worm Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 From: Aleksandrs Tajarovs <[email protected]> To: [email protected] Subject: HELP!!!!! Labdien!! Es ceru ka jus esat gign administrators vai cilveks kas man var paliidzeet (sajutos kaa atbilzhu rakstitaajs uz tiinju problemaam)!!! Man ir viena liela problema (nu jau es parliecinats esmu, ka shii ir tiinju probleema), loti gribu pieregistreties gign serveri, bet es biju registrejies jau agrak, bet ta paskaastiite kuru biju uzradiijis sagaja griste (nav tadas vairs) (vainas apzinja neradaas...) bet tur gign man atsutija manu parili (labi ka neko citu nesutiija) lai es varetu tikt ieksa serveri bet ta ari es vinu neieraudziju (varetu ieteikt brilles vai leecas...), bet tagad es registrejos un man saka ka tads niks jau ir (cik negaidiiti!!!) Bet niku es gribu atstat tadu kads ir, jo mani ta daudzi zin mans niks Cobra [Omeg@ TE@M] (sheit es nokritu no kreesla no reeciena) Varbut jus varat kautka visu izdzest (ar kreiso roku zvejojot gurkjus burkaa un ar degunu meginot bakstiit peli) kas saistits ar manu niku un tad es pieregistresos pa jaunu, jo es gribu loti (Ya Sure, You Betcha!) mana tagadeja ppaskastite ir [email protected] P.S Ceru ka palidzesiet .... PLZZZ HELP (ideals nobeigums, veel truuks "With kisses, Yours Cobra"...) ------------------------------------ From: Kaspars luters1 <[email protected]> To: worms <[email protected]> Cc: [email protected] Subject: xxk par to updateru (pirmkart jau aciis kriit CC adrese... salidzinam ar From adresi...) tas tevs updaters nekam neder (opaa, saaku raudaat) jo vinnss nevar atrast hl.exe (naxies updeiterim brilles iedot) es iegaaju tajaa updaterii un "options" iekopeeju kur tas HL ir bet vunnss nevarot atrast. Ko lai dara? (Pastav iespeja pakasiit dibenu un dziivot taalaak) ------------------------------------- From: FearMe <[email protected]> To: [email protected] Subject: sveix sveix, tipa nah nestraadaa tas apstiprinaashanas kods? vai kaa vinu tur sauc.. (kartejo reizi nespeju savaldit savus smieklus...) chato kautkur? (nu vienkarshi ideaals jautajums) ------------------------------------- From: [email protected] To: [email protected] Subject: registraacija Nevaru registreeties www.gign.lv datums ir uzrakstiits saads kad ir peedeejais laiks lai registreetos 2004.05.04 bet tagad jau ir 30.04. Paliigaa!!!!!!!!!!!! ( botiska domaashana) ------------------------------------- From: neteikssu neteikssu <[email protected]> To: "[email protected]" <[email protected]> Subject: Gribu speeleet WORM kapeec Latvijas labaakajaa serverii [cs.gign.lv] nevar tikt iekssa??? Kaads tur ir vajadziiigs CD un pachs??? plzz atbildi peec iespeejas atraak,jo gribu speeleet (nu vot ja man shitadu kads veel atsutis, es vinjam aizsutishu savas zekjes pa pastu...) ------------------------------------- From: "hippijss [X49]" <[email protected]> To: [email protected] Subject: Pieteikums Labdien Worm: (omfg) es ar klanu gribeejam noorganizet atlasi. (teevinji un maatiites ir nepaara skaitlii...) vai tas buutu iespejams? kautkur lasiiju ka servera nosaukums bija cs.cw.......lv ( brutaali ) varbuut kluudos. nu tipa kur citi taisa CW mes vareetu uztaisiit ar klanu atlasi,jo musu klanaa ir 8 memberi un mums jaizlemj kuri 2 buus L I E K I tu man vareetu atsuutiit atbildi (nu es domaju ka janiitis un peeteriitis ir lieki) ja ir iespejama shii atlase plzz atsuuti servera nosaukumu , datumu , laiku . hippijss 04.05.04 (augshpusee veel IESNIEGUMS vajadzeja uzraxtiit...) ------------------------------------- iisumaa viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 No siika bija superstulba veestule Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 (edited) wormz.. tev taadi daudzi naak ? Fearme jautajums man vislabaak pie sirds pieduura... chato kautkur? Edited May 10, 2004 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippucis Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 baac nu cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 pareekt var labi kautkas liidziigs bija kad macho par teens probzaam raxtija btw kad buus atkal macho ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 baac nu cool ak ko tu neteiksi tur bija arii tavs mails Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 dazhaas vietaas komenti vispaar nav nepiecieshami jo vienkaarshi meili ir ideaali omg... man liekas jaasaak buus izveidot Meila Probleemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 njaaa labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 (edited) Man patikaas [Omeg@ TE@M] Tas bija ideaali Edited May 10, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Galiigi sviesti !!!! Visi tochn kaukaadi dabas briinumi !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Pa siika meilu es visilgak reecu... taa jau var apraudaties aakstu pilna pasaule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 baac nu cool man truukst vaardu. to laikam saka arii totaalaa kjeemaa piepljaavies vecis kluba viduu ar nolaistaam bikseem, jo kad visi apkaart reec vinjsh vienkaarshi reec liidzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 njaa tieshaam truuukst vaardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Damn ass lickers Bet taa neko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Worm tavu mailu zin paaraak daudz traumeetu cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Worm tavu mailu zin paaraak daudz traumeetu cilveeku Šitas gan ir gudrinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 1, 2004 Author Report Share Posted June 1, 2004 omfg... From: Roberts Jansons <[email protected]> To: [email protected] Bled tu smirdīgais isspistais dirsādrāstais kropli reģestrē Brayenu citādi izķersi pa muti tu resnais paut ēzeli. P.S. viņa niks:Brayen parole:mauka Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 ja ir aptruukushies dummy'i, kurus var slapot, tikko kaa vinji ienaak serverii, mosh arii shito vareetu regjistreet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 ooo , jaa , ku vilinoshi shitaadu registreet Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 omfg... From: Roberts Jansons <[email protected]> To: [email protected] Bled tu smirdīgais isspistais dirsādrāstais kropli reģestrē Brayenu citādi izķersi pa muti tu resnais paut ēzeli. P.S. viņa niks:Brayen parole:mauka nee vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Bled tu smirdīgais isspistais dirsādrāstais kropli reģestrē Brayenu citādi izķersi pa muti tu resnais paut ēzeli. P.S. viņa niks:Brayen parole:mauka shis man visslabaak patika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 baisi baisi.... worm tu labaak njem un regjistree... savaadaak buus kaa pagaajusho reiz ... meils vienkaarsh kuul, bez liekiem komentiem... puika censhas ar visiem 4etriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 pats ideaalaakais ka neviena no vinjiem, peec texta nav paari par 13-14 maybe veel 15, bet jaboot totaalam daunim! Grrz okz FearMe bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now