rusty Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 cha visiem... biju domājis šī topika veidošanu atstāt uz pāris dienu vēlāku laiku, bet tākā šodien veiksmīga diena, tad rakstu tagat. pagaidām mans onlaintaimsPubā un csdmā kopā ir ap 225 stundas + vēl >100 stundas spēlētais laiks pirms statu rr. pēc rekomendācijas griezos pie adminiem ar kuriem esmu visbiežāk spēlējis kopā serverī. mani atbalsta : HoLLow_Life, traffic, samuray, blade, Mahmeds, dyversant. vēlos iegūt tiesības : gag, slap, vote. iemesls kādeļ lūdzu tiesības ir, lai atvieglotu dzīvi sev un citiem serverī, un būt par adminu krutākajā Latvijas serverī ir forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Atbalstu šo džeku, jo ļoti bieži ir serverī, nekādus sūdus netaisa un ir vnk labs spēlētājs. P.S. Tiem moderatoriem, kas nezin - Es esmu admins arī vot tā, tākā, lai šoreiz manu postu nedzēš ārā, kā vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 zinu ka ar rustiju var normaali saspeeleet serverii + izklausaas diezgan sakariigs cilveeks rec no manis, ja tas kko maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 rusty . atbalstu feino čali. prātīgs jaunēklis, spēlē basketbolu, dzīvo Cēsīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 mjaa chals uz goda!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 nē nu ir reizes, kad ar kodiem spēlē, bet tā visumā tīri ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 jaa kodi off Labi liekas jauneklis tiri sakarigs un apmdomigs. Nekadu problemu nav bijis un ar citiem problemu ari nekad nav bijis. Speles manieri visnotal pieklajiga taa kaa. Recomendacija no manas puses arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Atbalstu, jo vinjsh tjip mak dziedaat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Ja maans viedoklis ko maina nu tad es ar visam 4tram par shito jaunekli nekadu iebildumu nav, spele jau labi, onlain taims ar tads ka prieks so ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Norm PACIK. Ja dumaju kosekov za nim ne budet REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 24 dienas - kautkāds rekords, m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Ju nu tas kaut ko maina, tad es arii atbalstiishu. Normals chalis, galva uz pleciem ir. Par striidiem ar adminiem, neesmu redzeejis. P.S. Vel it kaa dziedaat maakot Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Nu, bet adminu takš serverī ir pietiekami, tad kāpēc...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 Nu, bet adminu takš serverī ir pietiekami, tad kāpēc...? jā. adminu ir pietiekoši, bet pa daudz ar nav. iemesls kāpēc - godīgi sakot uz izslēgšanas metodi : tas nav, lai paspīdētu čomiem, tas nav tādeļ, ka pārējie admini slinko, tas nav tapēc, ka domāju, ka ieviesīšu baigās pārmaiņas ( varētu būt baigās gramatikas kļūdas) jām. laikam beigās sanāk egoistisks iemesls - man būtu forši. man tas patiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Nu i nepareiza attieksme. Adminiem tiesības vajadzētu gribēt ar domu palīdzēt serverim nevis personiskajām vajadzībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 Nu i nepareiza attieksme. Adminiem tiesības vajadzētu gribēt ar domu palīdzēt serverim nevis personiskajām vajadzībām. nevienā vietā neesmu minējis, ka nepalīdzēšu, bet zinu, ka supermens nekļūšu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Nu, bet adminu takš serverī ir pietiekami, tad kāpēc...? Pardon par man iejaukšanos, nu bet katram krānu garāku gribās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Taa kaa vienigie pousti ar KAUT KAADU sakaru un jeegu pieder ^ali^ un macho, un viss parejais ir, atvainojos, slapja pirdiena veerts, atljaushos teemu sleegt uz nenoteiktu laiku. skumji, ka tik daudz admini neko sakarigu uzrakstit nevareja. ak jaa, un vienkaarshi paskatoties, kas ir pats pirmais admins rustija sarakstaa, ir jau vienkarshi RLZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 viss parejais ir, atvainojos, slapja pirdiena veerts. tas gan bija rupji Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 tas gan bija rupji starp citu nee. tas vaards neskaitaas rupjsh. man liekas ka taa visiem skjiet negatiivo asociaaciju ar vienu krievu valodas vaarda ar taadu pashu sakni (mini 3 reizes ) deelj. pie tam tieshaam - lai neviens neapvainotos-es nerunaju par cilvekiem bet par uzrakstito. tachu logjiski, ka ari sakarigakie cilveeki meedz bezjedzigus komentus baarstiit. tiesibu sadalja vienkarshi nav taa vieta, kur to dariit, ja tev nav nekas izsmeljoshs, sakarigs, ko pateikt, NERAKSTI NEKO! un to es nesaku samurayam, bet drizak visiem citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 to es nesaku samurayam, bet drizak visiem citiem. fūū, es jau sabijos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts