HoLLow_LiFe Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 sorry, ka es te tā piespamoju, bet sūdīgāku vietu par par mūsu godeļiem es šaubos vai kāds varēs piedāvāt, tāka piedāvajiet droši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Bencik nu Tu jau ari iesi izdoamis 150km no rigas un taa vieta tok pilniigaa tuplii. Uzreiz saku, ka bus problemas ar transposrtu, jo mes tachu braucam kvasit nevis kaa shoferi kuri nafig iedzer 100g un pec tam es es es nevaru, man rit jabrauc. Ar mazgadigiem situacija loti vnk. Tikko taisa Suudus, ta elementarna mendelejev kling klang pa shnukuru. Kr4 to vietas problemu varetu risinat. Ja kadm irlauki kaut kur ar dikji un plavu vairak tach neko nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 domaju ka vietas jau lielie sadomajushi...bet ar kko jau bija parunats tas ka piedavaju vietu sava kraja .. vieta lielupes malaa.. vis smuki, ir elektriba bus grills, + noslietnis kkads, lai nav jasezh uz plikas zemes ( proti galdus un kreslus ar kadus varu sabidit) .. bonusss = tas ir mana pateva iipashums ta ka viens edvardinsh vinjam un viss biidas pietam fuuzim ar domaju vieta pietiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Ev tieshaam vieta Pie divisha buutu perfekta !!! Mahmed tas par Jumurda taads prikols, jo macho gribeja totalu dirshu lai neviens neatbrauktu Edited July 12, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 pietam fuuzim ar domaju vieta pietiktu Nu ludzu, problema atrisinata var tikt cauri ar vienu 1l kaut ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 varu ailaist pafochet vietu ja kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 nebūtu slikti. Tajā Lielupē vispār var peldēties? Un futbolam tur vieta ir? izklausās labs variants. Un kā ar palikšanu - tur teltīm kaut kādas vietas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 peldeshanas vienigais skjerslis ir slikts laiks a taa nekas netraucee... telsts vietas ir nu kad hektars to4na !! vot futbolam vieta ka tada ir, bet nu nekads lielais superfuuzis nesanaks .. nu shodien panjemshu skriinshotus no tas vietas un paradishu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 telsts vietas ir nu kad hektars to4na !! vot futbolam vieta ka tada ir, bet nu nekads lielais superfuuzis nesanaks .. nu shodien panjemshu skriinshotus no tas vietas un paradishu.. Blin es piesakos palidzeet, ja vajag uzblieziisim to futbola laukumu, ja ir hektars zemes, kur problema noplauj iesit stabus un valaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 thats the man!!! nu ko ta jau viss bus 4ikipiki ja visiem vieta patiks kr4 ap 6 gaidiet bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 es ar domāju ka nebūs problēma tur nopļaut zāli lai varētu futbolu uzmaukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nu tad jasadabuu kads vietejais traktorists fedja, jasamaksaa un viss notiek, pashiem blin ar izkapti negribesies palut Diviit ir tada iespeja, kad kads noplauj ar traktoru, vai nee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 sounds good P.S. Kavacky jau toč būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 nu ja kads kolja mani pakjers mashiina , tad domajams ka bushu , jo ar kaut kadu sabiedrisko kratiities kaut kaa negribeetos. PS: blje atkal pie diviisha , man tur pasaakumi nekad labi nebeidzaas vienmeer ir megapaalis , vismaz labi ka tur tagad nebus vieteejo kas vienmer piedzirda Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Beefs Laikam esmu bijis pie tā noslēpumainā ezera. Lieta tāda, ka peldvietas tur ir maz un ezerā mētājas visādi dzelzs gabali. Vietas teltīm/sportam tur arī neesmu manījis. Tas laikam skaitās Ādažu poligona teritorijā, hz. Krch iesūkā Eem, es ar tā kā gribētu braukt.. Man drīz būs 18, dzeru ar mēru, ir smadzenes un pazīstu dažus no gigna kā arī gribu satik dažus cilvēkus no sava hūda, piem. benciku Edited July 12, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 man lauki 100m no lielupes, cik es zinu tad peldeeshanaas zinjaa manaa krajaa ir shausmiigi jaauzmanaas no tiikliem, tie tur samesti uz nebeedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Es apsolos veikt pirms peldes, zemudens apskati, un izrekinaties ar atrastajiem tikliem, sagriezhot tos Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ja būšu Rīgā uz to datumu, kad vajag ierīkot fuča laukumu, piesakos palīdzēt.. P.S. divīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 pietam fuuzim ar domaju vieta pietiktu Izklausās lieliski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Eu ble vajag volejbola laukumu sabidiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Obligāti! Volejbols >> Futbols Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 bļa tik daudz negribēju lasīt, bet ja vēl nav izlemts man ir piedāvājums. vieta: cēsis precīzāk pie gaujas. saucās žagara pludmale. tur mums ir telšu vietas dahuja. 2 ar foršām smiltīm voleijbollaukumi. 1 tādspats smilšu futbollaukums ar maziem vārtiem. blakus vēl ir tāda kā pļava. bet peldēt tur var labi. bieži ar draugiem paķeru aliņus un tur uz kādām 7 h apmetamies. ā. no cēsu centra ar mašīnu tas atrodas apmēram max 10 min brauciens. no paša centra arī iet autiņš, kas jūs izlaiš kādu 2-3 km attālumā no tās vietas. cenas pa kurām iznu ir tā - 50 sant un tu dabūn biļeti un dari ko vien gribi- peldies, spēlē uz laukuma bumbu. ej pie galdiņa etc...ja nemaldos, tad palikšana pa nakti teltī ir 1 ls no cilvēka. ā tur vēl tālāk var paiet pa dabas parku, kur ir spoguļklintis, tālāk arī jaunais Ozolkalns, līgavas ala etc.. jām. kr4 man tur patīk varu mby uz rītdienu arī sagādāt bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Diviit ir tada iespeja, kad kads noplauj ar traktoru, vai nee? karo4e pajautashu kad asumma patevam ir plaujamais riiks traktoram nesauc straddnieku fedja, bet gan oljegs + Viss ir to4na sabidits ka buuus okei un atlauja ardities ir dota attalums no rigas tarp citu - riiga - bauska -> 65 km - Bauska Pilene - 12km = 80 km kkadi no rigas! tikko atnacu no darba.. tagad mekleju transportu un laizhu pafochet vietu! reku no googles attels tai vietai Edited July 12, 2007 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 patevam ir plaujamais riiks traktoram nesauc straddnieku fedja, bet gan oljegs + Viss ir to4na sabidits ka buuus okei un atlauja ardities ir dota attalums no rigas tarp citu - riiga - bauska -> 65 km - Bauska Pilene - 12km = 80 km kkadi no rigas! tikko atnacu no darba.. tagad mekleju transportu un laizhu pafochet vietu! reku no googles attels tai vietai taveim senchiem nebus nekas pret? Izklausas jau reaali! =) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Futenei tā pļava izskatās pamaza - nez vai pietiks vietas Bet, kas atiecas uz ierašanos, tad noteikti būšu, tā jau izlaidu vienu gadaballi. Gaidam bildes un konkrētākas koordinātes uz atrašanās vietu ( kā tur nokļūt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts