T0masS Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 haha, Goodij, ja jau buusi Riigaa, tad mosh var sarunaat skaistu alus dzershanu?! p.s. Ir kaads variants, kur iet pelniit naudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 GooD`MeN, es 4dien skatīšos hoķi vai nu pie Skonto halles vai nu centrā. Uz kādu aliņu varam mēģināt satikties, vienīgi man 5dien eksāmens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 p.s. Ir kaads variants, kur iet pelniit naudu? Varam varam Naaks tuvaak next week tad ja kas sarunaas,mums ar Larinu vel jaizplano viss kas un kaa Cash nakam nedelj hokjis ir 1d,3d,5d un 7d Taa kaaa beidz murgot par 4d hokja skatishanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 visa nakts negulēta, bet nav "zombie-mod" kā parasti. laikam ķermenim beidzot pieleca, ka var arī negulēt emm mājaslapas statistikā man parādija hits un visits. hits ir ķip, katra reize kad kāds refreshojis lapu vai kkur devies, un visits ir unikālie apmeklējumi? jo kautkā neticas ka man 2ās dienās jau lapu iečekojuši ~20k cilvēki garms man ausis apgriezīs par trafiku jāsāk domāt VDS vai krāt nauda serverim un domāt par Collacation ... fak it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 HAha vakar gāju caur stockmann un ieraudziju to ghetto basket pulcinju , kas skreja tada aukstuma cauri centram. Redzeju kadus 3-4 pazistamus chalus mana vecuma , kuri ari piedalijies vienk lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Taa kaaa beidz murgot par 4d hokja skatishanos Es vakar aizsvinējos līdz cienījamai vafelei un sapratu, ka tu šodien brauc uz Rīgu Jāskatās kā būs ar naudām, tā jau varētu kaut kur pasēdēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Tie ir ielu vingrotāji Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 bļāviens nevaru ēst 12h, vel palikušas 2h tad būs jāmočī uz slimnīcu. bļā tā gribās ēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Kāds negrib man regniku pasūtīt , man beidzās :D Tagat jāspēlē ar ZnT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 :D Tagat jāspēlē ar ZnT. eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 saņēmu šodien dikti pārsteidzīgu vēstuli no vidēji neizauguša tīņa.. "sorry es vnk vienu dienu uzrakstiju niks alise^^ un tgt man skypee ar ir alise un visi sit kanti D" tātad ja kāds mani redz mistiskās vietās,darot man nezināmas lietas, ziniet tā neesmu es.p.s. feiku sauc Gunita, maza meitene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Ritaaa pedejaaa izvakshanaas diena no darba Bet pajat eS LAIZHU pie Larina svinet dinamo uzvaru UN ritaaa paartijs par godu klapeshanai CIET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Cepums Alisei . Zaibal jāiet gulēt , rīt daudz lietas darāmas. Japaspēj vel uz minoritāšu basket aiziet . Atkal varēs rēkt par publiku tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Pārēdos tā, ka miru nost. Alise, žēl tevis. skatos CHILL un garlaikojos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) http://rush.lv/forum/viewtopic.php?t=23956 nu visi css skilotie pacančiki naļetajem uz CSS IDOL ārā silti, var arī iemēģināt pasīvo slēpošanu - distanču bet tas rīt. lai gan valsti nomoka ekonomiskā krīze kā par brīnumu tik tikko man paziņoja, ka uzradies otrs darbiņš un ja ir vēlme varu tur arī pastrādāt, protams no iespējas nopelnīt es neatteikšos. Nu man ir divi darbi, iztiku ļoti labi arī ar pirmo, bet divi? Tas ir vel labāk viss nav tik slikti kā izskatās. Edited January 29, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunky Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 css idol, lohi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) Noteikumu, ka par šādām bezjīgām replikām vārnu Kapēc lohi? Tapēc, ka savādāka pieeja klana atlasei? Ir smieklīgi, jā, bet ne jau tapēc viņi ir lohi Tik īsti nesaprotu, kas tur par atlasēm, savācas gribētāji, sadala miksos un tad pēc pašu ieskatiem atlasa labākos šāvējus un tos pēc tam izmēģina aim mapē, awp mapē un tamlīdzīgi. Edited January 29, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Yo Dzeru ar draugiem un gaidu,Larinu ierodamies Ok vakar dzeru lidz atrubonam un neko neatceros shodien jau 7alus esmu izdzeris un dzeru talak shnjabi ar citronu un ledu priekaaa Lab siii yaaa riiitaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Dzeru ar draugiem un gaidu,Larinu ierodamies Ok vakar dzeru lidz atrubonam un neko neatceros shodien jau 7alus esmu izdzeris un dzeru talak shnjabi ar citronu un ledu priekaaa Lab siii yaaa riiitaa Nu cik var rakstīt? Kas, tu katru dienu dzer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 skatoties pēc postu kvantitātes nakts rīta spamā , es teiktu ka visu pelēko šuni vins ir nodzeris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Velns shodien juutos pec cilveeka Vakar visu dienu biju žvingulī Pat visu KHL speli nogulēju bet 5dienas vakars bija izdevies Ja nemaldos vakar gign majas lpp neshanceeja vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Jā, tā nu notikās, ka lapa un forums nešancēja, tev neizlikās. Es esmu vienīgais, kam ik pēc pāris minūtēm forums ar lapu pārstāj strādāt uz pāris minūtēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Kas bīja noticis ar gignu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 oo, tagad jau ideali iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
emporio Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 taam... garumzimes nav.. .zbis ! Miegs naak.. zbis ! jabrauc rukaat... zbis ! poha... zbis ! loogjika... zbis ! (nestrada) kamishi nemak lidot un ponijiem patik ezelji ... zbis ! tikko atbraucu no olaines... zbis ! aizbraucu ar kaut kadu koristu businju... zbis 1 Nevienu cilveku tur nezinaju... zbis... ! Tusejos talak ar meitenem pie kaut kada chalja dzivoklii... zbis ! STIRNIIIIS ! P.S. es neesmu lietojis ! Mauciiba... emporio logins... ja kas te l1nk1n ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now