Jump to content
GIGN Forum

Tukums

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

To ko es pedeja laikaa dzirdu par TUKUMU,izklausās daudz baismiigaak,nekaa kad Jaunaa gada sakumaa dienu pec dienas tika zinjots par kartejiem sadurtajiem,gan uz ielam gan majas Liepaaja! Lai gana Liepajaa viss kljuvis mierigak,ok iznjemot te pagajusho 6dien,kur 2h laikaa 3pamatigus kautinjus redzeju,bet pieminet verts ir tikai 1nu! Biju pie draudzenes aizbraucis un mierigi skatijameis TV,nu pulkstens vareja but pari 23:00!Dzirdu,ka kaut kas baigi sak zem loga bljaustities!Ok mans uziet uz balkonu un redzams ka 8 tipinji no kuriem tikai 2 bija aktivi sak uzbrukt 1zolidam dzekam,kursh ar draudzeni un suniti bija izgajushi pastaigaties! Viss izskatijas ljoti negodigi,jo uzbruka 2vs1!Draudzene protams saka suniti riidit virsu un 1nam smuki skjiet kajaa iekjeraas un tas 1ns parmiza jegu un saka bljaut :"LUDZU NEE,.LUDZU SUNI NEE!" Likaas ka shas tie muks prom,bet FIGU! Tad it kaa puisis sapratis,ka jaaizstav draudzene centaas tos abus virsu nacejus ar amatiera izpilditiem KARATE sitieniem atsist malaa,bet ipashi neizdevas! Protams ik pa bridim izskaneja saucieni :"Davai 1ns pret 1nu u.t.t" Un TAD... Ne no kurienes,uzradas kas lidzigs kaa CHAKS NORISS! Es Jums atvichaju,ja tas nebija PATS CHAKS Noris,tad kads no vinja pieludzejiem! Tas 1dzeks, ne no kurienes pec IZCELSMES Krievs ieiet starp tiem 8 dzekiem pa VIDU un skaljaa balsii uzdod 1nu JAUTAJUMU:"Vai JUms patiktu,ja Jus pastaigatos ar meiteni,JUMS uzbruktu?" Sakumaa tie saka lauzties,bet tad tie 2aktivakie,protams iedomajas ka savu draugu priekshaa japarada krutuma pakape un saka kaut ko arii tam 1nam ljepiit virsuu!Vopshem 2 sitieni,1ns jau guleja,tad sekoja pagrieziens ar kaaju un vel viens sakjera seju!Tad parak fiksi vinsh paspeja 2viem uzsist pa locitavam,ka nokrita celjos,un skjiet ka abi arii smuki sajuta vinja celi!Parejie 4tri aizmuka 4.gif Puisis ar meiteni pateica PALDIES Chakam Norisam un katrs aizgaja savu celju,tikai pec 3min uzpeldeja tie 4draugi un palidzeja saviem asinjojoshajiem un sasistajiem draugiem,tikt uz majam!

P.s. Nekas no shii nava piedomats klaat,taaa viss arii notika!Cik pienjemu tad 2viem vareja but deguni lauzti!Jo no riita,kad ar draudzeni gaju ar suniiti laukaa,bija smuka asinjaina pelkje!

Bet stasts ir par TUKUMU,kur vai tik tiesham ir tik SMAGI un TRAKI,ka pat iedzivotajam bails iziet uz ielas dienas laikaa,jeb kaa shodieun degpunktaa teica,ka bez mashinas vai cirviisha rokas,nemaz uz ielas labak neradiities! Vairak komentus un VIDEO skataties SHEIT

Edited by GooD`MeN

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jā!

Lūdzu izlabo!

BTW stāsts labs thumbsup.gif

Problēma ir tur ka TVNET pats pa sevi uz mirkli nedarbojas bet nu pienjemu ka taa ir neliela tehniska kljuda,un katru kuru mirkli viss atkal ies thumbsup.gif taa kaa pacietibu! Un jonass kaa samurays teica,tad kauties ir slikti un taaa nevienam nepalidzesi! Ah jaa un runajot par kautinjiem tad Liepaja cho ta tas ir parak atljauts jo pirms 2needeljam kad kavas 1vs1 2apsargi un 3 Kriminal Policijas policisti tikai noveroja no malas,apmeram 2metru attaluma,ka 2 iedzerushi centas savu varenumu paradit,pec tam tikai vel pateica,daiva ejat majas,shodienai pietiks violent1.gif

tas kas Tukumā darās, gan neizklausās droši  dry.gif

Olainē un Salaspilī jau nav baigi labāk

rusty, par tiem krieviem piekrītu. latviešiem (vairākumam) vnk ir pajāt par citiem... sad.gif

Edited by cash^

da cilvēku sutlbums un vienaldzība kretinē. pagājušo vasaru eju pa rīgas pašu centru - tur gaišā dienas laikā pie vārtiem vnk dzeks skalda otru. tā kārtīgi ieliek a celi pa seju un pēctam atlīmē pret sienu. stūlbākais tas, ka visiem, kas to redzeja bij pohuj un neviens neko nedarija. vienīgi krieviem cepuri nost, kas 80% cik man nācies dzirdēt un redzēt iet tiešām palīga jebkuram ( protams ja tur ir kādas izredzes. sliktākajā gadijumā piezvana policijai) - nejauksim iekšā urlas - runāju pa krieviem.

Omg, kā jums nedalec:

Tas nebija Čaks jo

1. GooD`MeN joprojām ir dzīvs

2. Čaks būtu nolicis ar vienu sitienu visus!

3. Čaks nebūtu palaidis projām pārējos četrus.

4. Arī sunītis palika dzīvs

Tātad varam secināt, ka tas ir vienkārši bārdains krievs, kurš laikam zapojā atcerējās savu bērnības dienu varoni (nu protams, ka Čaku)

da cilvēku sutlbums un vienaldzība kretinē. pagājušo vasaru eju pa rīgas pašu centru - tur gaišā dienas laikā pie vārtiem vnk dzeks skalda otru. tā kārtīgi ieliek a celi pa seju un pēctam atlīmē pret sienu. stūlbākais tas, ka visiem, kas to redzeja bij pohuj un neviens neko nedarija. vienīgi krieviem cepuri nost, kas 80% cik man nācies dzirdēt un redzēt iet tiešām palīga jebkuram ( protams ja tur ir kādas izredzes. sliktākajā gadijumā piezvana policijai) - nejauksim iekšā urlas - runāju pa krieviem.

Diemzhel ta ir...Lielaka dalja Latvieshi (precizak jaunieshi ) ir gljeevi...

Goodman nozhelojami, kad pats negaaji paliigaa... Es necienu tos kuri redz, kad vajakus aizstiek un pashi skatas sad.gif Varbuut chakijs bija atraaks un tev nevajadzeeja skriet paligaa, bet es shajaa situacija butu panemis metala trubu un tiem astoniem umnikiem aknas un nieres iedzinis pareizajaa vietaa thumbsup.gifgigi.gif

Pati labaaka atmaska, kad visi saka:''A man pohuj, nav mana darishana!'' - NOZHELOJAMI. Visu cienu Metalistiem, kas tada situacija garaam nepaies, un paldzees

thumbsup.gif

p.s. varbuut nedaudz iekarsu, bet shis jautajums man vienmer satracina smiliez.de_2039.gif

Goodman nozhelojami, kad pats negaaji paliigaa... Es necienu tos kuri redz, kad vajakus aizstiek un pashi skatas sad.gif Varbuut chakijs bija atraaks un tev nevajadzeeja skriet paligaa, bet es shajaa situacija butu panemis metala trubu un tiem astoniem umnikiem aknas un nieres iedzinis pareizajaa vietaa thumbsup.gifgigi.gif

Pati labaaka atmaska, kad visi saka:''A man pohuj, nav mana darishana!'' - NOZHELOJAMI. Visu cienu Metalistiem, kas tada situacija garaam nepaies, un paldzees

thumbsup.gif

p.s. varbuut nedaudz iekarsu, bet shis jautajums man vienmer satracina smiliez.de_2039.gif

Reperi parasti muuk...

Reperi parasti muuk...

un šeit mēs redzam regulāra dauņa komentu.

tas, ka tu ienīsti reperus un esi redzējis visā mūžā 2 bēgam neko nenozīmē.

ps - hAAeL, nu ok. Izlasīšu. smile.gif

edit: SkaM, tur nevajag būt latvietim. Pietiek ar to, ka esi dzīva būtne. upset.gif

Edited by minOrity

un šeit mēs redzam regulāra dauņa komentu.

tas, ka tu ienīsti reperus un esi redzējis visā mūžā 2 bēgam neko nenozīmē.

ps - hAAeL, nu ok. Izlasīšu. smile.gif

edit: SkaM, tur nevajag būt latvietim. Pietiek ar to, ka esi dzīva būtne. upset.gif

Es nesaku ka ieniistu reperus wink.gif

Bet ko vinji savas piekakaatajas bikses vares iesakt??? neko vinji labak parauj vagu...Turpretii metalists pienaks ar savam kerzam jebli izsitiis!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...