amnezija Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Sveiki! Es meklēju kādu cilvēu, kas profisionāli strādā ar PhotoShop ir nepieciešams uztaisīt bildi izmēros Width=906 Height=160 precīzāk ir jau apmēram 30% no bildes uztaisīts, bet tālākais, kas man ir vajadzīgs un kā es vēlos, lai izskatās nespēju uztaisīt! Protams ne jau pa velti. Ar kādu atalgojumu protams naudas ziņā! Interesentiem sazināties ar mani pa PM tur visu izstāstīšu, kas un kā un vienosimies par cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 AMAGAAD ---- es domaju ja tu prasisi kaut kadu uberigo bildi ko pats nemaki uztaisit un kura prasa baigo laiku man liekas neviens netaisis, bet ja nu tomer tad atalgojumu vins prasis pamatigu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Ka tu doma, kas ir pamatigs atalgojums? Tadi punkjutapas, ka tu, tikai daudz motivetaki, kuriem senci nebaz pipeliiti aiz vaiga, atalgojuma dodot kabatasnaudu 10Ls diena, tadi ir ari gatavi pastradat tas 2-3 stundinas, lai nopelnitu 5citi. Un tavs niks ir debils - ta liekas, ka tu kaut kads gejs butu. arpraatss!.1.1.1!?!? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Beefs Kas te tikko notika ? P.S. Nosūtīju PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Blaģ beef tev toch vaig uz psiheni aizraut.....UN ATRI>>>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 OMG beef XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Endij kā tu vispār vari zināt ko man vajag uzzimēt XD tu esi ****** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Lietderīgāk būtu ierakstīt šo pašu gfx-dream.lv tur tu dabūsi daudz kvalitatīvaku, profesionālāku bildi nekā šeit! p.s. beef tu uzkāpi džekam uz varžacīm, jo tas nav viņa niks, bet gan vārds uzvārds Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 p.s. beef tu uzkāpi džekam uz varžacīm, jo tas nav viņa niks, bet gan vārds uzvārds Paldies tā jau likās ka šeit neko neatradišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 vispār esmu pārliecināts, ka daudzi no gfx-dream ir arī šijā forumā. es piemēram arī esmu tur reģistrējies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 jaa es arii esmu registreets tur (nick chemical) bet es nesapratu si topika veidotaja domu kas isti jadara. itka jau varetu palidzet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Sazinies pa PM tā kā es rakstīju. (bet es nesapratu si topika veidotaja domu kas isti jadara. itka jau varetu palidzet.) Pēc šī teksta var spriest, ka pat neizlasīji, ko rakstīju un tik spamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) peec ta var spriest ka es vnk painteresejos jo es negribu pmoties tu vari vnk uzreiz pateikt kas jadara un es nespamoju, mani neinteresee postu daudzums, btw diezvai LABI varesu palidzet jo nekads uubers jau neesmu. Edited August 23, 2007 by revoked Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Negribi pateikt, ko tieši tev vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Beefs↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Tiem kam jau tas interesēja un domāja, ka var palīdzēt sen jau iemācījās lasīt un man atrakstīja PM es te netaisos visai pasaulei stāstīt, ko tieši man vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now