bencik Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 O blee shito buutu jaredz klientam Blin man liekas, vins vairaak nedzers, nu vnk LOL !11!!!11!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Cik Es palasīju mricā,bija otrādāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Cik Es palasīju mricā,bija otrādāk... Nepareizi lasiji Beefijs iesita sava super kick flip samuray stilaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 bļe, vislabāko pērli aizmirsu "Gignam sākumā bija trīs admini. Worms, macho un trešais, kuru samurajs nogalināja un ieņēma viņa vietu" © Beefijs meeeeeeeegalol Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 pa movie linkā parāda- šāda kaegorija neikestē? what the..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 viss bija kūl, vienīgi iesūkāja tas, ka futbolu spēlējot ik pēc 2min jāiet kādam pa to kalnu lejā pakaļ bumbai.. nākamgad, ja tur, tad kkas jāizdomā šinī sakarā.. r&r vienkārši ierullēja sākot jau ar pavisam reālu iekrišanu ugunskurā un beidzot ar vienu momentu, kuru pastāstīšu plašāk... Tātad bija jau tumsa un es, kā jau visi pārējie čiloju pie ugunskura.. Skatos nāk r&rs, pienāk un prasa man vai man nav aliņš, es saku, ka man pēdējais, bet zinot, ka viņš brauca ar mani un viņa aliņi stāv man mašīnas bagažniekā, prasu: "Kur, tad tavi ali palikuši?" Šis man atbild: "Pie bijača mašīnā.." Mazliet šoks, bet ok, prasu: "A kur pats bijačs?" Viņs atbild, ka īsti nezinot, ka itkā guļ laikam.. Uzdevis pāris jautājumus par to, kapēc bijačš tik ātri aizgājis gulēt un vai vispār viņš nav kkāds ņūbs, ka jau guļ, pamanu, ka netālu stāv spite.. Saku r&ram, lai spitei pajautā moš viņa zin, kur bijačš palicis.. Loģiski viņš tā arī dara, tātad stāvam jau trijatā.. r&rs prasa spitei: "Spite, nezini, kur ir bijačš?" Spite redzot, ka es stāvu blakus, mazliet neiebrauc un atbild, ka jā viņa mani pazīst un, ka agrāk esam kopā strādājuši.. Uz ko r&r reaģē ar: "Nu, nu.. stāsti, stāsti.." Spite vel joprojām ir neizpratnē un prasa: "KO stāstīt?" Uz ko r&r bez emocijām atbild: "Kur ir bijačš?!" Spite nepārprotami norāda uz mani ar pirkstu un iestājās dziļš klusums no r&r puses, mirklis pārdomu, līdz šajā sarunā iesaistītie sāk skaļi smieties un un to arī turpinot darīt aizvedu r&ru uz mašīnu pēc alus. Galvenais, ka manu seju vislaik varēji ļoti labi redzēt, jo stāvējam tieši blakus ugunskuram un ar r&ru arī neesam gluži pirms 5min iepazinušies, jo arī pagājušogad šamējais brauca ar lunatics mobīli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 viss bija baigi super, aliņš no Ali par nešanu uz telts. ā un aliņš bencikam no r&r par r&r vilkšanu ārā no ugunskura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 pasakums tiesam bija izdevies, konstateju ka lielupe nav nemazam tik liela cik biju domajis nelielais action briidis ari bija ta verts, bet es video nevaru atrast autoostas chalitis un arbuzs ar uzrakstu "ze gign 2007" bija forsi gribas vel kko suligu uzrakstit tikai nekas nenak prata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 bļe, bijača stāsts rulllllē un odiņa links pamainīts, tagad atkal var nokačāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 skumja puse no pasakuma mana skatijuma, busu laikam kkur uzkapis uz kadas naglas or smtg, jo visu dienu peda jocigi sapeja, atbraucis majas konstateju faktu ka tiesam peda ir mazs caurums bencik pastasti piedzivojumus bauskas autoostaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 manas bildes bildes te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) jā, benčik gign buss bija tiri ok edit: Oddish labas bildes tev Edited August 26, 2007 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 VIDEO uuuuber kuuls,bet cik izskataas tur viss pa nopietno notiek :D SMAGSVARS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 tur arii vis notika pa istam, un tiesi pirms faita es ar beefu runajam, un es teicu apmeram ta "kad kadam aizversies ciet ies sasist vinju" nepagaja ne 5min ka beefs jau bija bez krekla acerejos vakardienas ali tekstu sarunajas ali ar spiti ali: who is ur dady now ? who is ur dady spite: pasmaindija un teica ka neteiks kurs ir vinjas tetis ali: pasaki who is ur dady ja tekstus esmu pateisam sajaucis palabojiet, bet kas tads tiesam bija chillspotaa ps worms forsi atvadijas prombraucot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 te diezgan urīniskas bildes a tā - forši - visādi mistiski feisi. Vissmieklīgākais ir bloods 188 bildē kur viņš izskatās pēc čiksas nuja, vēl tak bīfijs man alu uzlēja uz muguras, cūka tāds. Pats nedaudz atriebos un viņam vēl diversants un kas tur vēl salaistīja ar alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 hmm ja saku acereties bija kkadas alus shlakatas, aceros ari to ka kads man ieshlaca alu aciis un es neko neredzeju kadu briidi.. fotbola speles laika worms ir gribejis pagrust salatu, un nav redzejis skardeni, kuru kontakta rezultata saspieda un alus bija pa gaisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filtrs Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 te bildes te muviks virubajet to4 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 he, tā saruna ar bijāču laikam no malas izskatītos unikāli. anyway mūvijs ir super. odiņ, a tev bildes no otrās nakts nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 blje nah 5 dienas vakara tik atgriezos un atcerejos par tusu un tad bija telts jamekle puuslis pumpis gulamais peldshorti labi visu samekleeju, skatos autobusi ari neiet parak biezhi ik pec 5 h un tad atcerejos ka vel paika japeerk rokas nolaidas ta ari ar denju neaizbraucam un izkatas ka taa bija LIELAAKA KLJUUDA SOVASAR !!1!1!1 cerams ka buus rudens tuss vai kkas tads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 btw tika apbalvotas arī gada nominācijas: gada labā sirds - Dr. Pain gada hakeris - worm gada uzņēmējs - ali gada žurka - dyversant gada gigniete - spite gada labākais mirstīgais admins - samuray gada labākais gign memberis - macho gada netipsiskākais gign krušila - Mahmed gada gigniskākais krušila - bloodlord gada prātīgākais spēlētājs - blade mūža ieguldījums forumā (10000 posti) - macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Eu bljin es tapat neesmu krisa :8 . Gribu redzet video.Esmu vel gjimenes tusa un netieku pie pc. Anālgīn sore.Alu es tev ieleju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 veelviens video Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 pagpag klients ar biifu vai ko tur kaavaas pa iistam? ja taa tad par ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) veelviens video izcils :muahaha: edit: m3rsy bija jabūt uz vietas, ta saprastu.. to tā nevar tik viegli paskaidrot. Edited August 26, 2007 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 divīt, to tak mēs šodien noskaidrojām. tev vajadzēja mierīgi aiziet pie mūsu glūniķa un atdot viņam diplomu. jo viņš fo sho bija gada kemperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts