Jump to content
GIGN Forum

lvhomie

Mirstīgais
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lvhomie

  1. Nu paldies, skatīšos kā sanāks ar to AppLocale EDIT: Paldies, viss iet kā vajag. Var klapēt ciet!
  2. Nu tāda labi zināma problēma ir KRIEVU VALODA datorā. Man vajag izdarīt tā, PC sajēgru gan krievu ķeburus, gan latviešu mīkstinājuma zīmes un garumzīmes Tas varints ar Regional Settings + WinXP disks neiet, jo tad kad uzlieku kreivu, man met ka nejēdz latv.val burtus, ja latviešu, tad vispār rādas vai nu kreivu burtiem ?????? vai kādi murgi Q: Vai ir tāda proga ar kuru var dabūt krievu valodu, atstājot latviešu pilnīgi ejošu?
  3. Tizmantojot TELEPORT PRO var gadīties ka nosūc PL skina .CSS un visas bildes., tad jau nu vispār šmaukta versija, bildīti savu un vola. pašam savs PL dizians
  4. Tu servera šortkatam esi uzlocis -nomaster???
  5. Swear, man ne pārāk, labāk ka sevi pazemo ar nepārtraukto lamāšanos
  6. Baigi interesē, kā to sauc??? Plugina apraksts: Es kā stresains cilvēks, mirstot vienmēr rakstu BLA, bet vienā serverī lamu vārdi tiek pārlaboti (piem. BLA vietā čatā parādas MANI VISI ZVETE) Kas tas pa pluginu???
  7. Senks, bet tagad nekādīgi nevar noviklt, jo yy.lv rāda Servera pārslodze. Vēlāk noteikti pamēģināšu
  8. Pēc savas pieredzes spried par tiem 4itiem un pogu lietošanu???? + .sma failā var rediģēt un no mainīt no END uz DELETE, jo tas nav līdz galam komplitēts serverim. Es vismaz savu serveri gribu padarīt drošāku pret 4iteriem, lai viss notiek godigi, savādāk tādi ŠMINDRIKI kā tu vazājas un izmano speedhack, aim, wh un citus hrenus. Tavi man Sorry par rupjajiem vārdiem un izteicieniem EDIT: Tu piekasies ka manā serverī 5 cilvēki spēlē, a tev pa 3 serveriem 4
  9. Nu tas ar to pogu END derētu, bet to pogu jau var mainīt tajā .sma failā??? Bet ar tiem kill caur sienu laba ideja pluginam. Kāds nosaukums ir tam pluginam par END lietošanu???
  10. Iceworld2 terors no otra gala tevi HS caur 2 sienam??? Man serverī regulāri tādi vazājas. + Ja nezini tad neraksti, ja visi šeit reģistrētie lietotāji sāks rakstīt, ka nezin vai kaut kādu , tad cik šitam topikam būs postu???
  11. Es tā padomāju, varbūt kāds zinās Mani māc viena doma, vai ir tāds plugins, kad servers pats kicko 4iterus ārā no servera. 4iters izpaužas šādi - ja kāds 3 reizes citu atvāc caur sienu tad viņu automātiski kick. Lūdzu atbildiet, ir tāds plugins vai nav (ja ir tad lūdzu nosaukumu) ZB tie 4iteri
  12. kā sauc to pluginu kad čatā kautko ieraksta un tad uzlec skaņa (piem. rakstu: /ha nospiezu ENTER un tad dzirdu skanu HA HA. tads viena serveri bija)
  13. Lūdzu kāds palīdziet ar PStatiem. Es visu daru pēc pamācības, bet man tik un tā neko nerāda, ne rankingu neko. Es vienīgi redzu servera statusu (par laimi kaut kas iet ) Kas pa vainu??? Cerams ka kāds varēs palīdzēt.
  14. Atver MODULES.INI atrodi to rindinu un vina izskatas sita: ; -------------------------------- ; Sockets - network socket support ; -------------------------------- ;sockets_amxx_i386.so ;sockets_amxx.dll ;sockets_amxx_amd64.so vajag but sita: ; -------------------------------- ; Sockets - network socket support ; -------------------------------- ;sockets_amxx_i386.so sockets_amxx.dll ;sockets_amxx_amd64.so Vnk nonem ; no sockets_amxx.dll
  15. Senks, tagad visu esu izdarijis ko gribeju.
  16. Kā sauc to pluginu, kad ieej serverī parādas servera noteikumi??? PLZ uzdrukājat kādus pluginus jūs izmantojat savā serverī (ierakstat aprakstu). Es tik gribu pēc iespējas tādus pluginus kuri ir populāros serveros un citiem patīk.
  17. Kāpēc man PS statos nekas nerādas. Es iekačāju tās stroķu bildītes, visu ko varēja automātiski no mājaslapas, bet tos status kā cilvēki spēlē nerāda. Meibī jāieliek Video pamācība??? Man nekas nesanāk kat daru visu kā vajag, un ar AMXBanu ar neiet. Tur jau instalējot webā nokaras.
  18. Iesaku lietot WAMP5 un ari necakareties bezjega gar servera mapi. meibi kautko esi izdzesis???
  19. A kā var uzspraust uz viena PC 2 webus. Kad rakstu viena adresi iet tajā kur tu gribi. (Man liekas ka tur taču abiem saitiem ir viens un tas pats IP). Kā tad to var dabūt gatavu????
  20. Lūdzu pasakat kā var uzlikt, kad ieej serverī 1. raundā malā parādas Servera noteikumi. Piem: Servera Noteikumi: 1) 4its = BAN 2) Spam = KICK 3) Adminu apdirsana = BAN (120min) Kautko tamlīdzīgi.
  21. AMXBans vispar vajadzigs??? Man kautka nesanak vinu pierubit. Mam tipa rada kad instalet kautkadus burtus bezsakara.
×
×
  • Create New...