akec Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 [1:42:14] syE. cR! says: tev nav norm. sound prieksh movie? [1:40:01] Arca-LV saka: kaa tu to domaa? [1:41:05] syE. cR! saka: nu atsuti kadu sound priex movie.. [1:41:25] Arca-LV saka: programmu? [1:41:38] syE. cR! saka: Lol tu zini kas ir sound ? [1:41:47] Arca-LV saka: ne [1:41:49] Arca-LV saka: [1:44:39] Arca-LV saka: nu tad izstaasti kas tas ir par suudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 omg pat pirmaja klasē māca kas ir sound P.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 (edited) u jā, bet viņam 16+ gadi. EDIT: Pirmajā klasē vel nepasniedz angļu val. stundas. Edited August 30, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 LOL atsuti man skanu )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 EDIT: Pirmajā klasē vel nepasniedz angļu val. stundas. MULKJIBAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 vovo man pat bernuzdarza macija anglju valodu ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 EDIT: Pirmajā klasē vel nepasniedz angļu val. stundas. Māca gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Man tikai no 4. klases mācīja angļu val. P.S. tam čalim ir pāri par 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 chalim deretu iet pakaarties Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Tev pašam tas drīzāk derētu, doģik. Par tēmu, tādus vārdus kā sound var iemācīties arī neejot skolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Tieši tā ierakstot Tildes Dator vardnīcā Latviski uz Anglsiki ''skaņa''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Man jau no pirmās klases māca Angļu un Vācu valodu nu protams Latviešu ar , bet Krievu tik no 4 sāka mācīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Normaals keks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Tu viņam beigās pateici kas tas ir pa zvēru? Kā viņš reaģēja? Par oftopika tēmu: estētikas skolā (tjipa bērnudārzs) man mācījā angļu valodu. bet skolā sāka mācīt tikai 3. klasē. Vācu/krievu sāka kādā 6. klasē. EDIT: Nu man arī no sākuma uzreiz nedaleca kas bija domāts ar sound, bet saprast jau var Edited August 31, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Es ja godīgi arī nesapratu. Ko nozīmē, sound priekš movie? Skaņu priekš mūvija? Skaņu? To kā vējš pūš vai ko? Kādas skaņas parasti liek mūvijos? Es nez, parasti liek dziesmas. Es gluži neteiktu, ka skaņa un dziesma ir viens un tas pats. Tā ka man arī nav ne jausmas par ko tas džeks runā pat zinot sound tulkojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Tad nu gan baigā garīgā uzlabošana, uzjautrinās par citu cilvēku zināšanu trūkumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 man pat bernuzdarza macija anglju valodu ^__^ oho. es domāju, ka esmu vienīgais, kas jau bērnudārzā apguva angļu valodu. icecream, car, dog, cat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 emm, tas syE.cR neesmu es, bet gan mans draugs, biju viņam blakām. Nezinu kāda velna pēc viņš rakstīja sound nevis song. Bet katrā ziņā neiet runa par to vai viņš saprata vārdu salikumu "skaņa priekš movie", bet gan, ka nezināja, kas ir sound. Nu tas tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 man gan angleni macija no 6kl bet 6 klasi mums skolotajas nebija, mes bijam satani, un musu skolataja mus pameta ;D (1menesi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Man no 2. klases anglju val. ,bet manam braalim jau beernudaarzaa saaka maaciit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Kuru valodu sāk mācīt kurā klasē, ir atkarīgs TIKAI no skolas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 vai audzinaataajas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 lol. kad gāju 2.klasē visiem vajadzēja katru mēnesi maksāt 2ls. pēc gada via diviem vairs tāda sviesta nebij un māčīja par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 audzinātājai tur vispār nekādas daļas nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Bet katrā ziņā neiet runa par to vai viņš saprata vārdu salikumu "skaņa priekš movie", bet gan, ka nezināja, kas ir sound. Nu tas tā. nez, man tas neliekas īpaši interesanti, vēljovairāk, ja tas vārds ir ielikts latviskā teikumā, pie tam diezgan nepareizā. Tas otrs džeks ir noteikti sīkais un viņš uztvēra to kā kaut kādu lietu priekš mūvika nevis vienkārši kā "skaņa". Of course I could be wrong, bet pat ja viņš nezin sound tulkojumu, man tas tāpat neliekas nekas īpašs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now