Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Nu es paskatījos, tur ir 2 šašlika receptes- pilsētas un vnk šašlika recepte. PIlsētas neesmu mēģinājis, bet parastā šašlika recepte ir vnk ūber. Es parasti gan baltvīnu neleju virsū un ja koriandrs nav, tad iztieku bez . Varbūt ja nemāk gatavot šašliku, tad tā ir huiņa, bet jebkurā gadījumā rekomendēju visiem to recepti. Moš viņš gaļu sūdīgu nopirka, par agru sasālija vai etiķi piešāva, tiešām nevaru saprast, kā var tā recepte nepatikt.

Link to comment
Share on other sites

cd_hacks uz 48p neiet? :DD :DD Samarineeju 7kg svaigi kautu cuucinju 3dazhadaas marinaadees :) MAIGAJAA, ASAJAA un kefiira marinadeee :) Vakar atkal aizleeju muuli,tapat kaa to izdariju aizvakar :DD Shodien gan sausais likums, ritaa ka nekaa japixaa :) Shogad bija doma, mest moneetu un braukt vnk taalu taalu prom no civilizacijas un kaut kur mezha pljavinjaa ieparkots hvz kur, ka tik talaak no majaam :) Cerams ka nebuus lietus :) Tagad tikai baigi gruti izdomat cik daudz alu man ritaa japeerk...Taa lai nav pa daudz un lai nav pa maz...

Link to comment
Share on other sites

guudmen , tieshi taa , chiiti negaaja :D bet nu tas nav priekš gigna ! bet dabūju tikuntā kas iet uz 48p :P ak jā , meklējot čītus uzdūros arī tev kkādā iHack topikā ka meklēji wallhacku :muahaha: tu tur biji ierakstījis ka tev vajag priekš demkām,jā es arī tā tur biju ierakstījis :D ihacks smird ! atceros kaa tev tur gribeeja pieshuut wh :DD šodien jābrauc līgot uz saulkrastiem !! dvj see ya B)

Link to comment
Share on other sites

tātad bija problēmas kompānijā, jo alkohols nedrīkst palikt pāri :D

Pārāk daudz alkohola var būt, jo dažreiz vienkārši VISI viesi atstiep TIK daudz, ka pat skatīties bail paliek :D

WTF? This guy is from latvia 0_o

4568040_700b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...