Jump to content
GIGN Forum

Kas To Tag'u Darināja?


Kontortionists
 Share

Recommended Posts

Tu esi stulbs vai tikai izliecies, viņu ir TŪUUUKSTOSIEM JA?? Man ir viens draugs kas zīmē grafiti, bet smukus nevis sūdus kā tie visi pidinji no tava rajona :)

Lazda kā patīk Korn ?

Link to comment
Share on other sites

nez, staigā pa naktīm riņķī tādās vietās kur nesen sienas krāsotas. Es ar nah nesaprotu kakova huja vajag uzķēpāt ar ĶIPA stilīgiem burtiem savu sviestaino parakstu, kuru 1) neviens nelasa 2) ja lasītu, nevarētu izlasīt. Kaut viņi katru reizi kad kaut ko apķēpātu, dabūtu no armijnieka spērienu pa pautiem.

Link to comment
Share on other sites

ROFL, FARO jaaa..... :) tāds sūds :) Feik - tu rlz. protams, ir taču TIK kruti un respektabli visai sabiedrībai izbļaut "es esmu sīks atkritējs, man patīk izmantot valsti kurā dzīvoju, nevēlos tās labā neko darīt un ar pildspalvu rakstīt man nepatika mācīties, tāpēc tagad, 22 gadu vecumā, to daru ar baloniņu, lol. un vēl man ir seksīga māsa, suki suki $10."

smuks tags vai graffiti my ass.

man te Sarkandaugavā ir vēl kaut kāds cits, kuriem vārdu es šobrīd veiksmīgi neatceros (viņi saliek savus "parakstus" pilnīgi blakus vienu otram kādus 10 un vairāk (es nemeloju) - nu gluži kā mīļi sētas krancīši, kas iezīmē teritoriju) un es zinu ka milgrāvī ir vēl citi :) tas ir viens no daudzajiem Latvijas LOL - gluži kā fakts, ka TP atkal noteikti nākamajās vēlēšanās tiks ievēlēti, tikai vismaz tas sūdīgo "graffiti" fenomens, atšķirībā no tā mana salīdzinājuma, ir līdzīgs visā pasaulē, jo, redz, stulbiem cilvēkiem (kas to paši ir izvēlējušies), ir tiesības dzīvot (uz citu rēķina). žēl.

Link to comment
Share on other sites

Es te pa Barona ielu vienreiz pastaigājos un centos atrast vismaz kādu mājeli uz kuras nebūtu kaut kas uzķēpāts. 'Teikšu grūti man nācās.. Tie dunduki vēl sacenšās, kurš augstāk uzrāpsies un atstās savu ķēpājumu.. Žēl, ka viņiem nav iegājies zem katra ķēpājuma atstāt savu telefona numuru vai adresīti.... :hmmmm:

Link to comment
Share on other sites

pats pazīstu ABC tageristus. dzīvē tīri normāli čaļi. viņiem tas prosta ir iemesls, lai vakarā savāktos un patusētu kopā ar draugiem. agrāk blieza savas ķēpas visās malās, bet tagad mēģina kkur interesantās un grūti pieejamās vietās uzzīmēt.

nesen redzēju mentu busiņu ar ABC virsū :)

Link to comment
Share on other sites

Man nav nekas pret kvalitātīviem graffiti, kas ir saskaņoti ar pašvaldībām. Visos citos gadījumos tas ir vienkārši vandālisms. Viņi laikam kaut kad 3os naktī to dara, kad visi guļ, jo, cik esmu staigājis apkārt, nekad neesmu nevienu pieķēris. Un nevajag man stāstīt, ka džeki, kas to zīmē, ir normāli čaļi. Normāli čaļi nenodarbojas ar huligānismu. Tizli atmorozki i svjo.

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...