Teddy Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 to sauc par alkoholismu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 murrr* armani mani draugi^^ juutos drosha, arii par jums, buushu atpakalj, dam znatj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 es arī laikam baigi piemetos vakar. tagad vēl galva kružitsa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Juhuuu es pateicoties DominiX sataisīju savu peli Blēē nomocījos ne pa jokam kadas 2h aiznjema īstenībā tā visa padarīšana... Da salikt tos mazos v adinjus un pie tam man izolacijas lentes nebija, paris reizi normali dabuju pa nagiem no peles,bet pox Tagad vareshu normali CS griezt nekunkstot Lab mani alinsh gaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
theday Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 ahh, visa nakts negulēta, laikam būtu īstais mirklis to darīt, jo šajā brīdī ļoti jau gribās pagulēt. drīz drošvien arī iešu. nakts pagāja diezgan ātri, iečillojām ar draugiem un brāli. peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Vakar noskrēju "Stirpo skrējienu". Sajūtas vienkārši neaprakstāmas. Entuziasma vadīts pieteicos arī Nordea Rīgas maratonam. Jāsāk skriet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Šodien 3 stundas nonstopā kapāju futbolu, vienkārši HardCorā - nesos, sliding tackles kājās, nu karoč reāli izkapājos. Sajūtas riktīgi labās, bet pat pēc spēles nebija tā, ka paiet nevar vai noguris, biju gatavas vēl spēlēt, bet nu visiem bija kaut kur jāiet un tad arī beidzām Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 visu nakti negulēju, iegāju gulēt 11 no rīta nesen piecēlos, un nezinu vai rīt vel tikšu uz skolu, šit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 vakar biju šito apskatīties, diezgan intresants pasākums izveidojās, pats nepiedalijos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Vai kādā failu apmaiņas vietnē ir jau atrodams Musiqq albūms? Vnk man problēmas ar dc, līdz ar to ja ir, būtu jauki, ja kāds avarētu nohostēt kkur vai atsūtīt pa skaipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Ф, labais, beidzot esmu savв mопajв datorkrзslв. 5dien ap pusdienlaiku izgвju satikt иomu, kurр atbraucis no Holandes paciemoties lоdz otrdienai. Nu, vo, tagad tik tiku atpakaп mвjвs. Visforрвkais ir tas, ka pa роm иetrвm dienвm es neiztзrзju ne santоma, pat cigaretes nebija par manu naudu! Un vзl forрa рtelle bija tв, kвdas tur bija meitenes. Ja parasti no bвra vajag vilkt prom dюekus, tad рoreiz mыsu zeltenes tв kampa iekрв, ka man pat neзrti palika. FANTASTIР Tagad jвuzvelk miera pоpis un jвuztaisa spagetti ar sieru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 (edited) Atkal Steam haxori uzdarbojas? Pēc 3 dienu atpūtas iegāju Steamā un uzleca 10 čati ar vienu un to pašu tekstu, lai pievienojos vienai grupai [http://steampowered.dtn.ru]. Kad rakstu "čatotājiem", vienīgā atbilde ir [no katra] "can you please join my group?". Portatīvā tastatūra - so fuckin' annoying! :@ Edited April 15, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 traka nakts.. vakar 3ataa litrs " vodka prostaja" , pec tam dzimtenite 1,5 l, 6 bamšļi un 1 kazinja 0,5 akdams..šausmas ap pieciem esot no privatmajas balkona nokritis..atbrauca atrie.. gulju..sap.. masinja shpricee, parejiem pālī iedod cigareti ( apmeram tā - palīdzēs), teicu ka māsiņa esot skaistākā pasualē ( protams tie ir vakardienas pastāsti, pats jau nezinu neko tādu) , otr aeot pienākusi, t'aap 50 - šitā arī ņemama pamodos jelgavas slimica bez naudas un cigaretem un sajeegas.. nolamajos ka nav ka tikt majas, un zvaniju chomam.. tiku majas 9 no riita.. shausmas.. saap spranda un plecs..esot no 2,5m augstuma nokritis. jeezu mate.. labi ka dzdivs paliku, jo sprandu vareju salauzt veesi.. naisiks.. neko..kamer paguleju dzheki esot vistas paalii nokavushi un sashliku samarinejushi,, tikko atnacu.bija garshigi ar alinju luk tapec ari man nepatik dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 aaa dyversant narmaļnijs vakars klīniskā rullē Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 (edited) Pizdjec Shodien kolegjis kursh mums sameraa maz tur piekoljijam lai panjem mumsm 3x 0,5l BOnapartus pa 3.29Ls gabalaaa Nu vo Vakars jauki beidzaas esmu majas un tagad domaju ko dariit! Iet guleet vai iet ielaas P.s. Laikam viss izlemts Njem 20Ls no krajkasiites un laizhu ielaas Edited April 16, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 good men protams,tur nav divu domu, bez variantiem jālaiž tālāk es tagad mājās ar alēņiem sēzu un malkoju pa malkam, tākā tu man mācīji Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Šausmīgi pietrūkst Jurko un Paina protesta, vismaz kaut kāda kustība bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 atkal galiiigaa kjeemaa...wannnabe green piis of kaifs...bvlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 Aloha ! Nu jau , trīs gadus būšu audzis . Ar prieku secinu , ka mums katram ir ko teikt . Kā nesen izteicos par torti - No zemes - mutē ! Lai Jums veicas ! Buchas Priecīgi Pallma Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Palma ir iists makslinieks...Man patiiikk... jerriti pareiz i esmu tevi labi izskolojis Shodien varu smaidiit cik uziet Majas laikam ap 5:00 biju sieva nodeva labus pizdjuljei bet man pox A kur es to 20caru liku? Laikam nodzeru UZ darbu nakot nevareju paiet garam veikalam un nepanjemt 4d-light Tagad pa kluso jasuuuc shodien jaiet uz pirti kur bushot dahujaaaa shmiga es laikam pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 es pss. vakar biju dzimenē. daudz dzer, daudz meitenes un beigās iegājām diezgan SILTĀ pirtī un uzvilkām weedu. es pis ibmkj kā norāva Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Palīdziet man... Kā man pohas uzveikt? Tas paliek neizturami es vnk mirstu nost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Aliņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Nu taaa esmu pagulejis nedaudz,laikam tira miega labi ja 1h sanaca pagulet! Bet nu jau saku justies pec cilveka Taa tagad man stav priekshaa PANNINJAS un TOMATU sula kursh man lidzees diez vairak? Taaaa nu jau es juutos pec cilveka un ariii saaku jau apsvert ka varbut tomer kaadu glaziiiti vairak vakaraa vareshu pirtinjaa atljauties iedzert JO cik zinu uz poxaam dzerot tik atrii parasti nedolbii Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Parasti vēl ātrāk iedolbī, kā nekā alkohols vēl asinīs ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now