Jump to content
GIGN Forum

Cilv.... :)

Recommended Posts

hmm ceru ka mani paziistat , bet liela dalja ar sliktu iespaidu ... peedeejaa laikaa ceru ka neesat redzeejushi iipashi ka es lamaajos utt. gribeetu paprasiit slotu uz shii servera bet esmu gandriiz 100% paarliecinaats ka man to neieguut smile.gif par speeletprasmi cerams juuus zinat un es domaaju ka taa ir pietiekosha lai paaugstinaatu liimeni uz servera un arii sameeraa biezhi speleeju uz gigna to var kaut paskatiities manaa statistikaa http://cs.gign.lv/player.php?id=296

ceru ka visi nenodirsiisiet ljoti un pateiksiet normaali par vai pret ...

zinu ka tas ir bezjeedziigi prasiit slotu bet nu tomeer pameeginaaju ...

ak cilveek, tu manus trulos jokus nekad neesi sapratis.

tas kill streak nekad neuzraadaas taads kaadam vinjam vajadzeetu buut. bet nu labi.

Man personiigi ir vienalga vai tev ir slots vai nee. No vienas puses "you have a very potty mouth" no otras, pusliidz ok speelee, taaka...

Karo4 , nedomaaju ka es to teikshu ! Peace (pateicu zaban.gif ) ! karo4 , shitais labi speelee , un ar slotu neko citiem dizhi nevar izdariit , kaa ar admintiesiibaam , taapeec esmu par ! Btw , cilveeks , padomaa logjiski , kaa tev var buut killstreak 1 , ja tev K:D ratio ir pozitiivs !

Edited by Limpy's

pilniigs idiots. Punkts

maacieties ignoreet citus cilveekus un buus ok thumbsup.gif

Bet par pashu cilveeku runaajot:

1) speelee pietiekami prieksh slota (manas domas)

2)nedirshas vairs tik daudz (manas domas)

3)perdelis nebrauks uz tusu zaban.gif

Bet vispaar thumbsup.gif

Labojies? Loti iespejams, jo atputa naca par labu, bet gan jau kad atkal saksi CS speeleet saaksi trakot. Mans ieteikums, pagaidit kadu nedelju, kad cilveeks atkal saks spelet un vai vinsh atkal nesaks besit citus. Ja nee, tad domaju slotu ir pelnijis! cool2.gif

Neko teikt - speeleet geks diezgan labi! Par vinja muti neko nezinu - nava bijushi konflikti ar vinju! Slotu par labu speeleeshanu vareetu pieshkjirt!

Par vinja muti nevar nezinaat.

Dr. Pain - Tas bija Shelroks happy.gif

drufulja un uya pousti forshi kontrastee.

p.s.

btw es esmu tomeer nedaudz pret nosliecies, jo tak acereejos ka cilveeks taapat kaa llama worms vislaik frago un tikai teatraali TP-ojas.... Fags! dry.gif

hehehe bijach ^^ nekopee cilveeka teicienus. bez tam nabadzinj laikam veel liidz shobaltai dieninjai neesi pardziivojis savu op nepieskjirshanu zeonas kanaalaa ^^ ( man zheel evil6.gif )

cilveekam vaar peec manaam domaam wink.gif

varbuut arii tapec ka man ar vinju nekad problemas nav bijushas iznjemot to ka vinjam ik pa laikam patiik pateelot SHUTNIKU! cool2.gif

hehehe bijach ^^ nekopee cilveeka teicienus. bez tam nabadzinj laikam veel liidz shobaltai dieninjai neesi pardziivojis savu op nepieskjirshanu zeonas kanaalaa ^^ ( man zheel? evil6.gif? )

Es nekopeeju: dots deveejam atdodas..

Un vinsh savu pretiigo purnu iebaaza tur kur vinju neviens nebuut nesauca..

par opu huh.gif chill dude.. ja godiigi, tad opa ieguushanas meigjinaajums bija lielaakoties cilveeka deelj.. vinsh man baigi \m/, ka vinsh ir ops un mani var kikot reasonaa rakstot savas nezheeeliigi smiekliigas gudriibas.. smiliez.de_2428.gif un tad nu taa puisis tiktu bish pakikbanots un gan jau ar kkaadu revenge excess floodu parautu(nu lab tas ta po)

My mistake unsure.gif domaaju runa iet par admin rights

Par slotu.. nez.. itkaa jau atriebiibaas peec man buutu jaabljauj PRET(kaa es to izdariju domaadams, ka runa ir par admin rights..)

Par slotu palikshu neitreaals..

Edited by Bijach

here's the deal - tu bauc uz zeonas un gign tusu un tev ir slots rolleyes.gif

buus vismaz viens iemeslis kapeec arii aizbraukt uz to tusu, tobish, lai satiktu cilveeku un ..... cool2.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...