tā ar sēdēšanu tur nav nekāda sakara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 beef kaa kads uztaisa topiku par ps3 ta tu panjem un pirmais vinju noperc, tagad par korn sakuma kaut ko spreega, tagad atkal izdoma iet! mosh vel noperc no SuperRembo vinja 525 bembi, butu jauks zhests no tavas puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja ja! Isteniba man jau ir pilnas kabatas ar KORN biletem, jo es velos klut par visu spekulantu super spekulantu! da ne.. domaju, ka neiesu. Paskatijos youttube un kaut ka nepatika. Nelikas gana energiska. Vispar tada lena muzika.. varetu pat pabimbaat un iesligt depresija! kaut kads tips reps ar metalu fona vai ka ta... :/ Un par ps3 ta nebija.. es jau sen briedu tam pirkumam un tad tiesi biju saslimis un nebija majas ko darit un zinaju, ka tapat kaut kad nopirksu un tad es tipa nopirku anglija par 350Ls, bet vini pateica, ka nesutis uz LV, bet es jau biju taa sasapnjojies, ka neatlika nekas cits, ka nopirkt LV bisku dargak. Nu parasta psihologjia... casual. Tiesi ta darbojas lielaka dalja pateretaju. Mirkla iegriba un impulsivs pirkums. Beefs mosh vel noperc no SuperRembo vinja 525 bembi, butu jauks zhests no tavas puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Nopirku 11:15 pa 20Ls. Vēl tik pāris mēneši. Cik arēnā ir vietas 12k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 njaa.. ta man laikam smagi paveicaas man liekas, ka mazaak vietas ir.. bet hren zin, slinkums mekleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now