Orc Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 uz jumta man ir briiva vietinja, kamooon, kas taa pa atbildi, ja atradiisies briiva vietinja, sakat uzreiz vajag vietu mashiinaa vai neee . protams atpakalj uz riigu aizgaadaashu tos kurus atgaadaaju. tas pa apakaljveshanu vairaak bij domaac talsiniekiem un kuldiidzniekiem, jo negribas braukt uz jelgavu caur talsiem un kuldiigu bet otraadi gan vaar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Nu tas bija domāts kā neuzbāzīgs priekšlikums. Es jau te īpaši daudzus nezinu, tādēļ nejūtu, ka varētu tā stingri uzstāt, lai mani kāds aizvestu, ja būtu brīva vieta. Ja nebūs vietas, tad nāksies meklēt alternatīvas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Karoch shodien aizieshu uz vinju ofisuu iemaksaashu pirmo iemaksu Un Klient neuztraucies neapedisim mees tevi, ta ka droshi brauc, ja gribi . Un laikam parcelshu muusu cilveku skaitu no 20 uz 30 Tie kas plano braukt ar Orc,bocmani utt un veel kaadu shoferiiti pashi luudzu sazinaties ar vinjiem un sarunajat visu. Paldies Edited June 21, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Pēdējais dalibnieku saraksts !!! Lūgums tiem, kas 100% zin jau, kad tagad nebrauks un atrodas sarakstaa ludzu pazinojat, jo tur rekinasies ar noteiktu skaitu cilveku ! 1.Bencik 2.Dyversant 3.Orc 4.Dream 5.Fuj1tsu 6.Goodmen 7.Cipruss 8.Samuray 9.Krish 10.Minoritijssss 11.Beefijs 12.Rusty 13.Enjoy 14.Teddy 15.Moby 16.Rayus 17.Cash 18.Minority 19.cilveks 20.Blade 21.Jonathan 22.Sharigan 23.inferno * r4zEr 24.Klients 25.Robby 26.em' 27.Free 28.Deadalive 29.Sparky 30.Kerch 31.l33t + soferis. 33.Vincister Edited June 21, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) sanaaak 6 klani izklausaas peec sakariiga cup p.s. asinis tiks izlietas Edited June 21, 2007 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 (edited) O jaaa es domaju, kad buusim tur uz vietas vnk uz random uztaisiisim paris team, varesim izliet asinju normali Aaa Orc atsuuti savu tel. numuru . Edited June 21, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Sarakstā ir divi klienti. Vai tiešām man ir dubultnieks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Kur, kas neko nezinu, es redzu tikai vienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 es teiktu ka savi 50 gabali vismaz, jo viņiem tak tur dafiga laukumi un teikts ka var močīt visos vienlaicīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Nemiizh tur ir pietiekoshi visa kaa Man liekas tas ir vecaakais peintbola parks Latvija, vinjiem tur ir kaadi 5 laukumi un cik atceros viens laukums bija tik liels, kad bija domaats uz cilvekiem 30. Es karoch pats personigi ar vinjiem sabazareshu cik mees buusim, sadalisim komandas karoch man ir ideja taadu nelielu tournament uztaisiit Ja sanaks sabidiit paris deelas, uztaisiishu after party, bet veel nesolu... Aaaa protams balva man arii ir sagatavota 1 vietai (komandai tjipa pirmajai) Bet to visu peec janiem dariishu atpuusties ari vajag Edited June 21, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 es nezinu, vai tomer tikshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Respektiivi tas noziimee, kad tikai tu netiec vai arii Blade utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) ar lielam skumjam pazinjoju ka es netieku fak blja... labakajam draugam izlaidums.. neko darit .. tomer draugi ir tada vertiba kura ir pirmaja vieta ! But that is not the last time !!! bet ir vel 40 % ka tieku ja dabushu shoferi! Edited June 21, 2007 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 man galigi shvaki ar lidzekljidm, varbut vienigi aizbraukshu kaa skatitajs un uz afterpartiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 labakajam draugam izlaidums.. neko darit .. tomer draugi ir tada vertiba kura ir pirmaja vieta ! But that is not the last time !!! bet ir vel 40 % ka tieku ja dabushu shoferi! Diviit nu tu dod Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 sen tak zinams ka ar pankukam dirsu neslauku!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ahhh samuray samuray tev ir jaaabuut, kaa nekaaa ja tu nebuusi , tad man saak likties ka nebraucu uz talsiem pakalj, kautgan man radaas probleema ar mashiinu, bet es domaaju ka es dabuushu vietaa. Nezinu kaa juus bet man jau gribaas daliit klanus beat : 1. SAmuray 2. Blade 3.Cilveks 4. Orc 5. Bocmanis ( mashiinas shoferis) es ceru uz taadu sastaavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Cik tad te sanāk cilvēki ar mašīnām? Divi? Nu tad jau 100% jāsāk domāt par autobusu un cerams, ka tad kad izkāps, tad tie, kuri ir ar mašīnām pabrauks pretīm.. Edited June 22, 2007 by Klients Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 pabrauks pretii jaa , bet veel ir nedaudz pa agru runaat pa laikiem kad kuru savaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Nu laikus sarunās vēlāk. Tas jau nav tas būtiskākais tagad. Šoferīši varētu kaut kā iedot savus tel. nr., lai nebūtu pārpratumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 blaa, vechi, atvainojos, bet sanācis tā, ka pēc jāņiem uzreiz jāsāk strādāt un jāstrādā līdz augusta vidum. so netikšu, piedodiet. Bet ja kkas iznāk, tad uz savu roku var braukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ļoti atvainojos, bet nojāņoju visu savu naudu Izskatās, ka tomēr netikšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 kā man patīk visi tie braucēji, kas beigās piepiš Tā turpinat un cilvēki jūs cienīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 nu ali..es neeesmu no tiem kas piepiesh.. ja es nevaru tad tas ir reals iemesls nevis kkads dars naudavai kkas smthnglktht.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Nu es jau zināju, ka aizies uz jāņiem smuka naudiņa.. Kā nekā pats esmu Jānis, bet nu tādai lietai kā Paintball jau nu gan nauda atradīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now