`MaX` Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Visi geimeri var droši uzelpot, jo aizraušanās ar datorspēlēm, nav atkarība! Vismaz tā uzskata visdumjākā nācija pasaulē... LINKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nu baig lab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 aha shito pat zinjaas raadija Link to comment Share on other sites More sharing options...
cman Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 labi jaunumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 lai gan, tuvojoties manai 18tajai dzimshanas dienai, sie apvainojumi no vecaku puses arvien retak velas par manu galvu, noteikti izmantoshu iespeju sito iebazt viniem seja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ir tik traki, ka jums ir pieshuvushi atkariibu ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Njaa ja jau amerikaanji taa domaa tad nav par ko uztraukties.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 he, stienis visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Viens vārds - stulbeņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) amerikaanji taa domaa tad nav par ko uztraukties.... How many Eiffel towers are in Paris? I say about ten! What religion are buddhist monks? eeem, Muslim... Edited June 29, 2007 by slc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobst3r Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 nu hvz es pa radio kautkur dzirdeju ka cilveki strada ar garigi slimiem ir atzinusi to ka tie kas spele vislaik dator speles tie ir garigi slimi ahahah lol tas jums mierinajums :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Safabricēts video. Esmu pārliecināts, ka latviešu stulbums procentuāli īpaši neatpaliktu no amerikāņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Esmu pārliecināts, ka latviešu stulbums procentuāli īpaši neatpaliktu no amerikāņu. Nē, tas nav safabricēts (wtf?) video, bet gan sakompilētas visidiotiskākās atbildes/reakcija uz intervētāja jautājumiem/rīcību. Amerikāņi pilnīgi noteikti ir viena no visaprobežotākajām nācijām pasaulē, protams, ka intelektuālais potenciāls baltādainajiem cilvēkiem praktiski neatšķiras ne Latvijā, ne ASV, ne Albanijā, tas gan ir pilnīgi cits jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ASV vienmēr izceļas ar stulbiem jokiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
weAp Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Buutu labi ja taa buutu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Agrāk tiešām biju atkarīgs no datorspēlēm, tas izpaudās tā kā bieži "slimoju", lai paliktu mājās un varētu uzgeimot, bet nu jau sen kā tas laiks cauri, takā tomēr uzskatu, ka datorspēles var būt kā atkarība.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Piekrītu, vairāk vai mazāk! Personīgi man bija tā kad iegādājos pc, tad kad pc atgriezās no remonta un pohodu viss, bet ir daži paziņas, kas ir kapitāli slimi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nav nekaads briinums, ka valstii, kur ir 100x vairaak iedziivotaaju kaa pie mums, ir 100x vairaak daunju. Visaam tautaam ir savs procents daunju. Muuseejos vienkaarshi neintervee un internetaa neliek. P.S. Varbut ir verts mums visiem palikt par daunjiem, lai kljutu par ekonomiski visattistitako valsti pasaule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 fuuuuu!!! es jau samiiizos ka es esmu slims !! mama gribeeja suutiit aarsteeties!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Esmu priecīgs, ka man ir garām "cs ēra". Līdzīgi, kā ali - bastoju skolu u.t.t! Pēc savas pieredzes droši varu apgalvot, ka CS var ievest atkarībā, protams ne visus, bet mani ieveda! Bez aktīvas cs spēlēšanas uzreiz liekas, ka tās 24h ir daudz garākas, nekā spēlējot pubā all-day long! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 man ar bija, ka katru dienu vajadzēja uzkapāt, bet nu jau kādu laiku ir tā, ka pat nepamana, ka nav veselu nedēļu vai 2 spēlēts un klanmeiti kaut ko dirš Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 CS spēlēju kad vnk nav ko darīt, kā piemērām šādās dienās kā šī, ārā sūdīgs laiks, bet bastojis skolu CS dēļ gan neesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 vislielaakaa atkariiba manskiet ir no Mu Online vai wow, psc es gandriiz deelj MU paliku uz otru gadu man bija 170 neattaisnotas stundas, tagad protams vairs nespeeleeju to velna speeli mu un neiesaku arii citiem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Jā, nav noslēpums, ka MMO spēļu fani nolaifo visvairāk. Pats biju pamatīgs adikts laiciņu atpakaļ, un plānoju atkal nolaifot līdz skolas sākumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 esi esi :D P.s muļkības ir dator spēles ATKARĪBA!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now