ZnT Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Ņem viņus visu laiku līdzi Vai arī dzimšanas apliecības kopiju , vismaz Mēs te to varam uzrādīt Bet zinu , ka man nav tie 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Dokumentu kopijas jau labu laiku nekur nepieņem. Dažos veikalos pat baltās pretī neņem, derot tikai īstās tiesības vai pase. Nezinu gan kāda ir varbūtība, ka dzimšanas apliecību var uzskatīt par personas apliecinošu dokumentu, jo bildes tak tajā nav!? Ar pasi es izturos tā saudzīgāk, jo maku jau esmu paspējis nozaudēt. Uz īpaši "dzerstīgiem" pasākumiem ārpus vietējā rajona ar pasi parasti nestaigāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) bb 5dien dzeram tā pat kā new yearā, bet ejam tikai 2 gan jau paliksim bez kāda zoba. Vai labākais variants, tad kad būs tās būru cīņas tad iemeties pa vidu! epix, mums skolā nedod jakas pa garajiem starbrīžiem. Pipāt ejam aiz skolas vai pāri ielai, bet esam pārsaluši un rokas zilas, bet ja man būtu jāiet ēst 5x tālāk, tad paldies, iztikšu ar būlkām Edited January 20, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 GoooD mens jau 5to dienu kaa dzershanu ir atmetis malaa Jo mans 7dienu garais alko maratons bija pa traku Taa kaa dzimene nosvineta lidz galam un uz uraaaaaa,tad tagad njemshos pie veselaa sapraata un meigjinashu uzlabot savu veseliiiibu,mazak pipajot,mazak dzerot un vairak sportojot Izklausaas neticami,bet pie taa saakshu ariii kartigaaak piestraadaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Gūdmena teksts ir toto cienīgs - lieku 4paku alus uz nedēļu ar +/- 1 dienas nobīdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Izklausaas neticami,bet pie taa saakshu ariii kartigaaak piestraadaat Izklausās jau arī neticami Un domāju ilgi tā nenoturēsi Par vienu cigareti mazāk , par vienu aliņu mazāk 60m dienā noskriesi Vot tad gan ir ticami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Der! Tв kв es esmu Liepвjв, es varзtu Gфodiju aiz ausоm izvilkt no darbavietas un tur pat Baronв Bumbierо izrоt vismaz 1 alu kopistiski XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Vel jau lielāks stimuls nedzer good menam būtu, ja viņš apsolītos kādiem 3 cilvēkiem par 1 alus izdzeršanu 5ls kontā ieskaitīt, 1 alus = 16ls dēļ spiediena no sievietes puses, ka ārā esot megaauksti uzvilku otru jaku, kura it kā ir biezāka, lai gan man tajā pašā bija labi, silti, un protams izcepos, ārā nav nemaz tik auksti pff. Edited January 21, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Paga paga Ljaujiet man vismaz 1hokeja spelees laikaa 3 alus izlietot Nu lab ja bullishi vai overtime tad vajadzes ljaut 4trus.... Citadi man jau to dailslidoshanu pa LTV7 apnicis jau skatiities katru dienu Bet te es ar to nedzershanu biju domajis,kartiigu nolieshanos drizaak Epix,bet tad jarunaa taa ka tie 3 cilveki par katru nedzerto dienu man katrs parskaita pa 1Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Ljaujiet man vismaz 1hokeja spelees laikaa 3 alus izlietot Nu lab ja bullishi vai overtime tad vajadzes ljaut 4trus.... Citadi man jau to dailslidoshanu pa LTV7 apnicis jau skatiities katru dienu Bet te es ar to nedzershanu biju domajis,kartiigu nolieshanos drizaak Epix,bet tad jarunaa taa ka tie 3 cilveki par katru nedzerto dienu man katrs parskaita pa 1Ls tad 5ls ir par maz, jo domaju, ka 5 dienas tu izturetu un 6tajaa dzertu un vnk visus tos 5ls ieskaititu vnk atpakalj tad summa, ko tu atmaksa ir 20ls, jo 20 dienas izturet bez alko tomer jau ir sakums Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) Epiiii bet par katru izdzerto alu vai glazi tak gaja runa ? Ja saaku ar 1nu,nekad ar to 1nu ariii nebeidzu Bet terminsh deriiibaam nedrixtetu but garaks par 20dienam Da nee pavisam nopietni,viss bus kartiibaa...ALKO saku NEE! Starp citu shodiene tikai 1nu cigareti lidz shim esmu tikai izpipajis Un jaa no riita sanaca pasportot skriet uz autobusu Taa kaa viss notiek Edited January 22, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Nu kas tas ir, ka man katru reizi te ienaakot un gribeedams kaut ko palasiit, naakas lasiit par GooD Men'a dzershanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Varbūt taisīt speciālu topiku GodMenam par viņa dienas gaitām, kur viņš rakstītu, cik grūta dzīve ir ar grādigajiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 STOP and CHECK... Ja nemaldos pedejaas 2vas nedeljas es te neko neraxtiiiju,nu vismaz tajaa manaa drinken maratonaaa toch te neko pa cuku neraxtiiju,taa kaa STOP THE MUSIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Kā LV pasts aprēķina paciņas sūtīšanas izmaksas? Pēc svara, lieluma, krāsas, dzimuma, attāluma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Liekas, ka pēc svara Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Goodmena nedzeršana ir beigusies. Pēc šīs uzvaras atkal kāps uz plosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Sesija veiksmīgi un sekmīgi nobeigta, atliek sagaidīt budžeta rotācijas rezultātus un atkal kādu pusgadu var neiespringt Šis ir bijis viennozīmīgi vieglākais mācību pusgads manā dzīvē, arī sesija problēmas nesagādāja. Vairāk tika pavadīts ballējoties kā svinot It kā jau varētu sesijas beigas arī nosvinēt, bet tai nenormālajā aukstumā nekur negribas iet, tāpēc palikšu mājās uz dzeršu tējas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 lol, dzeru antibjotikas, jo esmu slims, bet pohuja sezhu pie drauga un kozhu. Ceru, ka nenoraus jumtu.. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Uzdāviniet kāds ludzu steamotu cs1.6 giftinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Kurš katrs jau nevar iemest kādus 6 Latus citam sejā, tikai tāpēc, ka palūdzis KAs tad vainas nonstīmam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Tur jau knapi 2Ls iznāk par CS.. @ Steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Tad nu gan Eināriem kurss ir nokrities, ja 7,99eināri ir knapi 2Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 KAs tad vainas nonstīmam? Kurš katrs jau ne, un kurš katrs jau arī nemaksā par tiem giftiem no savas kabatas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now