SaS^MAN Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZMM9snz5cY4 NU KUR VAR KAUTKO TĀDU IZDOMĀT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Failing Spree or UltraFail - you be the judge.... Kaut kādi urāli laikam urlas.ru pacani http://www.youtube.com/watch?v=ZMM9snz5cY4 NU KUR VAR KAUTKO TĀDU IZDOMĀT. Teksts jau it kā daudz maz sakarīgs, bet vispār nav ritmā un flows iesūkā galīgi neizteiksmigs skaitījums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 kaut kas man taja superbitch stastijumaa 5ls fuurei par izveshanu nepatik, soljkji tie hlami norij vairak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Man nedaudz gribās no šejienes izdzēsties. Varbūt vienkārši jāpiereģistrējas ar jaunu niku teiksim Spraudnis un jāparaksta te muļķības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Man nedaudz gribās no šejienes izdzēsties. Varbūt vienkārši jāpiereģistrējas ar jaunu niku teiksim Spraudnis un jāparaksta te muļķības. Un ko tad tu gaidi, spraudni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 man pizdec visu laiku istabaa karsti, logs ciet, aizkari+palags, bet vienalga saule sutina visu, es viss pliks sviedros un speleju, bet visu laiku parkarst videokarte zb, ir kadi risinajumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 man pizdec visu laiku istabaa karsti, logs ciet, aizkari+palags, bet vienalga saule sutina visu, es viss pliks sviedros un speleju, bet visu laiku parkarst videokarte zb, ir kadi risinajumi? Ej peldēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) aha, zini, neesmu nekaads ronis - sitaadaa aukstaa uudenii peldeet, atnaksu atkal ar sasmakusu balsi, iesnaam un reimatismu, un tad vispaar nevareeshu pat pie datora paseedeet vasaraa... edit: iemeercu kaajas aukstaa uudenii, palika labaak.. Edited June 9, 2011 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 man pizdec visu laiku istabaa karsti, logs ciet, aizkari+palags, bet vienalga saule sutina visu, es viss pliks sviedros un speleju, bet visu laiku parkarst videokarte zb, ir kadi risinajumi? ATVER LOGUS un noņem šalli no galvas nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Logi ir jātur ciet, lai istabā saglabātu vēsāku temperatūru Protams līdz ar to arī aizskariem jābūt aizvērtiem Edited June 9, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 hi. Ko jūs saprotat ar: "nelineārs interaktīvs stāsts" ? Kas tas ir un kādam tam būtu jābūt? Lūdzu nopietnas atbildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Logi ir jātur ciet, lai istabā saglabātu vēsāku temperatūru Protams līdz ar to arī aizskariem jābūt aizvērtiem Protams, piedirstā gaisā sēdēšana ir foršāka :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Ko jūs saprotat ar: "nelineārs interaktīvs stāsts" ? Iz geimiem nelineārs stāsts asociējās ar lielu izvēles brīvību, piemēram, fallout 2, kur tu spēles sākumā vari iet kur gribi un darīt, ko gribi, un tev nav jāmin izstrādātāju izveidota taciņa, lai izietu spēli, piemēram, kā half life. Edited June 9, 2011 by snoopfrog Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Un ko tad tu gaidi, spraudni? kad tu iešausi sev acī ar gāzes pistoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 murdock Tevi var apbrīnot par centību atvemt gandrīzvai uz katru postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 nē, nu, nav vairs interesants šis topiks, ja jau macho te pat raksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Protams, piedirstā gaisā sēdēšana ir foršāka :> Tu, sēžot istabā, piedirs gaisā? Interesanta taktika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) murdock Tevi var apbrīnot par centību atvemt gandrīzvai uz katru postu. labāk "atvemju" savus postus nevis lasu tavus un gūdmena piedzīvojumus, kur nu vel noticot par jūsu aknām, kuras pavisam nav pipec. padod alu, tavs joks nav oŗģināls :< Nekas, tu varētu nākamreiz pāris reizes apdomāt pirms šeit kko raksti, iespējams, ka tad varēsi uzrakstīt kko saturīgu. Edited June 10, 2011 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 labāk "atvemju" savus postus nevis lasu tavus un gūdmena piedzīvojumus, kur nu vel noticot par jūsu aknām, kuras pavisam nav pipec. padod alu, tavs joks nav oŗģināls :< Nekas, tu varētu nākamreiz pāris reizes apdomāt pirms šeit kko raksti, iespējams, ka tad varēsi uzrakstīt kko saturīgu. Kas tu neredzi, ka visiem tava diršana liekas kaitinoša, varbūt pietiks pļūtīt? Liekas, ka tev obligāti uz katru postu ir jātbild Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Kas tu neredzi, ka visiem tava diršana liekas kaitinoša, varbūt pietiks pļūtīt? Liekas, ka tev obligāti uz katru postu ir jātbild nejauc sevi ar visiem citiem. Un jā, ja tev mana postošana liekas kaitinoša, tad nelasi šos postus, topikus, forumu, tā būs tev pašam vieglāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 nejauc sevi ar visiem citiem. Un jā, ja tev mana postošana liekas kaitinoša, tad nelasi šos postus, topikus, forumu, tā būs tev pašam vieglāk. Nu tu puika esi stūrgalvīgs cirvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ne nu tas spihais jau medz uzrakstit nevietaa kaa daudzi citi, bet godigi sakot taja good mena lietaa vins 95% gadijumu dirsh pa teemu =] drizak padod alu liekas tads divainis, superpareizais chalis, kas it kaa nav slikti, bet nu chill, nevajag uztvert visu tik nopietni un katraa cilveeka tekstaa meklet kaut kadus iemeslus, lai piekasiitos. un vispar sodien mezaparkaa ir fragma, tiekamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Jā, padod alu, apdomā nākošreiz, teiksim ņem piemēru no Murdocka, kas acīmredzami veic ne tikai vienkāršu domāšanas procesu, bet pat padziļinātu analīzi, lai uz katru postu spētu atbildēt maksimāli konstruktīvi un atbilstoši. kaamis, šis topiks nekad nav bijis interesants. Vienīgā reize, kad šis sūds ir bijis interesants, bija tad kad jurko ar dr.painu sāka aizdirst pirmo nakts rīta spama topiku, kopā šķiet bija kādas 100 lapas. Lūk, tas bija interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Kam neinteresee , tie nelasa... Vakar biju atklat peld sezonu Udens kaa piens, perkoni zibeninji lietus pilns komplekts,bet tas nebija skjerslis cept galju un dzert alu pat knaushi neuzbruka 4oina Cash bleee, tu toch brauxi uz to partiii partiiii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now