Garsho alus Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Galva sāp x1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bija ļoooooooooti karsts, bet tiko ļoooooooooti gāza lietus Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Nu nez man viss kārtībā - nekas nečerkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Kā sauc šo tanti? http://img3.www.spoki.lv/upload/articles/1...avourite-12.jpg P.S. 5dien pavizinājos ar šitādu Pārliecinājos dzīvē par muskuļauto būtību - liels motors (5.0l V8), kruts izskats, salons pēc dirsas Vidējais patēriņš ap 17l. Jaudas arī nekādas lielās nav ~ 250hp (svars virs 2t). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Tiko izlemu pazvaniit Montai un noskaidrot ko vinja domaa par to ka drizumaa iespejams GIGN mobiilis uz Liepaju taisaas,protams kad es bushu tam nobriedis ar saviem Liepajas kabanie(HUSEINU,pliko,BlackNight,Larins)m vinja bija tiri gatava atkal doties izklaideem ar mums Draudzenes arii buushot taa kaa puishi sakam gatavoties Lab domaju ka tagad uz kaadu nedelju deretu atteikties no alko atkal..A to nav forshi vairs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 http://img3.www.spoki.lv/upload/articles/1...avourite-12.jpg Nevarētu būt Hayden Panettiere no Heroes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Acu krasa atskiras. Un seja ar nav loti lidziga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 wooooohooo, nezinu, kur likties aiz laimes. Gada matenes kontroldarbu, kas aptver visu gada vielu, dabūju 7 un jā tie, kas dirsīs, ka tas nekas nav, tad mani nesatrauc jūsu diršana. Tādēļ, ka man matemātika neiet un pie mūsu matemātikas skolotājas īsti neko nevar iemācīties, dēļ viņas mācīšanas stila, tas manuprāt ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 (edited) Vavavuiuva! Kā es dievinu šitādas mašīnas! Mans sapnis ir izbraukt ar 69'to camaro. Edited May 18, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Candice Swanepoel! Pajautā, kā es atradu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 gan jau vakaros uz viņas onanē Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Varbūt vakaros viņa man "sos sos ģetka?! ". Vai varbūt pats vakaros onanē uz mani vai savu vectēvu? Izmantoju tinyeye.com reverse image search! Vispār biju pārsteigts par rezultātu! Iespaidīgs softs! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 MAn vakariem ir draudzene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 bildi studijaa, velams kailfoto, skatisimies, veerteesim ok, ok es tik ta pavelku uz zoba Es shokaa, kaut kaadi daanji un pahodu arii norveegji tiek talak Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 danunah..var kadu kopsavilkumu hokejam... tā nu es jums iešu savas sievietes rādīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 (edited) Šodien aiz gara laika izrēķināju, cik Hrs esmu Steam'ā nospēlējis kopš 2009 Februāra, so, man sanāca 1153.7 Hrs, tagad rēķināšu cik tas ir dienas. Baigi sanāca arī iefeilot šodien, braucu taisni ar riteni pa līdzenu, pilnīgi taisnu asfaltu un nopisos, vienkārši man kauns... Edit: Faks, 48,07083 dienas. Edited May 20, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Sēžu mājās jau pāris stundas! Šodien skolā bija tikai divas algebras, so pēdējā skolas diena bija tīri ok! Trešdien pirmais eksāmens LV.VAL. jūtu, ka būs labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 un cik no tā idle @ tf2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 (edited) Apmēram 12 stundas, esmu vienu nakti idlojis tikai. 692.9 Hrs ir Counter-Strike. [Šajā acc kurš manā sigā, nemeklējiet, tas ir citā [vecajā]]. My masterpiece. Edited May 20, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 (edited) mēs jau tavu roku esam bildēs redzējuši. ar bučām ja. alus, grils, ūdenspīpe un pludmale - ko gan vairāk var vēlēties. un alus. un vēl alus. skauž gūdmen? a? © kaamis p.s. i iz in paradise! ? cash Edited May 21, 2010 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Viss jau būtu mega forši, ja nebūtu Jūnija mēnesī jāčapo kkādas 3 dienas uz skolu, lai izlabotu parādus iekš Latv. valodas un Literatūras Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Vajadzēja mācīties cītīgāk.. hah, braucu vēlāk uz centru kā parasti, un vienkārši nesaprotu, kur resnajām vecenēm [!!!!!] ir jābrauc. Un galvenais, es domāju, ka tikai vienā autobusā viņas ir, bet nē, teju katrā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 vsjo, pēc stundas izkratos uz LU SP sporta spēlēm iekš Saulkrasti. 15 L alus, pludmale un bakalaura darba rakstīšana mani gaida P.S. Ja nu gadās saskrieties- futbolu es tiesāšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 kauns latvietim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Mācos vakarenē un paralēli strādāju, so, nebija laika lasīt visus garadarbus n shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 OMFG, tikko biju taadu tekstu sacereejis, bet viss nodzeesaas iisaak sakot, vakar man bija dzimshanas diena, normaali atziimeejaam. Tagad iznesu notebooku daarzaa, dzeru rumu ar ledu, laapos.Seezhu sauliitee, klausos muuziku, dzeru un chatoju. Beidzot iesaakaas vasara, pagaidaam tikai +26, bet naakamnedeelj sola pie +30. Uhh,ku rums ir labs uz pohaam Vot taadi piiraagi, domaaju, ka riitdien ieieshu PUBaa, pagaidaam man tur nav ko dariit, esmu paaraak gatavs Chao kakao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now