Adik Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Nu vismaz toposho Isti tik nesaprotu prieksh kaa Jums lautinji tos autinjus mezonigos vajag. Gribat kadu nobraukt vai pashi sevi novakt vai tipa drugos piedalities (protams nelegalajos ). Apdomajaties prieksh kaa autinsh ir vajadzigs prieksh brauskshanas vai prieks gonkoshanas. Nekas viena dalja te velak sapratis, ka dream car paliks tikai vienigi dream car. Zel, bet fakts. Vajag taa kaa ordijs noperk civicu katru gadu iegulda pa 300ls remonataa un viss notiek, ekonomisks, mazinsh un galigi nav vietas citiem draugiem , kaa vienigi brutem vajadzeetu ieklausiities.. bet vinji sapratiis to tikai tad kad izjutiis to pa6i ka tas nebija vajadzigs utt.. ar teik6anu nepieleks.. nu man patiik iespiest pedali griida... veel neesmu bijis apstaadinats ar baltajam braukaajot tapeec taada parlieciiba.. P.S. sataisiiju savu Honda Rancher 4x4 ... nu vso lai kaaja sadziist un laidii6u valjaa pie pludmales ran raaan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) nelasiiju visu kas te bij sarakstiits, bet viens uz manu mashiinu atbildeeja , ka nav izdeviigi pirkt jaunu mashiinu. Es gribu teikt ka taas ir totaalaakaas mulkjiibas, jo jaunai mashiinai dod garantiju, tas ir vislielaakais bonuss kaadu var dabuut mashiinai, un mashiinas parasti tur uz garantijas laiku, kad man beigsies mashiinai garantija taa paardoshu, ta nu nafig man pa remontiem maksaat. Edited June 11, 2007 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo007700 Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Lexus RX Hybrid Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Pagaidaam mieriigi iztieku bez, bet kad saakshu studeet kautkaadu ekonomisko vaagji nopirkshu un braukaashu laimiigs, peectam opel astra vareetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 el_moerto negribi manu astru ??? es varu paardot , 3reiz sasista, 2 sapliisusi uz liidzenas vietas , saruuseejushas pakaljeejaas durvis , joprojaam braucu ar shipiem . intereseee? p.s. nesen uzpildiita ellja Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Kura gada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemy Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 vispar jau tgd es pirktu Volgu vai kko taadu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Chevrolet Camaro vai Pontiac GTO Jāved no amerikas, bet tas ir to vērts. Oldschool FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Urcki...garantija izklausas laba lieta, bet vinja jau neshancee taa ka Tu domaa. Ja Tev kaut kas saplisis , piemeram pashas no sevis izkrit durvis vai piepalidzi izkrist durvim vai teiksim karba nobruk. Neviens jau pa brivu Tev detalajs nedos, tikai tada gadijumaa , ja tas ir bijis rupnicas brakjis. To garantiju drizak varetu nosaukt par amortizacijas izmaksu segshanu. Bet enimaa jauns vagjis paliek jauns vagjis nevis 2nd hand piepirsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Orc, tas takš ir galīgi neizdevīgi ņemt pavisam jaunu mašīnu. Ja esmu biezs ir iekrats un pats stradaju laba darba..... +vecaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 htcr, paskatoties uz to, kādus daunismus tu pirms gadiņa un diviem te mētāji, man kaut kā neticās, ka tu pats vispār varētu strādāt kaut kādā darbā, kas pieprasa kaut minimālu loģiku (lasi: algas un smadzeņu šaurie apjomi neļauj iekrāt ne santīma). ļauj, es minēšu - tev ir 14 gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 gribētos kaut ko apvidum piemērotāku, pašlaik sliecos uz hyundai terracan, tucson vai santafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 nee nu varbut jau mamite un tetinsh var pacelt 4.7l motoru un iegadaties delinjam lieku benzintanku kur pildities. omg kaa man riebjas shitadi plutitaji. Nu tev tad ir japelna kadi 1.500ls lai uzturetu shadu verkji.Un tu tad laikam esi kaut kads ubergenijs , kas strada rakeshu iznienierijaa.Un batjka tev ir bilam bralis laikam Plus vel nerunasiim par tada iegadi jpt. Laika visu muzu esi krajis, Cik tev gadu 57 ???? Omg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 omg kaa man riebjas shitadi plutitaji. Nu tev tad ir japelna kadi 1.500ls lai uzturetu shadu verkji.Un tu tad laikam esi kaut kads ubergenijs , kas strada rakeshu iznienierijaa.Un batjka tev ir bilam bralis laikam Plus vel nerunasiim par tada iegadi jpt. Laika visu muzu esi krajis, Cik tev gadu 57 ???? Omg... tu to man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ne tak , tam lexus pircejam. Bet varetu arii kaut ko iedzelt par Taviem izveletajiem modeljiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 pilniibaa pietiek ar manu mazuliiti! pa Riigu braukaat daudz vieglaak ir ar riteni. shkjiet, ka arii aatraak. paaraak lieli tie sastreegumi a aizbraukt 100-200km uz laukiem vai kaut kur citur 5dienas vakaraa es varu arii ar "ne tik labu machiinu" (lasiit - ar mashiinu, kas nepagarina manu daiktu, bet vienkaarshi izpilda manas pamatvajadziibas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 cik es esmu dzirdeejis no lieliem onkuljiem tad uz ruupniecisko braakju reekjina var diezgan mashiinai sataisiit, es jau nedomaaju garantiju izmantot tam ka es stabaa ielieku. aa nu tas kas intereseejaas pa to opel tad 93. gada vinja ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 a tikko zinjas dzirdeju, ka par to vien ja tads motors bus ka avinjam 500ls tik vien par to. Pain , man laukos stav 1985.g Fiat Uno 5 durvis 1.1l benzins, iet var teikt uz gravitati Ir ejosha astavokli , bet skate nav izieta. Tev dedres Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 es jau gribetu 3.serijas BMW bet ceru uz vecaku modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Kad izaugšu liels, mamma man nopirks BMW 730d, cerams, ka tas notiks šīs vasaras beigu pusē. Tētis uzdāvinās pilnu bāku ar saļarku, bet māsa ar brāli - cepumus, ko grauzt pa ceļam. A tā vispār pagaidām ar 318is Mpakainu 96. gada verķi vizinos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 pilniibaa pietiek ar manu mazuliiti! 5 durvis 1.1l benzins, iet var teikt uz gravitati Ir ejosha astavokli , bet skate nav izieta. Tev dedres kaa jau teicu, man pilniibaa pietiek ar manu mazuliiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 EDD Ja neko nezinu neruna....!? Un 14 gadi man nau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 man mashiinaa galvenais ir uzraaviens, patiik man ka iespiezh seedeklii, nu jaa izskats ar nav mazsvariigs, baigi zheel ka celkas vairs nerazho, patikots taada. Bet ar lietotaam ir taa ka daudzi saka ka vinjas biezhi ir baigi nojaataas, ko tu saki par to mahmed ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Mmm...tie, kas taa saka tie visticamak runaa par Latvijaa jatiem zirgiem. Jo jau pietiek, kad paskatas uz celja kadi viena dala izskatas , tad nekaa laba tur nav. Bet ja var dabut no faterlandes, tad tie skrejamie man skiet ir tiri ok cik zinu. Pat neateiktps no tada. Tikai litakus jaliek vinjiem iekshaa, savadak ar originalajiem izskatas pec vecas mazdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now