0xDEAD BEEF Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 reals geks vispaar. jebkada gadijuma es negribetu but vinja vietaa, chalis normaali tagad streso Chalim ir prosta hana! Vins te ir daudziem uzdirsis un macho mammai un macho uzdirsa un tadas lietas ta prosta neatstaj! Vins bus par biedekli citiem, kas domas, ka ineta ir anonimi un var dirst! No vina sanaks labs dienas raksts GIGN serveri! Jacer, ka rr pastastis, ka vins vinu atrada google.. :/ kaut ari.. es ari butu atradis, tikai bel bisku butu japamudas. Es no IP vinu izkostu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 :D:D thx par javko komplimentu adzistas kas sitais par tusni? Uģis Baltiņš (превед, нифформал!!) (22) Beberbeķi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 biggrin.gif :D thx par javko komplimentu adzistas kas sitais par tusni? Uģis Baltiņš (превед, нифформал!!) (22) Beberbeķi??? nez kaapeec man peekshnji ir aizdoma, ka surrs arii mums pievienosies, kad mees pie vinja ciemos brauksim Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 būtībā atradu viņu pilnīgi na haļavu, ierakstīju google "hollow viesturs" (kaut vai izrādās, ka viņa vārds nav viesturs) un pēdējā hitā rādījās no orb.lv viņa vārds + hollow , un kad ieraudzīju draugos, ka šis tak no zoļika, tad uzreiz skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Sveiks nūģi Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) kas sita par urlu? Agris Gutans (Faaak KD!) =\ + labi pietiek mani skatiit... es jav galigi sarkans kad tik populars paliku mani jav 6 cilveki 1-2 min laika apskata Edited May 25, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Aizsledz durvis, aizver aiskarus, izsledz gaismu un ielien kakta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 hollow nevajag kakaat par skype nik http://cs.wos.lv/?q=show_clan&unID=76 un nu mees zinam kas ir mistiskais " WOS" neiet kopā dzimšanas dienas. draugiem.lv norādīts 4.maijs, skaipā 17. marts - gadi gan sakrīt 1992 - viņam varētu būt 15 gadu. viss ko mums vajag = adresi. tad varēsim paveikt savu misiju. Vēl vajadzēs dabūt labu fočuku ar normālu zūmu (manējam it kā ir 10x optiskais zūms ) p.s. beidzu papildināt pirmo postu. ja kādam ir vēl papildus informācija, lūdzu rakstiet, tas tiks ievietots pirmajā postā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 http://cs.wos.lv/?q=show_clan&unID=76 ha ha viņiem tur čels ''why_me" lēts variants par "Who.me" un klana lapa -> http://csbestweb.googlepages.com/ vnk spārda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 nez kaapeec man peekshnji ir aizdoma, ka surrs arii mums pievienosies, kad mees pie vinja ciemos brauksim Domāju, ka visai ātri pats aizbraukšu, tiko parādīsies kāda kontaktinfo . Bagāžnieka ietilpība ir pārbaudīta, satilptu 3 šitādi . Un kātojot no piemēram carnikavas kājām uz mājām viņam būs daudz laika sarakstīties ar valvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 why_me man liekas bija 12 vai 13 gadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 eemm... pa klanu lapu taisiju pirms kada pusgada neizdevas bet labi kad adgadinaji par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Domāju, ka visai ātri pats aizbraukšu, tiko parādīsies kāda kontaktinfo . Bagāžnieka ietilpība ir pārbaudīta, satilptu 3 šitādi . Un kātojot no piemēram carnikavas kājām uz mājām viņam būs daudz laika sarakstīties ar valvi āāā kā norēcos beef pirmajā postā ir ielicis bildi. bled es nevaru. tik rofliska bilde. Un tāds smaidīgs puisītis ar mani tik nejauki runāja āāā nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Edited May 26, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Jebat ka shito siko pidrilu gribaas nosist!!! p.s beef tur bija ray bet p0x! motorzaģi varu sagādāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 jāpgaida mazliet, lai parādas viens mans draugs draugos, un tad ar varēšu visticemāk aplaimot jūs visus ar adresīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 āāā kā norēcos beef pirmajā postā ir ielicis bildi. bled es nevaru. tik rofliska bilde. Un tāds smaidīgs puisītis ar mani tik nejauki runāja āāā nevaru bac macho domaju ka nebus tik traki bet kad apskatijos uzspljavu uz monitoru no rekas :DDDDD w00t Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 jāpgaida mazliet, lai parādas viens mans draugs draugos, un tad ar varēšu visticemāk aplaimot jūs visus ar adresīti Kā es gaidu to mirkli!!!! Ar ttp atbrauxim! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ble, jābrauc uz centru. nevarēšu vairs šodien sekot notikumiem līdzi. bet tiklīdz ir kāds braucējs, dodiet ziņu, es gribu veikt FOTOREPORTĀŽU ja kas varat mani sazvanīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 (edited) ha ha viņiem tur čels ''why_me" lēts variants par "Who.me" un klana lapa -> http://csbestweb.googlepages.com/ vnk spārda vins izdzesa lapu tiko ! OMG BOTS! te bija forums - http://s6.invisionfree.com/cstrikebests/index.php Edited May 25, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 vins izdzesa lapu tiko ! OMG BOTS! te bija forums - http://s6.invisionfree.com/cstrikebests/index.php angļu val zinashanas izcilas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 Jebat ka shito siko pidrilu gribaas nosist!!! p.s beef tur bija ray bet p0x! motorzaģi varu sagādāt! taja bilde esmu es un mans motorzagis, taksto ok, ja?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Tad kurā dienā mēs ejam viņu sist, ko? Un man bija tik perfekts plāns kā viņu noķert, bet r&r tomēr atrada viņu pirmais. Anyway, labs darbs r&r. Domāju ka šodien ir laba diena asins izliešanai! Atkliek uzpiest katalogu atrast draugu kas pazīst ļoti labi TTP un viņs pazvanīs dooge! ^^ Tad 100% dzekam neveixsies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 piiiiiiiiizzzzzz ģec man jau vaigi sāp no smaida izvilkumi no viņa "foruma": whant to join a clan? sing up 4 clan you cen join ore clan here <---- hawe eny* question? eask it here whana cw eask here! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Edited May 26, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts