SkaM^ Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) Jau otras septembris... Vel nedaudz un jau Ziemassveetki. Edit: Augusts paskreja loti aatri ;( Edited September 2, 2008 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Mehehehhe man gan šodien bija kaut kāda sporta diena. īstenība interesanti, bija jāceļ telts uz ātrumu, jāpārdedzina striķis ar ugunskura palīdzību, ķipa sur1v0r. Bet klase man arī ir līdzīgi kā amnījam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Pirms ~20min tikai no skolas atnacu. Tas nu galigi nav forshi macities vakara mainjaa... Klase ipashi gudri cilveki arii nav taka jutos samera stulbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 3šā diena "jautrajās" kojās. Rādās ka paies ilgs laiks kamēr pieradīšu. Gaidu piektdienu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) Mļe tā bija kompensācija! Fokin kabatzagļi.... Attaisot kārtējo sāpju aliņu.... Edited September 2, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 es nerunaashu 3iis meeneshus, varbuut tad mans viedoklis paliks kaa labaaks, vai vnk tiesiigs p.s zinu kur atrodaas o poga, ja nu nav kur citur piesieties, tad var vnk pateikt - ej prom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) Kapēc es nevaru atrast 49230904838838 Latvijas Valsts Latus(LVL)? Ko? Edited September 3, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) LATVIJA! Pīīīīzģec, tādu basketbola spēli es nebiju ļoti ilgi redzējis. Janičenoks nomudās visos svarīgākajos uzbrukumos, bet vot pagarinājuma pēdējā sekundē viņš iemet kaut kādu nereālu trīspunktnieku, kas 3x atsitās pret vairogu un stīpu, un izšķir spēles likteni par labu Latvijai. Jahovičs vispār man gandrīz lika nosirmot, kad izgājienā viens pret GROZU pamanījās nostaigāt. Un, ko gan mēs darītu bez Biedriņa - 30 punkti + 22 atlēkušās bumbas. Edited September 3, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) Pumpuri atceļas un neviens ar mani tā īsti pa brīvdienām iedzert arī negrib. Maitas! Damn, ko lai es tagad daru!? Ok, kamēr tukšošu 2. aliņu par to padomāšu.. Pašlaik šķūnēju savu vakar nopirkto Nokia E50 t.i. kačāju iekšā visādus sūdus. Man ir garlaicīgi, bļe. Par basketbolu: Jahovičš totāls lohs. Cik reizes nomudījās.. Nevajadzīgais sods, nostaigāts vnk lol. Uz beigām vajadzēja takš ņemt nost. Totāla haļava, ka uzvarējām. Baigi daudz kļūdas uz beigām bija abām komandām. Labi, ka Maķedonija meta svarīgos sodiņus garām Edited September 3, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Tikko pārnācu mājās no darba, 24h stundas nostrādātas, acis kubā, sarkanas. Diezgan debīls darbs, būt tik ilgi augšā, pat bez PC acis chupā. Šodien ofic jāatlaiž, jāiet kautkur aliņu iedzert, mož ko vairāk, var jau atļauties, jo uz darbu tikai sestdien ( atkal 24h x[ ). Jāuzliek kāds garlaicīgs mūvijs un līdz vakaram jāatplīst.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Pīīīīzģec, tādu basketbola spēli es nebiju ļoti ilgi redzējis. Janičenoks nomudās visos svarīgākajos uzbrukumos, bet vot pagarinājuma pēdējā sekundē viņš iemet kaut kādu nereālu trīspunktnieku, kas 3x atsitās pret vairogu un stīpu, un izšķir spēles likteni par labu Latvijai. Jahovičs vispār man gandrīz lika nosirmot, kad izgājienā viens pret GROZU pamanījās nostaigāt. Un, ko gan mēs darītu bez Biedriņa - 30 punkti + 22 atlēkušās bumbas. Labak shito speli neatgadini jo delj shitaa sspeles es vakar pieleejos lidz bezsamanjai un diezgan taaalu aizjahtoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 (edited) Ahahah, Guudmen, kur tad mūsu pret-dzeršanas kampaņa? Es vēl turos, tikai nezinu cik vēl ilgi. Ja noturēšu šo weekendu, tad esmu vnk adatu pavēlnieks, ka es tev saku. Vispār šorīt pirmo reizi redzēju, ka ap 12:00 dienā gign'ā nav neviena cilvēka. Pat naktī situācija parasti ir pozitīvāka. Nu ko, laikam jāsadomā ko lai šodien sadara. Lekcijas 3 dienas nedēļā <3. BTW, kāds 6dien Scooter'u apmeklēs? EDIT* 2 Inv - par advancētu čigānu. Da nē, 2. kurss uzņēmējos. Nesūdzos. Edited September 4, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Vispār šorīt pirmo reizi redzēju, ka ap 12:00 dienā gign'ā nav neviena cilvēka. Pat naktī situācija parasti ir pozitīvāka. Nu ko, laikam jāsadomā ko lai šodien sadara. Lekcijas 3 dienas nedēļā <3. BTW, kāds 6dien Scooter'u apmeklēs? par ko tu studē??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 eziic -> Tu muļķa desa, skola moš ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 yeah riit jau kontrol darbs algebraaa x} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Bļē, sūdīgi, laikam angīna, kakls sāp, it kā temperatūra nav, vismaz pats jūtu ka nav, mož rīt uz šuci neiešu, bet tomēr gribās skolā !!! ;( Kr4 tagad skatos Far Cry 2 video un gaidu savu jauno videokarti - Radeon HD4870X2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 EZiiic es tevi miilu jo es JAHTOJU XD Pizduuu man koma ja es speleshu CS 100punkt atraushu banu par savu muti Esmu vnk jahtaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Eu nu zb rakstiiit jau to ka tu katru dienu dzer... mosh kadu dienu uzraksti ari k-ko normalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) Seen, tev par Goodmena dzeršanu ir tikpat aizraujoši lasīt cik mums par tavām nenormāli foršajām un interesantajām skolas gaitām. Nepatīk - nelasi, neredzu šeit nekādu problēmu. Goodmen, tev to jahtu beidzot vajadzētu nodedzināt, nu vismaz buras jau nu noteikti. Es turos jau gandrīz nedēļu, bet tā kā šodien ir 5diena, tad vienīgais veids, kas mani varētu atturēt no došanās ielās būtu telefona & datora izslēgšana + pilnīga izolēšanās no sabiedrības, ko es, protams, nedarīšu. Veiksmīgu 5dienas jahtošanu. Vakarā vajadzētu padziedāt gign'ā. Edited September 5, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Eee kur tu faking izlasiji ka es katru dienu dzeru?cik atceros 1dien un 2dien es nedzeru! Shodien baigi suudiigi juutos reali galva saap! Starp citu vakar iekapjot gultaa bija TAADS ahunais karuselis ka reali aizdomajos ka JAHTOT Laikam tomer nav forshi,jo nevar pagulet ,kad zeme virs tevi griezhas un tu vinjai griezies lidzi Vispar shodien 1na no retajam brivdienam un ahuuna vispar neko darit negribas!Gulet gultaa gribas!Pat est slinkums iet taisit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 good, vakarā jau mēs lasīsim kā tu kvasī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 BĻE KURŠ ŠITO HUIŅU LASA?!?!?!?!??!?! Un variet necitēt manu tekstu, jo es tāpat nelasīšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 tagad Jurko varētu kārtīgu protestu uztaisīt, kā pirms pāris gadiem iepriekšējā topika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Goodmen, tev to jahtu beidzot vajadzētu nodedzināt, nu vismaz buras jau nu noteikti. Es turos jau gandrīz nedēļu, bet tā kā šodien ir 5diena, tad vienīgais veids, kas mani varētu atturēt no došanās ielās būtu telefona & datora izslēgšana + pilnīga izolēšanās no sabiedrības, ko es, protams, nedarīšu. Veiksmīgu 5dienas jahtošanu. Vakarā vajadzētu padziedāt gign'ā. Chill Vnk nesaprotu ka katru dienu var dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Izsteniba es ari nesaprotu ka var dzert katru dienu. Tas tachu nav normali!? Ezii tu tacu normals chalis, kapec tev katru dienu butu jadzer? yeah beidzot piektdiena, jajiet tuset. So piektdien nepieliesos ka pagajuso vai vispar nedzersu, pec tam klausities kads tu tur esi bijis utt. NE PALDIES. Visiem priecigu nedelas nogali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now