GooD`MeN Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) To ko es pedeja laikaa dzirdu par TUKUMU,izklausās daudz baismiigaak,nekaa kad Jaunaa gada sakumaa dienu pec dienas tika zinjots par kartejiem sadurtajiem,gan uz ielam gan majas Liepaaja! Lai gana Liepajaa viss kljuvis mierigak,ok iznjemot te pagajusho 6dien,kur 2h laikaa 3pamatigus kautinjus redzeju,bet pieminet verts ir tikai 1nu! Biju pie draudzenes aizbraucis un mierigi skatijameis TV,nu pulkstens vareja but pari 23:00!Dzirdu,ka kaut kas baigi sak zem loga bljaustities!Ok mans uziet uz balkonu un redzams ka 8 tipinji no kuriem tikai 2 bija aktivi sak uzbrukt 1zolidam dzekam,kursh ar draudzeni un suniti bija izgajushi pastaigaties! Viss izskatijas ljoti negodigi,jo uzbruka 2vs1!Draudzene protams saka suniti riidit virsu un 1nam smuki skjiet kajaa iekjeraas un tas 1ns parmiza jegu un saka bljaut :"LUDZU NEE,.LUDZU SUNI NEE!" Likaas ka shas tie muks prom,bet FIGU! Tad it kaa puisis sapratis,ka jaaizstav draudzene centaas tos abus virsu nacejus ar amatiera izpilditiem KARATE sitieniem atsist malaa,bet ipashi neizdevas! Protams ik pa bridim izskaneja saucieni :"Davai 1ns pret 1nu u.t.t" Un TAD... Ne no kurienes,uzradas kas lidzigs kaa CHAKS NORISS! Es Jums atvichaju,ja tas nebija PATS CHAKS Noris,tad kads no vinja pieludzejiem! Tas 1dzeks, ne no kurienes pec IZCELSMES Krievs ieiet starp tiem 8 dzekiem pa VIDU un skaljaa balsii uzdod 1nu JAUTAJUMU:"Vai JUms patiktu,ja Jus pastaigatos ar meiteni,JUMS uzbruktu?" Sakumaa tie saka lauzties,bet tad tie 2aktivakie,protams iedomajas ka savu draugu priekshaa japarada krutuma pakape un saka kaut ko arii tam 1nam ljepiit virsuu!Vopshem 2 sitieni,1ns jau guleja,tad sekoja pagrieziens ar kaaju un vel viens sakjera seju!Tad parak fiksi vinsh paspeja 2viem uzsist pa locitavam,ka nokrita celjos,un skjiet ka abi arii smuki sajuta vinja celi!Parejie 4tri aizmuka Puisis ar meiteni pateica PALDIES Chakam Norisam un katrs aizgaja savu celju,tikai pec 3min uzpeldeja tie 4draugi un palidzeja saviem asinjojoshajiem un sasistajiem draugiem,tikt uz majam! P.s. Nekas no shii nava piedomats klaat,taaa viss arii notika!Cik pienjemu tad 2viem vareja but deguni lauzti!Jo no riita,kad ar draudzeni gaju ar suniiti laukaa,bija smuka asinjaina pelkje! Bet stasts ir par TUKUMU,kur vai tik tiesham ir tik SMAGI un TRAKI,ka pat iedzivotajam bails iziet uz ielas dienas laikaa,jeb kaa shodieun degpunktaa teica,ka bez mashinas vai cirviisha rokas,nemaz uz ielas labak neradiities! Vairak komentus un VIDEO skataties SHEIT Edited April 23, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Tu redzēji Čaku Norisu un paliku dzīvs? Nu bet norm stāsts, labi ka uzradās čaks noriss, jo pretējā gadījumā varbūt nāktos izsaukt tev ātro palīdzību. A btw, ko pats negāji palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Links uz video nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Links uz video nestrādā. Jā! Lūdzu izlabo! BTW stāsts labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 Jā! Lūdzu izlabo! BTW stāsts labs Problēma ir tur ka TVNET pats pa sevi uz mirkli nedarbojas bet nu pienjemu ka taa ir neliela tehniska kljuda,un katru kuru mirkli viss atkal ies taa kaa pacietibu! Un jonass kaa samurays teica,tad kauties ir slikti un taaa nevienam nepalidzesi! Ah jaa un runajot par kautinjiem tad Liepaja cho ta tas ir parak atljauts jo pirms 2needeljam kad kavas 1vs1 2apsargi un 3 Kriminal Policijas policisti tikai noveroja no malas,apmeram 2metru attaluma,ka 2 iedzerushi centas savu varenumu paradit,pec tam tikai vel pateica,daiva ejat majas,shodienai pietiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Wow, kas tas par kautiņu kur kaujas 2 dzēruši veči? Kāpēc izšķirt ja cirks par brīvu? Un nah tev samuray'u klausīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Haah pasmaitiju par Čaku tiehsma interesants stasts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Galvenajs tu vareji iet paliga tam nabaga parim!!! Bet staasts iespaidgs, Caks noris LAbo cilveku aizargs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Tomēr tā nemaz nav ka garāmgājēji ir vienaldzīgi. Bet fakts paliek fakts - alkahola lietošana lielos daudzumos ir negatīva ietekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Iereecu kaartigi par 4aku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Scad mulkis. pat nav lasijis un saka ka var ierekt par cilveku kurs aizargaja nevainiigos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 par garu, lai lasītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 par garu, lai lasītu. bet ir to vērts, jo vismaz tagad zinam, ka GooD MeN ir viens no retajiem, kam redzot Čaku ir izdevies palikt dzīvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Vispār interesnats notikums, būtu Tu vēl uzfilmējis šo situāciju, tad būtu riktīgs ekšons Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 nu goodmen, ko ta tu nenofilmēji Čaku un neparādi EDIT: doh, tomēr neesmu pirmais kas par filmēšanu iedomājās tas kas Tukumā darās, gan neizklausās droši Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) tas kas Tukumā darās, gan neizklausās droši Olainē un Salaspilī jau nav baigi labāk rusty, par tiem krieviem piekrītu. latviešiem (vairākumam) vnk ir pajāt par citiem... Edited April 24, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 da cilvēku sutlbums un vienaldzība kretinē. pagājušo vasaru eju pa rīgas pašu centru - tur gaišā dienas laikā pie vārtiem vnk dzeks skalda otru. tā kārtīgi ieliek a celi pa seju un pēctam atlīmē pret sienu. stūlbākais tas, ka visiem, kas to redzeja bij pohuj un neviens neko nedarija. vienīgi krieviem cepuri nost, kas 80% cik man nācies dzirdēt un redzēt iet tiešām palīga jebkuram ( protams ja tur ir kādas izredzes. sliktākajā gadijumā piezvana policijai) - nejauksim iekšā urlas - runāju pa krieviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Čakam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Omg, kā jums nedalec: Tas nebija Čaks jo 1. GooD`MeN joprojām ir dzīvs 2. Čaks būtu nolicis ar vienu sitienu visus! 3. Čaks nebūtu palaidis projām pārējos četrus. 4. Arī sunītis palika dzīvs Tātad varam secināt, ka tas ir vienkārši bārdains krievs, kurš laikam zapojā atcerējās savu bērnības dienu varoni (nu protams, ka Čaku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 da cilvēku sutlbums un vienaldzība kretinē. pagājušo vasaru eju pa rīgas pašu centru - tur gaišā dienas laikā pie vārtiem vnk dzeks skalda otru. tā kārtīgi ieliek a celi pa seju un pēctam atlīmē pret sienu. stūlbākais tas, ka visiem, kas to redzeja bij pohuj un neviens neko nedarija. vienīgi krieviem cepuri nost, kas 80% cik man nācies dzirdēt un redzēt iet tiešām palīga jebkuram ( protams ja tur ir kādas izredzes. sliktākajā gadijumā piezvana policijai) - nejauksim iekšā urlas - runāju pa krieviem. Diemzhel ta ir...Lielaka dalja Latvieshi (precizak jaunieshi ) ir gljeevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Goodman nozhelojami, kad pats negaaji paliigaa... Es necienu tos kuri redz, kad vajakus aizstiek un pashi skatas Varbuut chakijs bija atraaks un tev nevajadzeeja skriet paligaa, bet es shajaa situacija butu panemis metala trubu un tiem astoniem umnikiem aknas un nieres iedzinis pareizajaa vietaa Pati labaaka atmaska, kad visi saka:''A man pohuj, nav mana darishana!'' - NOZHELOJAMI. Visu cienu Metalistiem, kas tada situacija garaam nepaies, un paldzees p.s. varbuut nedaudz iekarsu, bet shis jautajums man vienmer satracina Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Goodman nozhelojami, kad pats negaaji paliigaa... Es necienu tos kuri redz, kad vajakus aizstiek un pashi skatas Varbuut chakijs bija atraaks un tev nevajadzeeja skriet paligaa, bet es shajaa situacija butu panemis metala trubu un tiem astoniem umnikiem aknas un nieres iedzinis pareizajaa vietaa Pati labaaka atmaska, kad visi saka:''A man pohuj, nav mana darishana!'' - NOZHELOJAMI. Visu cienu Metalistiem, kas tada situacija garaam nepaies, un paldzees p.s. varbuut nedaudz iekarsu, bet shis jautajums man vienmer satracina Reperi parasti muuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Butu padzivojusi maska4a , ja neruna krieviski tad tev pirmajam piesies ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Reperi parasti muuk... un šeit mēs redzam regulāra dauņa komentu. tas, ka tu ienīsti reperus un esi redzējis visā mūžā 2 bēgam neko nenozīmē. ps - hAAeL, nu ok. Izlasīšu. edit: SkaM, tur nevajag būt latvietim. Pietiek ar to, ka esi dzīva būtne. Edited April 24, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 un šeit mēs redzam regulāra dauņa komentu. tas, ka tu ienīsti reperus un esi redzējis visā mūžā 2 bēgam neko nenozīmē. ps - hAAeL, nu ok. Izlasīšu. edit: SkaM, tur nevajag būt latvietim. Pietiek ar to, ka esi dzīva būtne. Es nesaku ka ieniistu reperus Bet ko vinji savas piekakaatajas bikses vares iesakt??? neko vinji labak parauj vagu...Turpretii metalists pienaks ar savam kerzam jebli izsitiis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now