aM` Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Pa dienu bija diezgan auksts, tagad ir tāds foršs siltums ārā. Alus ir iepirkts, var sākt skatīties hokeju. Nu vismaz gribas redzēt 1.periodu stadionā. Pēc tam gan jau kāds atkal gribēs ar mani ietriekt un būs jādodas piektdienas gaitās.. Vai spēles kas pa tv6 iet tiešraidē kkur var redzēt? :/ EDIT: domāju kkur netā vai var redzēt ar kādu linku EDIT2: TV3, LNT, LTV1, LTV7, TV5 šīs programmas es redzu jebkurā laikā, bet interneta tv man nepiedāvā TV6! :/ EDIT3: ja kadam vajag varu iedot linku pa PM kur var skatīties internetā TV! ir daudz forši krievu un mūzikas kanāli! + tie 5 augstāk minētie! Edited May 7, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Izdomāju pavērot temperatūru. Pus 11:00, bija 21 grāds ēnā. Skatos, ka manā pusē līs lietus. Kāds vakar, bija hoķa rezultāts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 2:1 Vācija uzvarēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Nevaru sagaidit kodiena sakumu Es briestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Šodien bija labakā diena.! Ēnā bija 28 grādi un sutīgs.Tagad sāk apmākties un laikam būs lietus. +28 GRĀDI LOL ! ! ! Labs laiks + hokejs = Best day . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Attaaaa nedzershanai kaste alus ir mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Šodien tiešām bija labs laiks,sutīgs un pēctam svaigs lietiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 http://www.spoki.lv/joki/Urlu-Vardnica-D-s...rupjibas/141154 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Nav kādam lieki bonusa punkti iekšā fano.lv? Tur to ratio, es ar savu kruto netu, nespēju noturēt.. Ja kāds var palīdzēt - lietotāja vārds: labrocis ty. Paldies ry. Un arī Tev, teddy, Paldies! Edited May 10, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Tur to ratio, es ar savu kruto netu, nespēju noturēt.. Ja kāds var palīdzēt - lietotāja vārds: labrocis ty. Nosutiju 500 punktus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 es turpinu atpusties uz plosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Tur to ratio, es ar savu kruto netu, nespēju noturēt.. Ja kāds var palīdzēt - lietotāja vārds: labrocis ty. Paldies ry. no manis arī 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Nedomāju, ka kādreiz to lūgšu, bet tomēr - lūdzu, vai kāds arī man nevarētu atmest kādus bonusa punktus uz fano.lv, tas pats variants, nets ir tik slikts, ka pat turot pc pa naktīm ieslēgtu, ar upload superātrumu (kas drošvien nepārsniedz 10kb/s max) es nespēju noturēt ratio... Niks - Nightmare Liels paldies! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Liels paldies! :* nosūtiju 50 punktus - vairāk nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Mans normali atlaizh Jau 3shaa diena aiziet Bet shitadas chempja speles nekam neder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Liels paldies! :* aizsutiju 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Tas tak ir d1rsā Vakar darbā sāku kost izdzērām ar Larinu 4 tuborgus katrs 1majaa perioda Lidz ko beidzaas darbs nesaamies uz Olimpic skatiities hokji,tur normala akcija hokej laikaa 2 ali pa 1,20Ls Pie tam užavnieks Un taaa es laikam lidz 2:00 dzeeru aizgaja ar 40Ls makā,bet kur nauda palikusi hvz,nejau nodzēru XD tagad ar mokam ar sušņaku mutē pamostos knapi lidz darbam aizvelkos un opā priekšniece saka ka es varot iet majās gulēt c`mmoon! naijs Tagad man ir 4aleeni japachalo pa netu,moshk CS jauzgriezh un tad pachucheet Lab mans kozh talaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Paldies par atsūtītajiem punktiem :* Beidzot sākusies vasara, 2 dienas jau staigāju pliks un jau sūrst pleci, karoč kārtīgs vēzītis XD2 Kaut sola vakara pusē pērkona negaisu, cerams, ka paies garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Man te bija nereālais pērkona negaiss, nereāls. Bet gribētos vēl, jo patīk pērkons `n` zibens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ble tā tēcu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Beidzot sākusies vasara, 2 dienas jau staigāju pliks un jau sūrst pleci, karoč kārtīgs vēzītis XD2 Kaut sola vakara pusē pērkona negaisu, cerams, ka paies garām Nēēē, nafig to sauli, to karstumu! Pašam mugura un pleci, un rokas ir jēlas, jo uz strojkas spēcīgi pievelk It kā visu laiku biju uz jumta, augšā foršs vējiņš, bet likām jumtu, maita tumši zaļš, laikam pierāva krāsa :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Šķiet, ka man sāk iepatikties bērni. Izkāpjot no trolejbusa, man garām aizskrēja džeks un viņam pakaļ meitene, ar pusķieģeli rokā, nesaprašanā bļaujot - "kāpēc trešās klases zēns bēg no otrās klases meitenes?". Jā, nez kāpēc? Pusķieģelis mentāli nestabilas meitenes (visi bērni ir mentāli nestabili) rokā man šķiet pietiekami labs iemesls bēgt. Tālāk no pieturas līdz mājām, uz trotuāra ik pa brīdim bija sazīmēti dzelteni mini pimpīši un uz brauktuves daļas pusotrmetrīgs pimpītis (arī dzeltens). Kāpēc man nekad nav ienācis prātā zīmēt pimpīšus uz ielām? Kāpēc es agrāk neesmu redzējis pimpīšus uz ielām? Kāds ir redzējis pimpīti uz ielas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 cash^ uz kuras ielas tie pimpisi bija? Ka tik nav tie pasi zimetaji, kas aizstaveja Neo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) ja es jums pievienotos otrajā klasē, tad mēs to noteikti būtu izdarījuši! un zilā krāsā! Šodien bija satriecoša diena - karstums mani vienkārši satrieca. Es izkalkulēju, ka vairs nevajag vilkt jaku, bet arī tas neglāba mani no mikluma. Jau pusceļā es biju izmircis. Bez riteņa uz skolu vilkties ir ellīgi mokoši. Gludais, salāpi man kameru!!114 Edited May 13, 2010 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 šodien pieceļos parastajā laikā ( ok, Garsho_alus piecēla ) domāju ideāla diena lai kaut ko nedarītu. jo negribas neko darīt. karsts, foršs utt. saģērbjos kaut kā nebūt un sāk līt ... FTW! OMG! nu kapēc tagad man jāsēž pie datora un jāskatās Highlander seriāls ( jā tas ar to zobenu, kā viņu tur Adrians Pauls ) DoubleT over`n`out! YO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now