aphrodYte Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Beidzot noskatījos to melno gulbi. Jauka filma būtībā. Dejošana vienmēr ir patikusi. Tagad gan briesmīgi karsti ir, dīvainā kārtā pat man. Dzeru sarkanvīnu, fonā kkāds timberleika vīkends pa Vh1, otrā ekrānā kāds šauj mani nost, pilnīgs chill. *Diez, kas tagad noticis ar chill cs serveri , hmm.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 *Diez, kas tagad noticis ar chill cs serveri , hmm.* Mini man teica ka viņam vnk piebesijās turēt un nebij laika jo bij jāmācās Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Kā jau vienmēr tas notiek ar mazajiem serveriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 chill bij jau diezgan attiistijusies komuna.. haha atcereejos ka chill toreiz dizainu nopizgija gignam un forumaa gaja valjaa flame wars Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) Bija tikai kādu laiku, vismaz īsi pirms manas ierašanās bija patukšs, un neilgi pēc tās chills nomira. Diemžēl tā notiek ar teju visiem serveriem, kuros sanāk biežāk man uzturēties : D Pat visu varenais h2 aizgāja bojā, ghh. Jāsāk domāt, ak es kaut kādu tehnisko nāvi nesu : DD Edited June 10, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Beidzot ir beidzies metiens wīkenda garumā jeb LU sporta spēles. Protams, saule ir labi pieķērusi. Tagad man nav traktorista iedegums, bet sievu sitēja iedegums, haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Beidzot ir beidzies metiens wīkenda garumā jeb LU sporta spēles. Protams, saule ir labi pieķērusi. Tagad man nav traktorista iedegums, bet sievu sitēja iedegums, haha. Salacgrīvā ja? Jūsu pidiņi nemāk dzert un kas jums sesija vair nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Salacgrīvā ja? Jūsu pidiņi nemāk dzert un kas jums sesija vair nav? Jā, Salacgrīva. Kas skaitās "Jūsu"? Ir. Lielākajai daļai (ieskaitot mani) rīt ir eksāmens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Interesants raksts par monētas krišanu uz cilvēku galvām. http://prometejs.wordpress.com/2012/06/09/navejosais-ierocis-5-briva-kritiena-moneta/#more-362 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Liepaja vinsh 29tajaa laikam buus... Man arii ir doma aiziet Nakamo 6dien ESSENTIAL klapee ciet HAHAHAHA 100punkt ka tur vnk cits klubs buuus pirmajam staavam rekonstrukcija, taa vismaz pa ausu galam dzirdeets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 "5dien runāju ar Privertu viņš neteica konkrēti kāpēc bet tur pēc mēneša jau būs cits klubs vietā ar citu īpašnieku" © ex-kolēģis Vai tad tagad tāpat visi neiet uz Just? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Just ir maz vietas. Madhouse un Ezītis FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) No 12 nomocījos ar kaimiņiem augšā kas krutī mūziku uz pilnu klapi un, cik varēja dzirdēt, sistemātiski krita uz grīdas. Izsaucu pašvaldībniekus pirmo reizi dzīvē. Menti tomēr mēdz būt jauki un izpalīdzīgi, kad izsaukums nav vērsts pret mani Edited June 11, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Just ir maz vietas. Madhouse un Ezītis FTW Ezītī ķipa vairāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Iznākt no vannas ir superlaba sajūta. Tagad jāpabrokasto un jādodas lēnītēm uz centru. Diez, kādas atsauksmes būs par balzamu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 just smird, kad bijam ar ame, man tur galigi nepatika, ne tur padejot, ne parunat, vienigi ara uz terases duumu maakoni vari tuseet normali. he he, sodien samazinaju savu nodoklju slogu lidz apljai nullei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 beidzot esmu mājās! 3diennaktis negulētas, vel joprojām smērē, jātinas gulēt:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 kurā bildē viņš ir redzams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 hah driiz jau 1k lapa shim topikam apmakusies bet tiiri okey diena !! kur ir Pallma ar saviem dzejaspostiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 lieta tāda redzēju reklāmu pa teļuku, reklamēja filmu "Vīrs par naudu" kāds nezin kur šo filmu var redzēt @online meklēju galigi nesanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Justā jauno terasi atklās nedēļas nogalē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 nopietni? man justa mēbeles teica, ka būs nākamajā wīkendā pēc jāņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Jauno terasi? Tu domā to , kas ir pašā augšā, kur pagāšgad bij tā telts? Lejā jau viss ir gatavs un cik zinu, neko nemainīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 vai nav pie kajas kur piedzeras un cik jauna terase? Just'isi pagāš4dien biju piekāpis pēc darba v-rīgā.. īsti visu neatceros.. atceros, ka no rita 7 nākot no v-rigas iegāju darbā, atrādījos, ka šodien nebūšu un aizrāpoju mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Kāds zin kur var nopirkt pa labām cenām labas kafijas pupiņas kafijas aparātam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now