Sparrowing Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Muuuvijjsss kaa tu domaa .. aims vai skills ? D: Es saku ka aims! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 izskataas peec aima, kaut kaa pavisam nereaali tas meerkjiits uzleca otram T uz galvu peec kill'a... beet tikai nesapratu kaapeec chalis neshaava taalaak. anyway, visaadi var gadiities, taa ka paarlieciibas nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Aims palubom kas uzreiz tika izslegts...Shaubos vai peliite ta var iegljuciit un uzlekt vai k-ka ta + izshaut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Nu izskatās jau netīri, bet tāpat no viena fraga neko pateikt nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Un kas notika tālāk? Nevar pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEksha Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 drusku savādi, ka mērķis uzreiz aizleca uz to otru... vai arī kāds lags. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Man liekas, ka aima nav, jo itka par velu parleca, bet nu hz mosk ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Man liekas, ka aima nav, jo itka par velu parleca, bet nu hz mosk ir! +/- manas domas..... hs bija ar 1lodi, paarlec kur 3- tieshi kad bija redzams ka tas ts ir miris... vereeja ielikt tajaa video arii orginaalaa aatrumaaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 tas laikam ir vieniigasi moments kuru tu vareeji atrast speeles laika kas likaas KAUT CIK AIZDOMOOGS ( p.s. nekaa tur navm, normaals atsities ar burstu merkjis smuki uz augsu uzlec, teiktu shara tas ka tas ieskreeja manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Aimas, aimas! Cytas, cytas...vai vienkārši cilvēkam nav dzīves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Skatījos, skatījos... neko pārdabisku tā arī neieraudzīju. Tas pārleciens gan izskatās interesanti, bet man šķita, ka ar tādu loku lec, nevis pa taisno - toestj tā ir dabiska kustība. Kāpēc nešāva tālāk? Var tak redzēt, ka viņš jau skrēja aizsegā un vienkārši cerēja, ka moš nošaus, pirms paslēpjas pats. PS: Aims bez "bot" arī ir skills! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 varēji vēl mazāk nofilmēt. tāds standarta gļuks ar famasu izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 NAV TUR NEKAADS AIMS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Hmm vinjam nav ne aim ne pro skills...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Man ar liekas ka nav tur nekada aima. Garāku video vajag vismaz lai fragi 10 būtu tad 100 procenti redzēs ir aims vai nav. Ja pēc tādiem muvikiem likt banu uzreiz kas tad spēlēs, jo haljavas visiem gadās kad kautkā nereāli nošauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 neka tur nebij ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 aImss nebijA Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 100% tur nav nekā ja tā būtu kalāš tad vel patītos kādas 5x reizes Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 nesapratu. tie 4iiti pēc tam ir uzlikti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 nesapratu. tie 4iiti pēc tam ir uzlikti? man liekas ka ne un skatoties DOME var redzeet... taatad sanaak kad ir 4iiti es savas domas esu mainiijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 man liekas ka ne un skatoties DOME var redzeet... taatad sanaak kad ir 4iiti es savas domas esu mainiijis... tak taisot filmiņu ielika klāt wh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now