vincister Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ew, tad čist neviens nevar aizvest? shit, vot kā gadās ar visām labajām idejām Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Nebūšu. Cipruss savāc manu vietu. edit : Un btw, atvainojos, ka pateicu to tik vēlu. Ļoti svarīga lieta iekrita tieši rīt un uzzināju par to tikai pašā, pašā vakarā. Atvainojos velreiz. Edited June 29, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 Ehh.. Dzeki ta vins ir ar jums gribu gribu varu varu karoch briva vieta ir kercham aatri piesakaas vai Vincister vai Cipruss un tie, kas aizbrauktu ar autobusu aizbrauktu pretiim, nu skataaties pashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 l33t cik sapratu arī nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 EDIT Kerch, purčika Rimi, tas ir rimi, kas atrodas Minskā? nee tas ir tas jaunais lielais pie zzk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 ev, mlee kāds vispār vēl brauc ar autobusu izņemot mani? un benciks vai kāds pasakiet man savu mob, lai kad esmu krustā varu piezvanīt... EDIT: faaak, tie autobusi tak nebrauc tajā laikā. bija 10:20 un būs 17:15 neviens tā īsti neder, psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 un benciks vai kāds pasakiet man savu mob, lai kad esmu krustā varu piezvanīt... EDIT: faaak, tie autobusi tak nebrauc tajā laikā. bija 10:20 un būs 17:15 neviens tā īsti neder, psc da lab, uz turieni tak kurse dafiga mikriņi, ik pa 15 min man liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 man neder "liekas", man vajag zināt konkrēti. kur kāpt iekšā, kur ārā un cikos brauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 brauc ar vilcienu! nav ari ta vicliena stacija tik talu... man liekas! ) rigassatiksme.lv apskatijies? Beefs p.s. man ir briva vieta uz moca, bet tava vieta es nerisketu... butu tu kada smuka ciksiite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 nu neesmu gan chiksiite ja es līdz sauriešiem ar kkādu busu tieku, tad varēs kāds atbraukt pakaļ? P.S. vilciens, ērgļu vilciens kurš iet 2x dienā P.S.S. hmm, varētu ar ričuku aizmalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 nu brauc kaut liidz saurieshiem, kaads jau aizbrauks pakalj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 davai vinchester kur tiekamies un braucam uz to vietu??? ?es ar brauc ar kautkaadus sabiedrisko, man tik nav ne jausmas kur i taa viet , man liekas ka nav ne jausmas, vissu laiku zinaaju liidz apskatiijos kartee tai paintball maajaslapaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 es piesakos gari mati man ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 Karoche man ir gan vincister gan orc numurs sazvanisiemies, galvenais buut 15:15 peintbola parkaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 Je baby jee, pasakums zajebis Paldies tiem, kas atbrauca!!! Plaans ir uz Julija beigaam, kaut ko liidzigu saveidot + tur veel ir pieejama pirtinja utt... Te buus dalibnieku kopbilde, bijaam mees sadaliijushies 2 komandaas, Krish iepuvnoja ar savu kruto berki, un jaa starp citu beefijam izdevaas pafilmeet, ta ka gaidiet video p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 pasākums bija zajebcāāā krish puwnoja nu noteikti a savu verķi es tur noteikti vel atgriezīšos p.s. paldies labajai komandai.. vinnējam godam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 jāāāā, bija riktīgi labi P.S. orc ko tu tur sadarīji ka neatbrauci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 P.S Tanī bildē gan izskatos patizli dēļ matiem. Tipa var saprast kurš ir kurš .. /sarcasm off Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 varu pachuksteet priekshaa sevi tur noteikti vari nemekleet cinci. pasaakums ideaals, ja neskaita ka dirsa saap tagad, cuuka klients. mmm auksts alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 ew tak ieliekat kercha pakaļas bildi bet vispār pizģets labs bij. drīz arī pēdējais un vienīgais zilums pazudīs...nu pagaidām vēl bumbiņas formas stadijā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 ooo daudz jaunu seju... žēl, ka es netiku, tā kā nekur nepazūdiet, tiksimies lielajā GIGN tusā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Wrong topic Eniivej ja reiz aizshaavu garaam, tad pie reizes arii nosoliishos, ka uz juulija PAINballu buushu. Edited July 1, 2007 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Nu bljegj, kaada man shkrobe staasts taac 29.juunijs mana vaardadiena, plaanoc ka tusinjsh beigsie ap vieniem, izguleeshos normaali un ta no riita celshos un braukshu maajas, nuuu tusinjsh beidzaas trijos, pamodos divpadsmitos, maajaas biju 13:20, iegaaju forumaa uzzzinaaju cikos mikrinjsh un pat kaads nummurs, nu un tad domaaju miiciit uz peernavas ielas pie vinchister vai uz centru, taakaa centrs man bij tuvaaks, tad uz centru, aizgajau uz to vietu pie origo kur mikrinji staav, skatos ir kautkaads mikrinjshu uz saurieshiem 14:20 nu jaa savaa pohu praataa neiedomaajos ka vajadzeetu mekleet ta kaadu kas iet 14:15 kaa vinchisters teica, 14: 20 secinajau ka shis mikrinjsh tikai kursee 1-5 dienaas, tad es nolaadeeju visu pasauli un gaaju uz auteni, jo ja ietu tie mikri diezgan biezhi, ta vareeut aizpljaut ar vel kaadu veelaka, autenee nonaacis, izmekleejis sarakstu,neatradu nevienu mikrinju kas ietu uz to vietu un tad atmetu ar roku un gaaju uz eliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 mlee, es tak teicu ka 827. autiņš no abrenes ielas, centrālās stacijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Paldies tiem, kas atbrauca!!! Plaans ir uz Julija beigaam, kaut ko liidzigu saveidot + tur veel ir pieejama pirtinja utt... Te buus dalibnieku kopbilde, bijaam mees sadaliijushies 2 komandaas, Krish iepuvnoja ar savu kruto berki, un jaa starp citu beefijam izdevaas pafilmeet, ta ka gaidiet video p.s. njā bīfijam neko stiprāku par sprite nevar dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now