cilveeks Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 hmm ceru ka mani paziistat , bet liela dalja ar sliktu iespaidu ... peedeejaa laikaa ceru ka neesat redzeejushi iipashi ka es lamaajos utt. gribeetu paprasiit slotu uz shii servera bet esmu gandriiz 100% paarliecinaats ka man to neieguut par speeletprasmi cerams juuus zinat un es domaaju ka taa ir pietiekosha lai paaugstinaatu liimeni uz servera un arii sameeraa biezhi speleeju uz gigna to var kaut paskatiities manaa statistikaa http://cs.gign.lv/player.php?id=296 ceru ka visi nenodirsiisiet ljoti un pateiksiet normaali par vai pret ... zinu ka tas ir bezjeedziigi prasiit slotu bet nu tomeer pameeginaaju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 forshs kill streak: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 4, 2004 Author Report Share Posted July 4, 2004 neesmu speleejis peedeejaas 3 nedeeljas jo biju atuusties iespeejams taapeec ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 ak cilveek, tu manus trulos jokus nekad neesi sapratis. tas kill streak nekad neuzraadaas taads kaadam vinjam vajadzeetu buut. bet nu labi. Man personiigi ir vienalga vai tev ir slots vai nee. No vienas puses "you have a very potty mouth" no otras, pusliidz ok speelee, taaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 4, 2004 Author Report Share Posted July 4, 2004 nu par to muti jaa bet nu cik censhos vinju labot daudzmaz izdodas bet galigi nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Neko teikt - speeleet geks diezgan labi! Par vinja muti neko nezinu - nava bijushi konflikti ar vinju! Slotu par labu speeleeshanu vareetu pieshkjirt! Turies cilveeks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 (edited) Karo4 , nedomaaju ka es to teikshu ! Peace (pateicu ) ! karo4 , shitais labi speelee , un ar slotu neko citiem dizhi nevar izdariit , kaa ar admintiesiibaam , taapeec esmu par ! Btw , cilveeks , padomaa logjiski , kaa tev var buut killstreak 1 , ja tev K:D ratio ir pozitiivs ! Edited July 4, 2004 by Limpy's Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drufulis Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Normāls čubaks, ir nācies saskrieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 pilniigs idiots. Punkts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 lohiem galiigi nee .. PRET Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 cilveekiem kuri nereagjee uz vinja apvainojumiem man liekas probleemas ar vinju nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 maacieties ignoreet citus cilveekus un buus ok Bet par pashu cilveeku runaajot: 1) speelee pietiekami prieksh slota (manas domas) 2)nedirshas vairs tik daudz (manas domas) 3)perdelis nebrauks uz tusu Bet vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 cliveek, tu neesi arguments (R. Pauls, J. Peters "Sharlohs Holms") p.s. man tas bija jaapasaka p.p.s. tu mirsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 5, 2004 Author Report Share Posted July 5, 2004 paskatiijos ka dr.pain raxtiijis uzreiz sapratu ka man jamirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 man tieshaam prieks, ka cilveeks ir tik gudrs. Zheel, ka gudriiba no naaves neglaabj. p.s. naaksies mirt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 nezinu kaapeec to saku, bet gl cilveek, tu esi labojies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Labojies? Loti iespejams, jo atputa naca par labu, bet gan jau kad atkal saksi CS speeleet saaksi trakot. Mans ieteikums, pagaidit kadu nedelju, kad cilveeks atkal saks spelet un vai vinsh atkal nesaks besit citus. Ja nee, tad domaju slotu ir pelnijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Neko teikt - speeleet geks diezgan labi! Par vinja muti neko nezinu - nava bijushi konflikti ar vinju! Slotu par labu speeleeshanu vareetu pieshkjirt! Par vinja muti nevar nezinaat. Dr. Pain - Tas bija Shelroks drufulja un uya pousti forshi kontrastee. p.s. btw es esmu tomeer nedaudz pret nosliecies, jo tak acereejos ka cilveeks taapat kaa llama worms vislaik frago un tikai teatraali TP-ojas.... Fags! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 hehehe bijach ^^ nekopee cilveeka teicienus. bez tam nabadzinj laikam veel liidz shobaltai dieninjai neesi pardziivojis savu op nepieskjirshanu zeonas kanaalaa ^^ ( man zheel ) cilveekam vaar peec manaam domaam varbuut arii tapec ka man ar vinju nekad problemas nav bijushas iznjemot to ka vinjam ik pa laikam patiik pateelot SHUTNIKU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 5, 2004 Author Report Share Posted July 5, 2004 hmm jaa nu tas jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 (edited) hehehe bijach ^^ nekopee cilveeka teicienus. bez tam nabadzinj laikam veel liidz shobaltai dieninjai neesi pardziivojis savu op nepieskjirshanu zeonas kanaalaa ^^ ( man zheel? ? ) Es nekopeeju: dots deveejam atdodas.. Un vinsh savu pretiigo purnu iebaaza tur kur vinju neviens nebuut nesauca.. par opu chill dude.. ja godiigi, tad opa ieguushanas meigjinaajums bija lielaakoties cilveeka deelj.. vinsh man baigi \m/, ka vinsh ir ops un mani var kikot reasonaa rakstot savas nezheeeliigi smiekliigas gudriibas.. un tad nu taa puisis tiktu bish pakikbanots un gan jau ar kkaadu revenge excess floodu parautu(nu lab tas ta po) My mistake domaaju runa iet par admin rights Par slotu.. nez.. itkaa jau atriebiibaas peec man buutu jaabljauj PRET(kaa es to izdariju domaadams, ka runa ir par admin rights..) Par slotu palikshu neitreaals.. Edited July 6, 2004 by Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 (edited) tur jau taa lieta tiesiibas jau neprasa kuru doshanu jau patieshaam vareetu apshaubiit Edited July 6, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 here's the deal - tu bauc uz zeonas un gign tusu un tev ir slots un nemiiz ja tur buus zeonas klans tak tevi aizstaves ja buus problemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 here's the deal - tu bauc uz zeonas un gign tusu un tev ir slots buus vismaz viens iemeslis kapeec arii aizbraukt uz to tusu, tobish, lai satiktu cilveeku un ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts