GooD`MeN Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ar cik bumbinjaam pietika un cik nauda izgaaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 nauda izgāja k-kur ap 27Ls (izlādēju laikam 500 bumbas). pietika mierigi.. (protams vairāk gribējās ) Cipruss kur tur ir čalis sarkanā cepurē? vienīgais kas tur bija sarkanā cepurē bija instruktors man tāds čujs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Njā šaizens ka salauzu roku.. ;( Cerams uz nākamo peintbālu būšu or vismaz uz Lielo Gign Tusu P.S. Kas ir benchika bildē pašā kreisajā pusē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) man izgaja 25ls sakuma + vel kadi 15 ls uz papildus bumbinam nu... pasakums uz 40Ls bija. kau jau teicu pasa sakuma! granatas ir suuds.. tomer vienu uzspridiznaju un tas ir nofilmets (nu nekas jau dizs.. tikai tads puk aiz kalan un dzkes pacelj roku un izstajas). toties ir paris labie kadri, kur es ladeju pa dzekiem un vini saliek rokas uz krutim un skrien kaut kur (lameriisi - rokas jacelj gaisa, lai zinatu, ka jabeidz beert! ) Beefs p.s. ak jaa.. un tas kadrs, kur mani iznicina pupaa un es kleidzu, lai beidz saut! p.s.s. saskaitiju fragus - pedejaja mape kadus 6-7 dzekus panemu! neslikti, ne?! p.s.s.s. thnx par tusu, bencik! deretu atkartot, bet ne tik driiz.. nauda jasapelna. drizak uz augusta beigam vai septembri! Edited July 1, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 man šis pasākums ļoti patika. nebiju iepriekš spēlējis paintbolu un esmu ļoti patīkami pārsteigts par saņemto adrenalīna un izjūti devu. SUPER! beefij, laba ideja, ka paņēmi un piesēji kameru pie sava ieroča! žetons tev vislabāk patika hedšoti :D es gan tika vienreiz atrāvos pa seju, bet tas bija veselīgi pamācoši- ieskrēju nepareizajā vietā, pacēlu galvu un rastijs nokrāsoja manu ķiveri. pēc tam zināju kur nevajag iet forši arī vienā brīdī piefiksēju, ka rāpoju pa tranšeju, kura ir totāli dubļaina un slapja, ņemos kā bērns pa smilšukasti, bet ir pilnīgi pofig uz apstākļiem, jo IR KARŠ šito atkārtosim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 izstastiet kads, kas tur katrs ir taja bilde, tikai dazus pazistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) blakus krisham pa labi ir Cipruss. sarkanajā džemperī ir klients. no klienta pa kreisi garais ir kerchs..ēm that's, that's about it...ko es atceros ā un pašā kreisajā malā ir krisha draudzenes (vai bijušās) brālis cik atceros... ā un vincisters ir krekla pie koka, laikam... Edited July 2, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) reku, ko es zinu.. Tiem diviem neatceros Edited July 2, 2007 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 man nevienā brīdī nebija sarkana cepure es staigāju tikai melnā kepkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 (edited) Te buus parejo cilveeku vaardinji Blin tiko pamodos, pec ta peintbola man veel bija ekstreemas 32 h janostradaa, blin tik hujova sen nebija bijis, bet bija taa verts Edited July 2, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 bla bencik, cincis tu taads, nekaads boyfriend tas nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 da labi- "Kriša draudzene" Viņu sauc Edgars tas, ko rastijs teica ir pareizi- manas izbijušās draudzenes brālis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Viņu sauc Edgars tas, ko rastijs teica ir pareizi- manas izbijušās draudzenes brālis. nu, nu, nenoliedz acīm redzamo patiesību Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 vobšem Benčiks man atsūtīja bildes, ko viņš sabildējis ar savu kameru. Es biški samazināju bilžu kvalitāti, lai visi var ērti nokačāt. 2007_06_30_paintball__benchika_kamera_.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) krish - yellow tīma kopbilde trūkst lol kādeļ visiem alus aizkrāsots ? Edited July 2, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 bija vēl 2. kamera. Tās bildes man vēl nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 kādeļ visiem alus aizkrāsots ? lai neviens nezin, ka mēs kodām Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 Buus buuus taas parejaas bildes arii driiz, aizsuutiishu krishinjam lai ieliek gign, tur arii buus taa jusu dzeltenaas komandas bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 vajag lai beefs to filmu samuķī un ieliek pieejamu, vai vismaz kādam mūvijmeikeram iedod lai samuķī viņa vietā Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 nesmu vel pardzinis to filmu kompi.. :/ bisku nosakoja, jo tad, kad sauj, tad noraustas ierakstisana... bet vispar vajadzetu but ok! ) brivdienas varetu atrast laiku parmest kompi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Kerch, nevajadzēja tev man laist ārā no mašīnas toreiz.. 2 dienas rezultātā nebiju darbā.. nav labi.. nepavisam nav labi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
die Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 nakamreiz tusu kaut kur pie njindzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Moshk kads to video iemetiis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now