Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

A tu paņem uz Ziemassvētkiem sapērcies uz 50 latiem. Pie kases ar lielajiem iepirkuma ratiem piebrauc, izkrāmē savu vezumu, viņa visu noskanē un tad iedod tupeņu maisu pilnu ar sīceni. Vot būs prieks un laime, kad 10 kasieres pa čupiņām skaitīs tavu cūciņā krāto kapeiku :D

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ehh, tiku dzimtajā pilsētā. Neizgāju tehnisko jo lukturis pa augstu spīd. Tagad pierādu visiem ka Kapteinis ar kolu padara naktis par leģendārām!!! Tiekamies skaidrā pirmdien. Visus turpmākos manus postus kas būs bezjēdzīgi lūdzu uzskatīt par spamu un bez sirdsapziņas mokām dzēst..

Link to comment
Share on other sites

Tom., ja vari atļauties braukāt s-klasē, atradīsies arī kāds lats priekš piešūšanas labam bleizerim. Kaut vai tas pats Baltman, piemēram.

edit. Kā arī, click, tikai rēķinies, ka koijotos uz vienu kvadrātmetru būs vismaz 6 šādas žaketes.

Edited by enjoi
Link to comment
Share on other sites

Jāiet šodien Boulinga bumbu paripināt :) Un protams patukšot nedaudz grādīgo :) Tā kā priekšā smags decembris, īpaši nedrīxtēs aizrauties :)

+ Vakar dabūta slimības lapa benzīna kapsētai, kas 3gadus nav bijis kustināts un jāaizripo uz kādu ciemu boulings uzspēlēt...pēc tam jau būs jāpavizina nodzertās sejas - cik nu benzīns vēl būs palicis pāri :DD

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...