***limp*** Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 pajaat pa nometni , man arii tajaa laikaa nometne basketbolaa ,a vo es nebraucu (jo man 2`as nometnes vasaraa basketbolaa , bet nu po) BRAUC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 visiem speeciigas atmazkas.... btw Intel mauc mauc daddy sarunasim jau - visi kaut ka kopistiski meginasim braukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 pajaat pa nometni , man arii tajaa laikaa nometne basketbolaa ,a vo es nebraucu (jo man 2`as nometnes vasaraa basketbolaa , bet nu po) BRAUC limp ja man buutu 2 nometnes, tad jau vareetu nebraukt, bet sii vieniiga tad jau buus vien jabrauc..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Yeah! Tuss Kip es domaju, ka es ari braucu, pa cik vasara stradashu kurzeme juras puse domaju, ka nav gruuti aibraukt uz to tusu ar motocikl vienigi ja Surr brauc es vinu ?varetu pakert iznjemot man bail ka vinjs piedzirda mani! Vai ari own ko es ta labak pazistu! Ja Robons is Ready! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Robon, neesi par bosu piemirsis? (tb MANI) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Es arii laikamnetieku , jo mantajos datumos sanaak shance(macho plzz izsviitro) , bet tas taa es jau gribeetu dazhu labu satikt....juus jau droshi vien zinat kurus. BTW. Nepaardzeraties. P.S. Macho es buushu Rigaa kautkur no 9 juulija mo6 sadzeram , kaa jau mees runaajaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Man itkaa darbs tieshi tajaas dienaas nebuus, bet ja es braucu visticamaak ka njemshu 2 - 3 cilveekus liidzi un myb man draugs vareetu par attieciigu samaxu pavedaat cilveekus no autoostas liidz tusa vietai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 (edited) bljee nu FAAAAAAAAAAAAAK Nahuj visi atkriit ? ehh , ja kaads no maniem draugiem gribees braukt panjemshu liidz ! Jaacer ka gribees :/ ! Edited June 21, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 man viss nokaartojaas, es tieku, tik veel nezinu ka aliidz turienei aizkljuushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 vaig tikai liidz Cooldiigai tikt ! taalaak jau sashtukos par to tikshanu ! COME ON nebaidaties ! buus OK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 kamon, visi atkriit?? 25 cilveeki sola braukt un kost kaa nelabie, un veel 15 saka ka ljoti iespeejams buus... nu es domaaju ka jau 30 buutu sameeraa daudz, taa ka nav ko kaukt par dazhiem, kuri netiek - taapat ljauzhu buus pietiekami un kompaanija vienkaarshi nevar buut slikta . man pasham kautkaads road-trips paredzeets juulija otraa pusee - taatad kaveeklju nekaadu shim "tusssam" nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 vismaz kaads pasaka kaartiigi konkreeti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 hny, a tu atceries cik miljoni pieteicaas uz ieprieksheejiem 2 tusiem? tepat riigaa. a cik ieradaas? nu redzees, redzees kaa buus shinii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 shim ir lielaaka atsauciiba (pagaidaam) ! vaidzeetu jau taadai normaalai 4upinjai savaakties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 (edited) hmm varbuut tad atstaajam sho topiku grupu tikshanaas vietu, laiku un citu shitu koordineeshanai, un tad lai macho uztaisa atsevishkju topiku, kuraa tad katrs, kursh ir 99% paarliecinaats par braukshanu, uztaisiis vienu postu par to, ka un kaa brauc uz C00Ldiigu? vienkaarshi sheit atkal saakas taada chatoshana, un ir gruuti no taas izlobiit tik ljoti vitaalo informaaciju par to kursh, kaa, kad un ar ko brauks... Edited June 21, 2004 by EDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 I'm IN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 nu jus jau droshvien ziniet ka es bushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 hainy tu tik neiazmirsti pateikt looseram un safaram ka es bushu kuldiigaa.. lai gatavo man alinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 hny, a tu atceries cik miljoni pieteicaas uz ieprieksheejiem 2 tusiem? tepat riigaa. a cik ieradaas? nu redzees, redzees kaa buus shinii... [nedaudz offtop] taapeec es jau uzreiz pateicu ka nekaa nezinu ko tajaa datumaa dariishu (es pat nezinu ko es peec 24h dariishu, jo man nepatiik plaanot baigi, piem. "ooo, tagad ir piektdiena, jaaiet uz vecriigu, vai ooo, aaraa ir karsts, jaabrauc uz jurciiti") nevis solu pa labi un pa kreisi. vieniigais praatiigais cilveeks veel izraadiijaas uy, kursh teica to pashu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 READY!!! Bijach tu ar mani? Baltinjs ateicas vins meginas te kaut ko runat lai aizved kaads, bet bubam pa motocikl neko nesaki!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 nezinu vai brauksu jo: 1)nezinu vai mammiite laidiis 2)es neesu dzeeris un nedzersu graadiigos 3)ja robins nebrauks 4iista nebrauksu 4)Ljaunais EDD soliija kad tiksot robinam klaat labi nebuus 5)robins nebrauks jo sim esot IP bans 6)mani un robinu lielaakaa dalja no jums grib sasist 7)nezinu vai robinu mammiite laidiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Es ar nezinu vai mamiite laidiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 liekat miera manu braaleenu Robins normaals dzeks irl.Jjus vinju galiigi nepaziistat... p.s. es 100% buusu, tikai vezinu veel nezinu ar ko braukt. negribas palauties uz sabiedrisko, pasam stureet kaukaa negribaas sitadaa pasakumaa. mayb kadam briva vieta msinaa? peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Krish tev ir kaut kas japanjem liidzi!!! Neaizmirsti pa Juri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Ierakstatmani brauceeju sarakstaa Itkaa Symbiote mani pannems ar massiinu un atstaas pie kaada. Es varu uz Rigu mieriigi tikt tapeec nebuus daudz probleemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts