bacard Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Kur var lejuplādēt failu, lai varu klausīties vēlamo radio staciju, vienkārši uz desktopa uzspiežot? Kādreiz varēja eradio novilkt, bet tagad tikai klausīties, nevaru atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Kur var lejuplādēt failu, lai varu klausīties vēlamo radio staciju, vienkārši uz desktopa uzspiežot? Kādreiz varēja eradio novilkt, bet tagad tikai klausīties, nevaru atrast. kaadu staciju vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Mans secinājums, par pēdejo laiku. Medicīniskais personals sux, un gatavi savu ādu aizstāvēt par jebkuru cenu. Ne par visiem, bet lielako daļu vismaz nodaļas kurās ar šiem ir bijusi saskarsme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Visus SWH, Skonto, EHR. Tagad esmu panikā, jo nav 101. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 (edited) To nevar izdarīt ar labās pogas klikšķi uz stacijas nosaukuma pogas un uzspiest Save As? Edited May 26, 2013 by MieZiiS_JanX Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 jau 2dienas nav normaala laika aaraa , ik pa briidim lietus,bezmazvai visulaiku apmaacies .. :/ hujova Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 panjem vitamiinu , neaizmigsi Un izstāstīsi kaimiņam savu dzīvestāstu. Ko darīt cilvēkam, kad augstskola būs pabeigta ? Piss uz angliju audzēt trušus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Ē, ko es esmu palaidis garām? Neko daudz, tev par godu tev vina tiek atgriezta.... ''gandriiz'', panemu nedaudz mazaku zoom soreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 dat bencik pikčur... dēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 ". Liels pieprasījums ir uzautomobiļiem ar automātisku skarbu, līdz ar to automātisku jābūt ap pusei." Es pzc na* bļ* šitādu darbu labot. Labāk būtu krieviski rakstījis - tulkojot vismaz būtu vieglāk saprast, ko tas cilvēks vēlas pateikt. (Šajā teikumā es vēl, thq, saprotu, kas ir domāts...) Labi, ka man ir brenguļpuika līdzās. Pusgulēta nakts gan pirms rītdienas lekcijas un prezentācijas ir garantēta. Edit: "tādejādi vajag vairāk sadarboties tieši ar vīniem" - hm, ar šito puiku varētu kopā patusēt pat varbūt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 "tādejādi vajag vairāk sadarboties tieši ar vīniem" - hm, ar šito puiku varētu kopā patusēt pat varbūt.. ahahahahhaha shodien afigenna siltais laiks buushot .. jau leenaam cepina no pasha riita. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Visus SWH, Skonto, EHR. Tagad esmu panikā, jo nav 101. Nav ko panikot, vienkārši klausies labāko - SWH Rock, visu cauru dienu tikai mūzika un neviens neļurina, reklāmas gandrīz vispār nav. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Belarusam sajūgs nomainīts un nu var atkal vālēt tālāk pa mežu, tikai žēl ka šādā karstumā gribas līst mežā iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Vakar biju uz Oņeginu Dailē, labākā izrāde ko esmu redzējis. No 10 - 10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 ej labāk pieslapini mežu nevis te ļurini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 (edited) Tur tā zapte - man vajag, lai ļurina. Radio 101 tie visu laiku tur āzējās - vēl raidījumi, konkursi. Tā bija kā pasaka. Tagad darba diena paiet 2 reizes lēnāk. Edited May 27, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Tur tā zapte - man vajag, lai ļurina. Radio 101 tie visu laiku tur āzējās - vēl raidījumi, konkursi. Tā bija kā pasaka. Tagad darba diena paiet 2 reizes lēnāk. FBI, tās blondīnes augums....āāā....tu saproti par ko es runāju, vai ne? Ilze Ķuzule Skrastiņa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Es jau paspēju izdzēst, jo biju sajaucis teātri ar operu (visur valda Oņegins...) Bet jā, Ilze arī ir ļoti skaists meitēns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Nav ko panikot, vienkārši klausies labāko - SWH Rock, visu cauru dienu tikai mūzika un neviens neļurina, reklāmas gandrīz vispār nav. Agrāk darbā klausījos tikai šo, līdz atklāju SuperFM 96.8. Patīkami pārsteidza mūzikas kvalitāte: 70to - 90to skaļākie gabali. Pie šādas mūzikas daudz labāk strādājas. Neviens nerunā, reklāmu praktiski nav (mazāk kā SWH Rock). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Man personigi ieper Valmieras radio, ko var ari mierigi nokert Riga uz 106.8 fm, it ka spele to pashu, bet taja pasa laika visu laiku iekrit kaut kaada dziesma, kas ir piemirsta, bet sava laika bijis hits, brokastiis ar forshu bazaru dzen :_) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Vispār šitā bilde ir daudz labāka Starp citu, kāds jūrā ūdens, ir jau trāpījies labi silts peldēšanai vai vēl tomēr nav? Gribētos baltās kājas nedaudz pasauļot un kārtīgi saraut sālsūdeni acīs, imitējot ūdens polo jūrā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Vispār šitā bilde ir daudz labāka Starp citu, kāds jūrā ūdens, ir jau trāpījies labi silts peldēšanai vai vēl tomēr nav? Gribētos baltās kājas nedaudz pasauļot un kārtīgi saraut sālsūdeni acīs, imitējot ūdens polo jūrā. Udens ir pec dirsas auksts neaizmirsti laicigi mani pabridinaat Man jau badmintona komplekts ir sagatavots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Uj goodij, ja par Liepāju, tad es tur varētu parādīties tikai kkad Jūnijā uz padsmitajiem datumiem, šeit man tuvāk Apšuciems :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Vecāķos ūdens pirms nedēļas bij peldams, sakarsējies saulē un meties iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Kā otru monitoru priekš portatīvā (70% geimošanai, 30% pārējais) kuru labāk ņemt - http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/lg_23ea63vp vai http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/philips_227e4qhad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now