vautinsh Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) Tātad es esmu gatvs uztaisīt e107 theme jeb Latviski sakot 'Dizainu' par samaksu. Tātad cena ir 5-20ls par dizainu kā apmēram cs.partylife.lv, par uber krutiem grūtiem darbiem 20-50ls Tātad es uztaisīšu dizainu priekš e107, bet jūs tikai parādat kā viņam jāizskatās! Par dizainu kā - http://cs.partylife.lv 5LS Tā kā sakiet ko vaiga un es taisīšu. P.S. Lieki šeit nespamojiet lai varu vieglāk strādāt P.S. 2. Vispār es nezinu vai šī ir īstā sadaļa kur varēja rakstīt, ja nav īstā nedzēsiet ārā šo topiku bet pārvietojiet uz īsto. Izveidoti dizaini: VuduRado 3 Theme(Manai lapai) - http://vudurado.lv - Cena: 25ls - Pārdošanā: Nē - ScreenShot: Click Here cs.partylife.lv v1 - http://cs.partylife.lv - Cena: 5ls - Pārdošanā: Jā - ScreenShot: Click Here + Logo PSD Ja vēlies iegādāties kādu dizainu PM me!!! Edited August 20, 2007 by vautinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 te jau vajag kkadu biznesa sadaljuu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Nesaprotu kuru tu te centies apčakarēt? Kāpēc, lai kāds pirktu to sūda "partylife" themi, pa 10 ls ja pats esi publicējis viņu, laikam jau lai pacilātu savu krānu cik tas liels, un pārlikt ikoniņas un logo jau jebkurš māk , diezvai tu spēsi man izveidot precīzu themi no tīras skices kur menu būs sadalīti šķērsām līkām... Jo iekš gfx dream tavs posts vien liecina, ka māki taisīt kko... Sry nekas personisks, bet pamatīgi besī "lielie" biznesmeņi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 (edited) nu tas taa, caur gfx-dream man palidzeja skici uztaisiit!!! P.S. To VuduRado 2, tas isteniba nelidzinas partylife themam !!! es uztaisishu partylifeun tad redzesiet!!! Edited August 20, 2007 by vautinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 psc taads amplis..novelk netaa teemas un tad tirgo..taa ikviens maak..+pa taadu naudu pat leetaak var nohosteet lapu..es pat zinu kur pm me Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 (edited) ??? tu gribi teikt ka es noelku netaa? lol, pats taisu durak! tikai sakuma templeiti novelku parejo pats! P.S. Neejam jau offtopic zb jau atnak un te dirshas!!! Edited August 20, 2007 by vautinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Nu novilkt tēmi un pārzīmēt bildes ar jau nav māksla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 vispar netikai parizmet bildes!!! gandriz viss css japarkode!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Nu ja tur nekas nav jāmāk, tad kāpēc regulāri parādās visi tie jautājumi "kur dabūt themes? kā uzlikt? blablabla"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 piekritu kavacaky, tapec vispar arri izveidoju shito jo redzeju ka daudzi parasa partylife themi! nu jaa tieshi precizi es uztaisiit nevaru bet izskatiities izskatiitos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 tu gribi teikt ka es noelku netaa? lol, pats taisu durak! tikai sakuma templeiti novelku parejo pats! P.S. Neejam jau offtopic zb jau atnak un te dirshas!!! looool.. :D:D taa jau man skjiet ka visi dara..novelk templi un tad aparveido..PSC.. :D:D es taa varu pa 5Ls..izdariit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLooDKnight Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 :D:D taa jau man skjiet ka visi dara..novelk templi un tad aparveido..PSC.. :D:D es taa varu pa 5Ls..izdariit.. Bet dazi duraki uzkersies Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 P.S. To VuduRado 2, tas isteniba nelidzinas partylife themam !!! es uztaisishu partylifeun tad redzesiet!!! Tavs ari nelidzinas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 pm me LOL pa 20 nohostēt web lapu es zinu, kur var nohostēt pa 10 Ls 2Gb atmiņa ātrs nets Xeon procesors FTP pieeja jebkurā dienakts laikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 Davaij neejam offtopic, runajam tikai par dizainiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Ko jūs džekam čakarējat prātu, piemēram, es no tiem webiem neko nejēdzu, ne no dizainiem, ne kaut kādu viņu taisīšanu un ja man vajadzētu web es iespējams grieztos pie Vautina un man nebūtu 10 ls žēl. Tā kā tas viss ir atkarīgs no prasmēm un zināšanām un nevajag otru uzreiz tā iegruzīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 vot nodeveejs.. labaak griezies pie Atvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 Karo4e, beidzam cinities!!! Peace may be with you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 labaak griezies pie Atvara Pie viņa dārgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BINLADENS Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 nee tochna bambaalis kurs idinsh lai uz ko taadu uzkjertos domaa tak ar galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 nevienu te necenshos piekrapt! vajag dizainu? perc nevajaga neperc!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Dauni, tev kāds kaut ko prasīja komentēt? Katrs nākamais gudrītis, kurš te kaut ko ne pa tēmu iedirsīs, tiks konkrēti nahrenizēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linc Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 e107 ir caurumains Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) mhm kavacky laikam pa 6o jautajumu tu man kadu 77 warn liec kr4 tu noteikti atkal warn uzliksi ne pako :D:D:D kr4 pox jautajums vautinam ... vautin pa cik lielu cenu izveidosi ka gign skin ??? +tu zinaji ka par 6o ka zodz no partylife skinu vari kartigi pa seju dabut??? smuki smuki vari dabut Edited August 21, 2007 by Gest3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhomie Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Tizmantojot TELEPORT PRO var gadīties ka nosūc PL skina .CSS un visas bildes., tad jau nu vispār šmaukta versija, bildīti savu un vola. pašam savs PL dizians Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts