MeGaPiiLe Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 nu bljiin, vasaraa , kad pagalmaa staav grozs, vakaraa uzspeeleet basiiti ir sveeta lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapper^ Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 nē labāk ziemā interesantāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 labaak ir iet miizt -25 graados, blje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knew Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 ohh my gāad man ir tāads štims jebaķ vnk dirsāa sarijāmies tabletes un bišk ap daudz iedzērām omg. šodien no pulksten četriem pus pieciem vnk totāli visu laiku kožam tiko atlīdu majāas jo vienigais biju kam nebija 18 patcmint un vienīgais kam uz skolu jāeiet psc. eEJU gulĒt. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 vnk dirsāa sarijāmies tabletes un bišk ap daudz iedzērām omg. šodien no pulksten četriem pus pieciem vnk totāli visu laiku kožam PsC.. Mūsu nakotne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) Veidoju projektu mca zaibisais Sūrs darbiņš ,bet ir tā vērts. Edited November 18, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 vnk dirsāa sarijāmies tabletes un bišk ap daudz iedzērām omg. šodien no pulksten četriem pus pieciem vnk totāli visu laiku kožam tiko atlīdu majāas jo vienigais biju kam nebija 18 patcmint un vienīgais kam uz skolu jāeiet psc. eEJU gulĒt. ;D WOW KRUTA! DRĪKSTU BARIŅĀ? LŪDZU LŪDZU LŪDZU. plz plz plz plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 narkomani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 šodien sarijos aspirīnu, AHUJENNA BĻE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 shodien churaaju asinis, AHUJENNA BLJE! davai veel kaadi 10 cilveeki peec manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knew Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 šodien mormāli vēmu, AHUJENNA BLJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 shodien dzēru alu,AHUJENNA BLJE! Pa tēmu, dzēru alu, un skatijos salūtu, bet nebiju apmierināts, bet vismaz aliņš bija labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punk- Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 shodien kakāju ziepes ,AHUJENNA BLJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 shodien pavadiiju maasu, AHUJENNA BLJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Pāris tirliņi šo topiku ir padarījuši par vienkārši nelasāmu sūdu un pat man rodas vēlme, lai viņu aizslēgtu ciet un varoņus attiecīgi nahrenizētu no šī foruma. Skumji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) Sēžu mikriņa, braucu uz rigu. Nebutu braucis, ja nebutu sniegs. Garīgais ļoti labs. Cerams tads ari bus vakara. Edited November 19, 2008 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 pedeja laika parskrienu vnk visam pari un nemaz neizlasu... tikai k-kadiem normaliem cilvekiem k-ko palasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knew Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Nesaprotu kas notiek laukaa paliek tik auksts un vējš vispār nenormāls plus vel slapjais sniegs un vienkārši saprotu, ka nāk ziema un tas ir tizli. vel lidz skolas beigām ir palikušas tikai 3 nedēļas ko macīties tas ir vienkārši kautkāds šits. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) noskatījos Rīgas sargus... esmu vīlies Edited November 19, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Lielaka dala taja skaita ari es bija vilusies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Kapēc vīlies? Priekš latviešu filmas laba. Nu jā protams nesalidzīnāsim ar ASV grāvējiem kur budžets filmas: 100,000,000 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knew Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Nu īstenībā es biju arī domājis, ka rīgas sarogs būs kas iīpašāks ! Un kautkas ar odziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Redzēta godīgi sakot patika daži brīži :''Es nevaru mirt neiedzēris'' Vispār filma ir uz PC tāpēc ik pa brīdim sanāk izpriecēt vecākos cilvēkus ģimenes koka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punk- Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Vsp pēc tā rādītā varētu padomāt ka Rīgu izglāba pāris veči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Es te lasu un saprotu ka galigaa hujnja te tiek dzita!~ tam asinjojosham analajam tipinjam vispar vajadzetu muzha atvaljinajumu no shejienes pieskjirt! Es te kadu nedelju nebiju neko iepirdis,jo man te sanaca vissdazhadakie partiji un laiks CS neatlika Arii tagad ar darbu bus shaizigi bez brivdienam,bet nu lab vismaz bus savadak Vopshem tiko no darba parvilkos majas un normalu noliju/saliju Jaiet ko siltu uzvilkt un tad kadas vakarinjas uzshmoret Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now