Jump to content
GIGN Forum

Kavacky


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

drošvien viņa kolēģis <_<

bļaģ, nahuj par valsts prezidentu ir jāievēl k-kāds fakins ārsts? ne viņam politiskā pieredze ne kā.

p.s. viņš ir Gruzijas Ortopēdu asociācijas goda biedrs un ir piedalījies Zvaimillera endoprotēzes 25 gadu pieredzes simpozijā :10cm:

p.s.s. šitais vnk nogalina:

Aizraušanās: Kulinārija, ziedi, tēlotājmāksla, mūzika, ISO kvalitātes vadības standarti
:superlol: Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

<_<

bļaģ, nahuj par valsts prezidentu ir jāievēl k-kāds fakins ārsts? ne viņam politiskā pieredze ne kā.

p.s. šitais vnk nogalina: :superlol:

Labākais joks, ka pirms pāris dienām kāds Jēlas universitātes profesors esot teicis, ka Zatlers nekad šajā universitātē nav mācījies, bet Zatlera CV skaidri un gaiši ir minēta pavisam citāda informācija :)

Link to comment
Share on other sites

par to Yale university ir taa, ka Aadolfs Zatlers tikai 2 nedeeljas njeemis praksi pie viena no tas universitaates profesoriem. pie tam tas 'macibas' gjeografiski pat ne tuvu pashai universitatei nav bijushas. toties tas, protams, netrauce dzhekam sava CV ierakstit, ka vinjsh veselu gadu vaicik tur ir macijies Jeelaa.

da blje, ne tikai vinjam jebkura lieta jakonsultejas ar Skjeeli, nee, vinjsh pie tam veel ir pretiigs melis :(

Link to comment
Share on other sites

img8849ax3.jpg

:superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol:

btw, kāds varētu lūdzams pateikt, kuru partiju pārstāvēja otrs kandidāts? ( vārds arī izskrēja no galvas tiko, GGGGgg :evilmad: )

Link to comment
Share on other sites

Endzinš nevienu partiju nepārstāvēja, jo prezidentam nemaz nevajadzētu nevienu pārstāvēt. izvirzīja viņu Saskaņas Centrs, kas it kā līdz šim ir bijusi visai liberāla kreisā partija.

Link to comment
Share on other sites

Varbuut dakteris vins ir ok, bet politikaa tadus cilvekus nahuj jaavelk :) Es domaju, kad taaud Prezidenti kaa Vairu mums vairaak neredzeet, kas Latvijas teelu iznesa pasaulee, ta, kad Buss zinaja, kur tada valstinja atrodaas, un kur tad veel vinas tikshanaas ar visaam leilajaam politikas haiziviim <;)

A shitas aarsts buus zem tupeles, pats neko nerubii no politikas, no arzemeeju poltikas, no Latvijas politikas(aa rubiis gan, vinsam teiks ko dariit) :hm:

karoch zheel man taa Zatlera sabojaja visu savu dzivi, ar iesaistishanos shitajaas netirajaas speelee...

p.s. Nu ko nakamajaas veleshanas balsojam par LC, TB/Lnnk vai Jauno laiku, jo Tautas partija ir pelniijusi tikt apshautai :baby:

Link to comment
Share on other sites

aj, nu būtībā Repše jau ir tikpat korumpēts, cik visi pārējie, un par kreisajiem, vienalga, ka viņi ir liberāli, man neceļas roka balsot. godīgi sakot, nav par ko.

taisam paši savu partiju - GIGN? :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Nošaut gan Zatleru, gan visus Tautpartijiešus. Kamēr Latvijā būs neizglītoti lauķi, kas balso par tiem pimpjgalvām, tikmēr nekas nemainīsies. Jāgaida, kad tagad tie kropļi sāks kaut kādas lielas šmuces taisīt, moš cilvēkiem aizies, kas ir kas, kaut gan es par to arī šaubos.

Link to comment
Share on other sites

:( jaabalso toch par JL vai par SC.

SC ir par divvalodību, tātad ne sūda par viņiem nevienam nav jābalso.SC būtībā izmantoja radušos izdevību uzspodrināt reputāciju latviešu acīs, jo JL jau sen bija savs kandidāts, bet koalīcijas partijas bija sasaistītas sava kandidāta izvēlē.Pilnībā piekrītu par TB/LNNK.Jābalso tikai par JL, bet tie, kas balsoja par TB/LNNK kā alternatīvu iespēju varētu apsvērt balošanu par "Visu Latvijai!", iespaidu gan bojā daži VL! biedri ar saviem šizofrēniskajiem izteikumiem.3,5 gadi gan ir pietiekami tāla nākotne, lai valstī notiktu pa šo laiku notiktu krietns skaits pārmaiņu, kā potenciāli pozitīvāko varētu minēt stipendiātu saraksta publiskošanu un pēcāk sekojošu publisko pakāršanu.

Link to comment
Share on other sites

es par to SC minēju tāpēc, ka es tomēr esmu jauks un neesmu ksenofobs un saku krieviem - ja viņi balso, tad labāk par SC :) pats es toch balsošu par JL, kas attiecas uz VL, tad nu cmon, es neesmu radikālis. bet man prieks par tavu cerību par tām publiskajām pakāršanām :)

Link to comment
Share on other sites

:) pats es toch balsošu par JL, kas attiecas uz VL, tad nu cmon, es neesmu radikālis. bet man prieks par tavu cerību par tām publiskajām pakāršanām :)

Diez vai negatīvu attieksmi pret personām, kas Latvijā iesūtītas pēc padomju diktatoru rīkojumiem ar mērķi rusificēt Latvijas tautu un gan vēsturiski, gan arī mūsdienās uzsūc propagandu,un gan domās, gan darbos vēršas pret Latvijas valsti, negatīvu attieksmi pret to pēcnācējiem un pret politiskajām partijām, kas šīm personām mēģina izpatikt - aizstāvēt un atbalstīt viņu paustās idejas, var saukt par ksenofobiju.Diez vai balsīm par SC vispār būtu kāda jēga, jo es ļoti ceru, ka JL ar šo partiju neveidotu koalīciju nekādos apstākļos,savukārt TP, ZZS, TB/LNNK atbalstītāji jau nu noteikti nav tie cilvēki, kas pēkšņi izlemtu balsot par SC.Lai cik jauki arī neizklausītos vārds "radikālis", šaubos vai VL! ar to ir jebkāds sakars.Manuprāt, neliels skaits tās pārstāvju Saeimā tikai līdzvarotu politiskos procesus valstī.

Link to comment
Share on other sites

vbyuer, beidz tu man ļečīt, tu nedrīksti visus krievus uzskatīt par "padomju diktatoru" (lol, kādi vēl vispār padomju diktatori, vienīgā pamazām gan varu zaudējošā "diktatore" padomijā un mūsdienu Krievijā bija un ir vodka ar savām valdošajai kliķei vēlamajām tautu deģenerējošajām īpašībām) iesūtītām personām, kas sistemātiski grauj šo valsti. vot piemēram pasaki lūdzu man vienu sliktu lietu (es pieļauju, ka tādas tu varēsi pateikt, bet tas ir ok, man patīk iegūt zināšanas) par to pašu Urbanoviču - vot man viņš patīk, jo es esmu vairākas redzējis tikai to, ka viņš ir godīgs tur, kur visi citi dirš, lai glābtu savas korumpētās pakaļas.

ja tu man nepiekrīti par krievvalodīgajiem, tad vismaz saproti, ka tāda Latvija, kas ir ES sastāvā, nekad "neizsūtīs visus krievus", par ko (correct me if i'm wrong) brēc VL!. tāpēc vajadzētu censties rast risinājumu kā tos, kam ir pox par valsti padarīt par normāliem, jēdzīgiem pilsoņiem, nevis visus norakstīt.

pie tam es sulika vietā pret tevi un taviem tekstiem jau sen būtu normālas sankcijas uzsācis. vai nu viņš ir jauks, vai arī visu nelasa.

Link to comment
Share on other sites

Kurā vietā es visu Latvijā dzīvojošo krievu nāciju esmu nodēvējis par padomju diktatūras iesūtītām personām ? Nekā tamlīdzīga. Ievērojama, taču, protams, ne lielākā daļa krievu gan Krievijā, gan Latvijā Latviju uzskata par uz laiku zaudētu provinci pie Baltijas jūras, tieši tādēļ partija, kas šai cilvēku daļai cenšās izpatikt ar divvalodības un citām idejām, man personīgi nav atbalstāma.Man nekas nav pret krieviem kā nāciju, nospiedošu vairākumu no krieviem Latvijā nav nekādas vēlmes deportēt un, ja arī ir doma attīstīt šādu ideju, tad tikai uz brīvprātības un kompensāciju principa (VL!, cik zinu, atbalsta tieši pēdējo variantu).Urbanovičs ir parasts bijušais Jurkāna roklaiža, kura vienīgais cēlais mērķis ir pašlabuma gūšana.Nezinu vai mans iepriekšējais posts tiešām bija tik nesaprotams vai tev ir vienkārši radies nepareizs priekšstats par mani.

Link to comment
Share on other sites

Laikam jāveido jauna partija ar jaunām asinīm, jo ņem kuru gribi, visi tur ir prostitūtas. Kas attiecas uz repatriāciju - pinlīgi normāli. Arī Francija, ja nemaldos, tagad plāno piedāvāt imigrantiem aizvākties no valsts, pretīm saņemot kompensācijas. Vispār jau besī tā pseido-demokrātija Latvijā. Vienīgais laiks, kad izpaužas kaut kādas demokrātiksas pazīmes Latvijā ir vēlēšanās. Tad tautas vēlmes ir 1. vietā.

Tādas dusmas, ka nevar saprast - braukt prom, vai cīnīties pretīm.

Link to comment
Share on other sites

Tādas dusmas, ka nevar saprast - braukt prom, vai cīnīties pretīm.

Vēl vairāk padziļināta darbaspēka trūkuma problēma vēlāk Latvijā liktu ieplūst pārsvarā krievvalodīgajiem imigrantiem, tādēļ visdrīzāk nelojālu krievvalodīgo skaits Latvijā nesamazinātos.Francijā ir citāda situācija, procentuāli lielāks skaits imigrantu ir bezdarbnieki, kas tikai izmanto Francijas dāsni piešķirtās sociālās garantijas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...