Jump to content
GIGN Forum

Kavacky


macho
 Share

Recommended Posts

Jaapiekriit vien vbuyer, balsot par SC butu reaali stulbi no Latvieshu puses, cerams neviens auna piere neizdomaas taadu triku taisiit :violent: Es joprojaam sliecos uz JL vai TB/Lnnk, jo lai ari kadi, bet svariigi, kad cinaas par Latvieshu valodu :) Un kaa jau kaut kad sen esmu minejis jabalso par latvieshu partijaam, lai nesaktu rasties apsurdi likumi, kas galigi neiet kontekstaa ar Latvijas valsti un taas pamatiedzivotaajiem. Shoreiz sho pedejo teikumu var palabot un jabalso par visaam Latvieshu parijaas (JL, ZZS, TB/LNNK....) iznemot TP jo tie pidinji galiigi par daudz jau suudus sataisiijushi un taas cuukdelfiins jau sen janovac no amata :evilmad:

EDD no offense to you, bet tu neesi taads labais garins :angelic::)

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Latvieshu valodu :) (...) jabalso par latvieshu partijaam, lai nesaktu rasties apsurdi likumi, kas galigi neiet kontekstaa ar Latvijas valsti un taas pamatiedzivotaajiem.

pirmkārt jau, cīnītajiem par jebkuru valodu derētu to ekselenti pārvaldīt :) attiecībā par mani neuztraucies, es pieļauju, ka _varbūt_ ir kāds viens cilvēks šeit pieregojies, kas to labāk par mani pārzina, lai gan tā varbūtība ir ļooooooti maza (sevišķi daudz valodas olimpiāžu uzvarētāju, domājams, te nav, ne? :) )

un es atļaušos pieturēties pie sava viedokļa, ka esmu jauks, atbalstot cilvēkus, kuri balso par partiju, kas ir visgodīgākā, labākā no tām, kas kaut daļēji aizstāv viņu intereses. manās interesēs tiešām nešaubīgi ir saglabāt latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, bet manuprāt ir tiešām stulbi ignorēt milzīgas (ne nu visi 50%, bet tuvu) valsts pilsoņu daļas vēlmi par krievu valodas statusa "paaugstināšanu". katram ir tiesības balsot par to partiju, kas (solās) sargāt viņa intereses - jo īpaši labi ir tad, ja tā partija ir sakarīgākā no pieejamajām. kas, kā šinī gadījumā sanāk, ir SC. un tas ir tas "mesidžs", ko es vēlējos pateikt, tikai ar ksenofobisku nedrošību manu tekstu uztverot, to ir grūti saskatīt :(

Link to comment
Share on other sites

:(

Manuprāt, ir diezgan neiespējami izlobīt no citāta "jaabalso toch par JL vai par SC" to, ka tu atbalsti SC kā tikai krievvalodīgo labāko iespējamo izvēli, nevis mudini nākamajās Saeimas vēlēšanās par šo partiju balsot arī latviešiem.Tieši šī iemesla dēļ arī paudu savu diezgan kategorisko nostāju pret šo partiju un tās vēlētāju daļu, kas kopumā latviešu balsošanu par SC padara principiāli neatbalstāmu.Protams, ka pēc tava 2. ziņojuma par SC sapratu, ko vēlējies teikt, taču pēc tā un man ne pārāk patīkamā vārda "ksenofobs", es paudu savu viedokli, kādēļ no mana skatpunkta balsošanai par SC īsti nav jēgas.Neignorēju tautas daļas (no valsts pilsoņiem, pat pieņemot, ka visi poļi, baltkrievi un ukraiņi ir krievvalodīgie, tikai ~25% (Pastāvīgo iedzīvotāju nacionālais sastāvs un iedzīvotāju sadalījums pēc valstiskās piederības) no tiem ir krievvalodīgie) tiesības un neiebilstu pret, piemēram, referendumu par nepilsoņu tiesībām piedalīties valsts pašvaldību vēlēšanās, protams, katram ir brīva izvēle un es to nevēlos apspiest, pat piekrītu, ka SC no tā sauktajām "krievu" partijām, vadoties pēc principa "mazākais ļaunums", būtu labākā izvēle, taču tai pat laikā neizprotu tavu vēlmi aģitēt par SC, jo šī partija

  1. Noliedz okupāciju
  2. Neatzīst valsts turpinātību
  3. Ir par automātisku pilsonības piešķiršanu visiem pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kas atradās Latvijas teritorijā pirms 1991. gada
  4. Atbalsta divvalodību
Tātad, potenciāli apdraud valsts neatkarību un it īpaši latviešu valodas pastāvēšanu (šajos vārdos nespēju saskatīt ksenofobisku nedrošību, manuprāt, tas ir pilnīgi reāls apdraudējums, gadījumā, ja, piemēram, SC vienatnē veidotu koalīciju).
Link to comment
Share on other sites

Ko es tur darīju? Sāku ar to, ka apmeklēju bezmaksas izklaides pasākumu, aplūkoju, ko katras puses pārstāvji dara, tad uzklausīju dažādas tautas balsis, atbalstīju valsts varas neizsmiešanu un visbeidzot pavēroju godājamos deputātus darbībā.

ES JEBAL! To, ka koalīcija ir nelieši, es zināju jau pirms tam. Noraidīt opozīcijas iesniegtus likumprojektus ( pamatā tāpēc, ka tie ir opozīcijas iesniegti ) un pēc kāda brītiņa 95% kopiju uzdot par savējo, pieņemt un tad baigi priecāties par labi paveikto darbu, tas nu vēl tā, vismaz kaut cik pareizi beigās jau pieņem.

Šitāds valdības sastāvs tak nav nopietns - diena pret nakti, kur viena puse ar otru nevar ( un necenšās, uzkrītošāk laikam no koalīcijas puses ) vienoties par svarīgām lietām. Un tad nu tie vieni ar savu niecīgo pārsvaru jūtas tādi tēvi, ka var pārējiem vienkārši dirst uz galvas, neko normāli nepaskaidrojot, kā tikai "ko tad jūs, jūs jau tikai parasti ļaudis".

Bet tas, ko tie piderasi izdarīja šodien, bija vienkārši PIZĢETS! Manuprāt, nav deputāta nosaukuma cienīgi subjekti, kuri, pēc sava prezidenta ievēlēšanas, izbāž ārā savus snuķus, lai debili smaidītu un ierēktu par tautu. Burtiski. Viens ģēnijs pat mēdīties pamanījās ar saverkšķītu ģīmi un pretīgu balšteli. Tāpat tie mīzēji raustījās no visiem, ka tik ātrāk notīties aiz durvīm drošībā. Aigariņš, kā parasti līdz ausīm smaidīdams, ieleca savā vāģī un aizbrauca tik ātri, it kā bēgtu, nevis cienījams valstsvīrs dotos uz konferenci, kaut arī neviens tur nekādas agresijas pazīmes neizrādīja un draudus diez vai radīja.

Vienīgais, kurš nemēģināja izskatīties 2 metrus pārāks par jautājumu uzdevējiem, kad tika arī par nodevēju apsaukts, bija... Pliners. Vienkārši un bez jebkādas blatošanas atbildēja, ka ar savu frakciju par Zatleru nav balsojis, jo, kaut arī viņiem pilnībā tīkams nav neviens no kandidātiem, Endziņš tomēr ir juridiski zinošs un spējīgs.

Ā, un šovakar ziņās pirmo reizi dabūju dzirdēt, kā tad izklausās Zatlera runas dāvanas, nebija sanācis pirms tam paklausīties. Ej dirst, kas tas par prezidentu, kurš savā domā vārdus nevar izkārtot loģiskos, paplašinātos teikumos, un regulāri ietur pārāk garas pauzes, lai nesajauktos vēl vairāk? Daunis ( jā, īsts, diagnoze ), no vasarnīcas kaimiņu ģimenes, kad runā, runā skaidrāk. Un tās viņa dziļās domas, cik nu var saprast, ir tieši tik konkrētas, cik parasti, kad kāds no treknajo vīriem cenšas jāt tautu ausī.

Būtu jau labi, ja izrādītos, ka šļupst un raustās viņš aiz to, ka vēl pats aiz pārsteiguma jūtas kā ar bomi pa galvu dabūjis, ja koalīcijas kumēdiņu taisītāji negaidot aplaustos pret viņa stingro stāju un viņš stāvētu taisns par tautu, taču tas man šobrīd izklausās pēc tāda fantāzijas lidojuma, kura priekšā deviņgalvu pūķis saraujas melns un maziņš.

PS: worm, sakars ar mani tāds, ka es slepenā macho uzdevumā devos GIGN vārdā novērot, taču tagad man nākas atklāties, lai visi to zina un viņš nevar aizšmaukt ar apsolīto alu. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Papildus tam, ka Zatlers atbalsta Tibetas un Taivānas okupāciju (preses konferencē Ķīnas žurnālistam tika pateikts "esmu par vienu Ķīnu"). Vēl jāpiemin interesants fakts, ka Zatlers, strādājot slimnīcā, ir rīkojis vairākus implantu piegādes konkursus, kuros, ja tā var teikt, improvizēta komisija par uzvarētājiem paziņojušas Zatleram tuvu stāvošas personas - sievu, kuras piedāvātie(āber, protams) implanti ir bijuši krietni zemākas kvalitātes(salīdzinājumam, šādas kvalitātes implanti Polijā ir aizliegti) un viņa draugs, sabiedrībā zināms cilvēks, kuram, protams, arī ir valsts mēroga pazeminātes kvalitātes implantu fabrika :) Acīmredzot pieticīgais un godprātīgais Zatlera kungs juties ļoti nenovērtēts, jo, lai pelnītu uz sirmiem, slimiem cilvēkiem, kuriem mugurā tiek ieoperētas defektīvas skrūves, ir jābūt ļoti nenovērtētam, zemiskam un gļēvam.Stingra mugurkaula etalons :thumbsup: .

Link to comment
Share on other sites

Iz Satversmes:

51. Uz ne mazāk kā puses visu Saeimas locekļu priekšlikumu, Saeima slēgtā sēdē ar ne mazāk kā divu trešdaļu visu Saeimas locekļu balsu vairākumu, var nolemt atlaist Valsts Prezidentu. Pēc šāda lēmuma Saeima nekavējoši ievēlē jaunu Valsts Prezidentu.

Link to comment
Share on other sites

improvizēta komisija par uzvarētājiem paziņojušas Zatleram tuvu stāvošas personas - sievu, kuras piedāvātie(āber, protams) implanti ir bijuši krietni zemākas kvalitātes(salīdzinājumam, šādas kvalitātes implanti Polijā ir aizliegti) un viņa draugs, sabiedrībā zināms cilvēks, kuram, protams, arī ir valsts mēroga pazeminātes kvalitātes implantu fabrika :) Acīmredzot pieticīgais un godprātīgais Zatlera kungs juties ļoti nenovērtēts, jo, lai pelnītu uz sirmiem, slimiem cilvēkiem, kuriem mugurā tiek ieoperētas defektīvas skrūves, ir jābūt ļoti nenovērtētam, zemiskam un gļēvam.Stingra mugurkaula etalons :thumbsup: .

+1. Es ar kaut kur šito biju dzirdējis. Žēl, ka tas agrāk neuzpeldēja.

p.s.

worm - ? - sakars vistiešākais.

Link to comment
Share on other sites

diemžēl ar nekādu referendumu atcelt prezidentu nav iespējams. otrs variants ir, ja Zatlers sasauktu neuzticības balsojumu Kalvītim (kas ir vēl nereālāk nekā Saeimas balsojums pret Zatleru), tad gadījumā, ja Saeima nenobalsotu, Zatleram nāktos atkāpties... tie, protams, ir tikai tādi nereāli sapņi :)

Link to comment
Share on other sites

labi, nerunaashu par to vaajpraatu ko tagad saceela par taam "pateiciibaam", jo tas nebuutu taa kaa korekti njemot veeraa to, ka man visa gjimene ir aarsti. tas ir pilniigs sviests ko tur muld. bet pirms juus nodirshat zatleru par idiotu, geju utt., atceraties pirms 8 gadiem kas taa vairinja taada bija - skaitiija tautasdziesmas un no politikas saprata tieshi tikpat daudz cik tagad jebkursh no abiem kandidaatiem. nav taadas skolas kur iedod diplomu - tagad tu esi prezidents. nesaku, ka zatlers bija vispiemeerotaakais kandidaats, un veel nevaru saprast nah vinjam tur vajadzeeja liist, bet nu endzinju es arii noteikti negribeetu redzeet kaa Latvijas prezidentu. vieniigaa ceriiba ir, ka zatlers nav stulbs, gan jau aatri iemaaciisies kas un kaa, un mugurkauls jau nu vinjam tochna ir. veel debiilaak buutu, ja par prezidentu ieveeleetu kaadu no tiem ieprieksheejiem trim kandidaatiem, tomeer ir jaabuut cilveekam kursh na seedeejis ne saemaa, ne bijis kaadaa partijaa. peace.

par tauatas veeleetu prezidentu - Latvijai tas buutu paaraak liels risks atkal kljuut par Krievijas pavadoni, njemot veeraa to kas sheit daraas. jo tautas veeleetam prezidentam buutu automaatiski jaapalielina pilnvaras, principaa buutu jaamaina visa valsts iekaarta.

Edited by Barclay
Link to comment
Share on other sites

vbyeur labi teikts par to SC, visi peeksni apklusa :thumbsup:

Un par Vairu nepiekriitiishu Kanadaa ne tikai tautas dziesmas rakstiija...

Vaira vismaz neema grozhus rokaa, un runajaa kaa viirs, Zatlers cik esmu dzirdejis runaa 6 klases limena stilaa, nespeejigs atbildeet uz vairakiem jautajumiem ar saliktiem sakartotiem, pakartotiem teikumiem... Kaa par cilveeku neko sliktu nesaku, bet pagaidaam vnk visi fakti ir pret vinju, un es balstos uz faktiem, nevis ko viena tante teica :ermm:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

Un par Vairu nepiekriitiishu Kanadaa ne tikai tautas dziesmas rakstiija...

Vaira vismaz neema grozhus rokaa, un runajaa kaa viirs, Zatlers cik esmu dzirdejis runaa 6 klases limena stilaa, nespeejigs atbildeet uz vairakiem jautajumiem ar saliktiem sakartotiem, pakartotiem teikumiem... Kaa par cilveeku neko sliktu nesaku, bet pagaidaam vnk visi fakti ir pret vinju, un es balstos uz faktiem, nevis ko viena tante teica :ermm:

viņam pie logopēda vajadzētu aiziet :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...