rusty Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 hus novienojies ar pliko. kārtīgi izlemjat. vai nu 12.50 vai ar talsiniekiem 11.20. man vienalga un tad uzrakstat. jo samurays paliek pie saviem laikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 1. Talsi - Rīga izbrauc - 07:45 iebrauc - 10:10 cena - 2.70 2. Rīga - Bauska izbrauc - 11:10 iebrauc - 12:20 cena - 1.50 3. Bauska - Pilsrundāle izbrauc - 12:30 iebrauc - 12:52 visticamākais, ka pievienojos jums Rīgā. samuray man tavs numurs ir no pērnā gada, takšto uz sazvanīšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 okei. huseins ar deva atbildi. tad visi mauks 11.20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 talsu brandža - paņemiet cilveeku līdzi un tad jau nu es toč būšu un vēl dažs labs noteikti, kas nemaz netaisījas braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 jopcik, EDD's izrāva man vārdus no mutes kas tā par talsu brandžu bez cilveeka?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 kas tā par talsu brandžu bez cilveeka?! bet ir blade! cilveeks kārtos savas mašīnas, kas brauks sist macho viņš ar autobusiem nebraukā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 cilveeks kārtos savas mašīnas, kas brauks sist macho viņš ar autobusiem nebraukā. LOL shito es atceros kad vinjsh taa teica bija reeciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Nu ja nu man neizdosies atrast kādu labdari ar mašīnu, tad braukšu ar jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 lol pareizi, cilveeks. Kā nu bez viņa. Vai man tiešām nav lemts ne reizi dzīve nesastapt otru populārāko personu gignā aiz ChordG[Genz]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 viņam tas esot par tālu un nepatīkot tāda veida nodzeršanās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 nu bet tak brauksiet jūs no talsiem, kāpēc viņš nevar līdzi atbraukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 nu mēģināšu vēl ar viņu runāt + lai blade vēl ar parunā ar viņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 a ja viņš atbrauc, jūs gadijumā viņu nenositīsiet? kas tas otrs bija, kuru macho pieminēja, tipa dirsējs kā cilveeks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 kas tas otrs bija, kuru macho pieminēja, tipa dirsējs kā cilveeks. tur jau tā lieta, ka neviens netaisās viņu sist... tad jau tevi arī vajadzētu sist, pēc tā ko tu sadarīji kā moderators Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 (edited) piedošanu, bet es neko sliktu neizdariju, tikai cilvēkiem noņēmu pāris vārnas. es gandrīz nevienu neaizskāru. tēma slēgta! EDIT priekš macho: es ļoti atvainojos, bet... warn laikam ir nežēlīgi grūti atlikt atpakaļ.. piedodiet, ka sagādāju tādas problēmas un ka jums pāris čaļiem bija jāatliek atpakaļ... nesitiet mani! Edited August 16, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 es neko sliktu neizdariju, tikai cilvēkiem noņēmu pāris vārnas. es gandrīz nevienu neaizskāru. tēma slēgta! tā domā tikai tu un cilvēki kam tu warnas noņēmi. eu, davai pietiks dirst ne pa tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeKe- Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 KeKe- ar parejiem no rigas nu tad tiksiemies 9 pie origo vsp vaiga jaunu topic lai izdomatu cikos tiekas riga nu lai saskanotu ta lai piem 1no Liepajas tik mauc 1 tak bus garlaiciigi nu tad vins izdoma maukt uz rigu bet 5 celties tad vaidzetu tape vaidzetu bik visu saskanot jauna topic ) sor ka neliku komatus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Nu nezinu gan samuray vai tev un blade izdosies kko ar cilveeku sarunaat vinjsh saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Kakim rakam man ap 19:30 no RIiigas tikt uz PARTY PLACE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 ar autobusu 20.00 laikam. talak no bauskas gan jaruna ar kadu no gignieshiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Cik noprotu tad Sharijs mani savaaks bauskaaa...Cik taa biljete maksaaa lidz bauskai?Nekadi mikrinji nekursee? P.s. Ir veel kads labpratigais kas pa paris alinjiem mani no bauskas varetu savakt>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 P.s. Ir veel kads labpratigais kas pa paris alinjiem mani no bauskas varetu savakt>? Tu mani kraapt sataisijies ? Es teicu savaksim - tatad savaksim. Jebkura gadijumaa SHOFERU tur buus dafiga. Mashiina ta man ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 okeej tatad ty nabu savac ar manu draudzenni 21:00 bauskaa.... punkts un viss...ja kas zvanu okeej.. PM meeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 EDIT: ā Kavacky ir foršs un man aizsita vietu tapēc nebraukšu ar busu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 kads no liepajas kas rule atsutat pm ar to cikos kur jabut, un lai varu skriet pec debilas vilciena biletes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts