GEAR Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 šodien hujova sajūta kopš vakardienas vēlviena diena bez vecākiem kuri aizbraukuši ceļojumā pašlaik klausos kkādu Latviešu Repu- Skutelis laikam lai vai kā,tagat pa tādu lietu kā gandžu vēl ilgi negribās domāt,vispār kāds var pateikt kas notiek pēc pasīvas gandžas smēķēšanas? Man kko smērēja ka atrofēsies smadzenes,bet īzsti neizpratu domu jo biju haijā tiešām domāju ka vajag piebremzēt un to arī taisos darīt,šonedēļ jāsāk kārtot visi parādi macību priekšmetos un cītīgi jāgatavojas eksāmeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 eksperments par smadzenem ir galiigs fails, to darija 80 gadiem uz pertikiem, nevis deva pipet viniem zali or smt, bet ar gazmaskam pumpeja ieksa, vienigais ko boja ir kungis/plausas u.t.t ko boja dumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Kaut kā cita aura topikiem Isteniibaa to celoni nebiju pamanijis,bet toch Tas ir uuuberiiigi! Super fiilingu uzsit,ka tas ķēmms vairs te nav A to viņš visiem smadzenes p1sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Narkotikas neapspriedīsim, mkay?! Haha, es šodien gandrīz izdzēsu šo topiku. Kārtējo reizi sajuka delete post un delete topic. Bezbiksi, kur tu šobrīd dislocējies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Haha, es šodien gandrīz izdzēsu šo topiku. Kārtējo reizi sajuka delete post un delete topic. Pēdējā brīdī sapratu. Bezbiksi, kur tu šobrīd dislocējies? paldies - bez liekas uzmanības Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Ah, ah, ah šodien galīgi forša diena! Laukā foršs laiciņš bija! brīvā dabā pastrādāju pacepām sašļikus un vēl visādas foršas lietas! Vienu vārdu sakot vnk ideala diena, neko labāku nevar vēlēties!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Tu tak esi dabas brīnums, ja vari sajaukt Katra opcija ir katrā pusē forumam... LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 (edited) Kurs rit sauj uz driftu? Bikerniekos Edited May 1, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Haha, es šodien gandrīz izdzēsu šo topiku. Kārtējo reizi sajuka delete post un delete topic. Bezbiksi, kur tu šobrīd dislocējies? ok ok, neapsriediisim pashlaik esmu Itaalijas ziemeljos, netaalu no Shveices robezhas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 vēlviena nakts pavadīta nomodā |( Kautkā jau sāk tracināt tas klepus Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Uz 4 dienām ievilka atvarā iekšā, tagad jākāpj beidzot ārā un normāli jāatiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) hahahaha pa tv3 iet ''marsieši uzbrūk'' tā filma ir tik rēcīga iesaku visiem. savādākā ziņā ir daudz sakāma, bet ir slinkums to visu te izklastīt un galu galā kam gan šeit piš vispār kā man iet. EDIT : sorry, tik tiešām tas ir LNT, rīta dzestrumā vel acis laikam miglojās Edited May 3, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 eu eu tu te biku sajuci pa LNT iet es jau sapriecājos kaut ko normālu varēšu paskatīties ..... bet dekodera nav ! un ja man ari iet labi ... naudas nav , ēst nav ko u.t.t......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Šodiena vnk pwnd Darbs, pēc darba cope. Dabuju 3līdakas Vakars bik padzeru aliņu, paskatījos hoķi laba uzvara, un tad atkal paēdu un devos copē šajā lietainajā laikā!!! Esmu izlijis līdz ausīm, bet doties labums ka ēdamais man pietiks vesalam mēnesim jo saķēru pamatīgi daudz zivtiņu ko varu ēst un ēst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 iesaku visiem. savādākā ziņā ir daudz sakāma, bet ir slinkums to visu te izklastīt un galu galā kam gan šeit piš vispār kā man iet. EDIT : sorry, tik tiešām tas ir LNT, rīta dzestrumā vel acis laikam miglojās Tā filma ir vienkārši holy shit - what the fuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 jo saķēru pamatīgi daudz zivtiņu ko varu ēst un ēst! Kas tevi neviens mājās nebaro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Eedu kkadas gumijas konfektes,chista garsho peec kkadiem augljiem,pat liekas ka ieksha butu greipfruts Pacholeeshu topiku par shausmeneem,un kaadu novilkshu,un velak cs.. kreisaa roka taa saap pzdec,nokritu teelojot pr0 skeiteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 (edited) Nu tā iet tēlotājiem Mēģināšu palaist uz sava datora krutāku spēli par cs1.6 PS. vai man vienīgajam ir sačakarēts "citēšana" ? Nevaru ne normāli izdzēst vajadzīgo tekstu, ne iebakstīt pareizajā vietā, kur rakstīt. Edited May 4, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Veel 3 dienas nav jadzer tikai vairs Ceru ka alga lidz 5dienai nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 (edited) Ceru ka alga lidz 5dienai nebuus Tas jau nekas, lūk, iepazīsties ar cenām jau lacīgi p.s. viņas var +/- mainīties vai arī ir jau mainijušās Edited May 4, 2010 by Palaidnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Ūber kruta tabula! tagad zināšu kur cenas skatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 (edited) Es maaku olliju!!!!111 un heelflipu nosedinat ar vienu kaju Kadas prasibas ir wowam?es atceros bija kkada majaslapa kur apskatities prasibas dazhadam spelem, ja kaads zin uzraksta luudzu,jo noderees arii citreiz. edit: paldies bullet Edited May 4, 2010 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Palaidnis tas ir viens no labakajiem un noderigakajiem postiem 4 ever Ritaa izkalkuleeshu kur ko un kas man izdeviigaak un garshiigak sanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Ritaa izkalkuleeshu kur ko un kas man izdeviigaak un garshiigak sanaak Izdevīgāk būtu atmest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now