Kontortionists Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Kas pie velna ir tie dauтi, kas uz visвm sienвm ar flхmоti нзpв bezsakarоgus rakstus? Man nesen pie mвjas tika pвrkrвsota elektrоbas bыdiтa, bet tie kretоni jau pвris dienвs paguva kaut ko uzрmucзt! Ja kвdam par viтiem ir sоkвks info, lыdzu, padalieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Vini ieziime rajonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Tu esi stulbs vai tikai izliecies, viņu ir TŪUUUKSTOSIEM JA?? Man ir viens draugs kas zīmē grafiti, bet smukus nevis sūdus kā tie visi pidinji no tava rajona Lazda kā patīk Korn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 par to sory es nezinu bet sodien liivaanos ireecu cipa tur nesen uzlikta kautkaada kipa elektriibas kaste un tur jau uzrakstiits " Ja samij samij pizdatij" vo dauni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 viņu ir TŪUUUKSTOSIEM JA?? TŪKSTOŠIEM? How do I spot one? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 nez, staigā pa naktīm riņķī tādās vietās kur nesen sienas krāsotas. Es ar nah nesaprotu kakova huja vajag uzķēpāt ar ĶIPA stilīgiem burtiem savu sviestaino parakstu, kuru 1) neviens nelasa 2) ja lasītu, nevarētu izlasīt. Kaut viņi katru reizi kad kaut ko apķēpātu, dabūtu no armijnieka spērienu pa pautiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 nu ok, a kas ir tie lielie gangstas kuri raksta "FARO" un "TASE" m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) man te rajonā valda "ABC" Edited June 19, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Faro man jau zb :@ pie 41. vsk pizdatijs graffiti vispar braucot ar 5. tramvaju uz Ilgjuciemu var ieraudzit forshus zimejumus kurus pazistamajam draugs zimeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Viņi uzliek smuku tagu vai graffiti, nevis lēto kkādu, kuru ir impossble to read! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Cik zinu FARO naak no havaju salatm vai kkas taads un viens jau bija cietuma no taa klana TDV pa briivibas ielu pabraukajot ne to vien var redzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ROFL, FARO jaaa..... tāds sūds Feik - tu rlz. protams, ir taču TIK kruti un respektabli visai sabiedrībai izbļaut "es esmu sīks atkritējs, man patīk izmantot valsti kurā dzīvoju, nevēlos tās labā neko darīt un ar pildspalvu rakstīt man nepatika mācīties, tāpēc tagad, 22 gadu vecumā, to daru ar baloniņu, lol. un vēl man ir seksīga māsa, suki suki $10." smuks tags vai graffiti my ass. man te Sarkandaugavā ir vēl kaut kāds cits, kuriem vārdu es šobrīd veiksmīgi neatceros (viņi saliek savus "parakstus" pilnīgi blakus vienu otram kādus 10 un vairāk (es nemeloju) - nu gluži kā mīļi sētas krancīši, kas iezīmē teritoriju) un es zinu ka milgrāvī ir vēl citi tas ir viens no daudzajiem Latvijas LOL - gluži kā fakts, ka TP atkal noteikti nākamajās vēlēšanās tiks ievēlēti, tikai vismaz tas sūdīgo "graffiti" fenomens, atšķirībā no tā mana salīdzinājuma, ir līdzīgs visā pasaulē, jo, redz, stulbiem cilvēkiem (kas to paši ir izvēlējušies), ir tiesības dzīvot (uz citu rēķina). žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Kritinu bandas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Jelgavā Joker uzdarbojas, yo! Bija vēl kaut kas, šobrīd gan piemirsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Liepājā tože daudz tādu pidiņu ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Zvejniekciemā uzdarbojas "FISH" un "WAWE" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Es te pa Barona ielu vienreiz pastaigājos un centos atrast vismaz kādu mājeli uz kuras nebūtu kaut kas uzķēpāts. 'Teikšu grūti man nācās.. Tie dunduki vēl sacenšās, kurš augstāk uzrāpsies un atstās savu ķēpājumu.. Žēl, ka viņiem nav iegājies zem katra ķēpājuma atstāt savu telefona numuru vai adresīti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 saldū auch uzdarbojas neko vairak par auch uz majas sienam nemak uzrakstit.cik esmu dzirdejis kautkads siks pidish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 taa vienkaarshi ir savaaa veidaa kraana palielinaashana puuteeja praataa : Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Vecteetinj ta kaa tu no liepaajas mošk zinaasi, kas tie pa taadiem maziem play boy zakiem vai arii tie ir taadi mazi zaķi pa visu pilseetu izpuusti, šis jautaajums mani moca Bandas apziimeejums ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Antitaggeru kustiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 pats pazīstu ABC tageristus. dzīvē tīri normāli čaļi. viņiem tas prosta ir iemesls, lai vakarā savāktos un patusētu kopā ar draugiem. agrāk blieza savas ķēpas visās malās, bet tagad mēģina kkur interesantās un grūti pieejamās vietās uzzīmēt. nesen redzēju mentu busiņu ar ABC virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Bandas apziimeejums ??? Bandas? Kas tās par bandām, kkādi pidiņi vien ir. Esmu manījis to zaķīšus, bet vēl bez viņiem vēl savādāki tagi arī ir pilna dirsa... Pēdējā laikā viņi ir pierimušies, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 SDM uzdarbojas parsvara FA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Man nav nekas pret kvalitātīviem graffiti, kas ir saskaņoti ar pašvaldībām. Visos citos gadījumos tas ir vienkārši vandālisms. Viņi laikam kaut kad 3os naktī to dara, kad visi guļ, jo, cik esmu staigājis apkārt, nekad neesmu nevienu pieķēris. Un nevajag man stāstīt, ka džeki, kas to zīmē, ir normāli čaļi. Normāli čaļi nenodarbojas ar huligānismu. Tizli atmorozki i svjo. Edited June 20, 2007 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now