Jump to content
GIGN Forum

Acc


Guest pig
 Share

Recommended Posts

Guest pig

Sveiciens visiem!

Nu bik pastastishu pa seviim.. mani sauc janka un mans nick ir pig esmu no rigas man ir 19 gadi macos atpusos un protams speleju cs 18.gif .. speleju cs jau... eeeeeee 6 gadus varbut arii vairak 18.gif

gignaa speeleju jau loti ilgi ja gandriz no pasiem pirmsakumiem 18.gif) bet tad biju uz kadu laiku pazudis kad puba vispar nespeleju bet tagad esmu atgriezies un pedejaa laikaa speleju loti biezi itsevisti pedeja gada laika

uzskatu ka biezi serevrii truukst admini itseviti agri no riitiem un pa dienu 18.gif

veeletos dabuut sadas tiesibas :

xgag-lai apklusinaatu rupekljus

xslap-lai izkustinatu kadu botinju no vietas

xslay-ja kads nepilda savu uzdevumu

xvotekick- prieks 4iteriem...

domaaju, ka neprasu paaraak daudz un uzskatu ka esmu nospeeleejis pietiekami gignaa lai vareetu prasit tiesibas uz gign servera !

reg niks pig

admins :PliKaiS

Link to comment
Share on other sites

xvotekick- prieks 4iteriem...

w000t man likas, ka to dara Busters un vispar tas ir stulbi likt uz kadu playeri votekick un mosh vinsh nemaz nav 4itaks, bet vnk ir skills. Piem bloods ienaka ar feik niku rambaa neralaa stilaa un tu izlem, ka vinjam ir 4iiti. Un hayaa aiziet pec votekick visadi botinji sabalso un chalis ir araa. Lol shitadus jokus galigi neatbalstu.

Skatos tu piesakies uz tiesibam jau 2x reizi. Un shoreiz visas normativas vairak vai mazak ir izpilditas smile.gif

Pa pusei atbalstu par parejam tiesibam. Bet, lai kads cits ari vel izsaka savas domas.

Link to comment
Share on other sites

cūka viņš ir liels.. esmu ar viņu kopā spēlējis diezgan, bet ja jau viņš saka, ka spēlē pa rītiem, tad no problem, tajā laikā es guļu.. biggrin.gif

nu nezinu, kas bija iepriekš par iemeslu, ka aizklapāje tavu pieteikumu ciet, bet atbalstu uz prasīto izņemot to votekick, paprasi xnick, varēsi likt nikus, kas ir regoti, metīs ārā.

atbalstu pig.

Link to comment
Share on other sites

x_votekick takoj komandi netu... xslap eto odin paket vmeste s xrock,xslay i t.d

cto kasajetsja xgag to datj mozno... a vot s paketom vote nado povremenitj. uzhe dostatocnpo adminov s votami i v tecenije vsego dnja ih tozhe igrajet dostatocno.. naughty.gif

Link to comment
Share on other sites

Es neatbalstu. Kas te dzhekam par jokupetera attieksmi, piemeram? Un vispaar - shis nav pirmais gadijums, bet tagad to pateikshu ljauzhu zinashanai - mana skatijuma recinjsh no hollow life ir drizak minusinjsh. Busim reali - vai ir normaali atbalstit absoluuti visus, kas uzraksta pieteikumu? Paranoikjiem (kaa nesen manitajam ^hollow^ or smth (ha ha, notice the similarities? happy.gif )) jau sen te ostu peec recoshanas vieniigi ziepeeshanaas labad.

Taatad long story short, ja peekshnji neatradisies kads mistisks labdaris, un man piederes galavards, dzheks neko (pagaidam) nedabus.

Yes, I am a killjoy smile.gif

One last note: vot, piemeram ja es te redzetu pieteikumu ar rekomendaciju no tadiem ljautinjiem ka krish, Outlaw, ali, test2 vai r&r (tikai dazhi piemeri), tad es ilgi nedomatu, ko dariit. Un to sakot esmu droshs, ka tas neattiecas tikai uz mani. Just a friendly advice.

Link to comment
Share on other sites

+1

Man arī tie, kas te augstāk kaut ko pozitīvu par pig ir rakstījuši, jau labu laiku ir tukša skaņa. Pietrūkst vēl tikai deadlija, kam vienīgie posti ir tiesību sadaļā un sastāv no plika "REC".

Lai jau būtu čalim 19, tāpat liekas, ka tiesības izmantot nemācēs.

Link to comment
Share on other sites

lawl, es parasti rakstu, kad tiešām domāju, ka cilvēks ir atbilstoš amatam. nedodu es rec tāpat vien, man nekad nav bijušas problēmas vai esmu redzējis, ka tādas taisītu pig. tāpēc arī droši rekomendēju. tas nav PLIKS rec no manis. un mani posti tiesību sadaļā nekad tādi nav.

EDIT: Outlaw, r&r un krish - spēlētāji, kas spēlē bieži...

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Es zinu noteikumus, es zinu, ka tos pārkāpju, bet citreiz ir arī tas jādara.

Serverī adminu ir pat pārāk daudz, ka lēnām viņi savā starpā saķeras. Adminam jābūt neredzamam, bet adminu ir tik daudz un lielākā daļa ceņšas kārtīgi paprikoloties un tas sāk jau traucēt baudīt klasisko spēli.

Es domāju nav vajadzības vēl adminu, varētu priekš csdm kādu aktīvistu atrast thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Nu aber neiecietīgi jūs esat smile.gif. Sakarā ar to ka GIGN`ā ir čupa ar adminiem, tad šī vienkārši ir lieliska iespēja izpausties - spēles gaitā adminu ir pārak daudz - tikko parādās iemesls kādu nogagot vai izkickot, ir jāsacenšas ar pārējiem onlainā esošajiem. Un kāda jēga no salīdzinoši nesen iegūtam privilēģijam, ja nav iespejas izpausties? - Atliek doties uz tiesību sadaļu un recot/antirecot jau nākamos censoņus, kas arī patiesībā paši tā īsti pat nezin, kam viņiem tas access ir vajadzīgs smile.gif -(citējot 90% - tāpēc, ka kāretējais kandidāts atkal spēle pa naktīm, kad adminu neesot.) - vismaz parādās kkāda nozīmīguma apziņa.

Link to comment
Share on other sites

Rayus taisniiba. Pa naktim pedeja laika nav seviski daudz tautas (skoleni laikam sakusi stresot par macibu gada beigaam), un, pat tad, kad ir (parsvara wiikendos), naktis ir samera mieriga spele - laikam jau tapec, ka visi siikie pokemoni aizdziiti guleet.

Anyway, lets close this.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...