Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Vakar kārtējo reizi aizgāju gulēt 4.00 un tikko pamodos (15.45), visu nakti kačāju, šķiroju muzičku.

Tikko uzliku normālu skaļumu, māte ienāca istabā un sāka brēkt ka viņa grib gulēt (omfg māte mājās, kurnuvēl guļ šādā laikā, kautkas nav tā kā vaig <_< ). Uzvilku austiņas un sapratu ka viņas ir saplīsušas, viena auss čarkst :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

Da labi, nometnē bija orientēšanās. Iedeva karti, kur atzīmēti čekpointi un davai, skrien! Bija vakars, ārā lija, bija vējš un nebija īpaši silti. Nopisāmies kādas 3 vai 4h skrienot pa peļķēm, slideniem grants ceļiem (dažs labs arī nomaucās) un mežu brikšņiem, kur varēja tīri forši saskrāpēt kājas līdz asinīm (pāris asprāši skrēja ar šortiem) un neatradām ne1 čekpointu, lame ne? :D Tajā nometnē es tāpat, kā visi tīma memberi bija 1. gadu un pirmie čekpointi, bija tur pat, kur pagājušo gadu, bet mēs jau nezinājām kur tieši ^^ Pēc tām 3h biju izbesījies, izmircis un nosalis, nospļāvos un vēl ar pāris cilvēkiem aizgāju mājās (uz internātu, kurā dzīvojām) :) Bet 2 meitenes (lol) palika un čakarējās līdz 24.00 - atrada 4 čekpointus, bet tos neieskaitīja, jo viņas bija pārsniegušas laiku (par kuru mums pirms tam nekas nebija teikts). Meklējot, viņas netālu redzēja 5 mežacūkas, labi, ka tur nebija mežacūku sīkie, savādāk tas varēja begties ne pārāk priecīgi.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

BLE TU JOBANAA SUKA CHESTER, BLE NEVIENU NERAUSTA TAADI JBANI DIRSAA PARAUTI POSTI KAADUS TU TAISI. JA NEVARI UZRAKSTIIT KAUT KO GARAAKU, KO ARII BUUTU JEEGA LASIIT, NERAKSTI NEMAZ.

Bļin šodien tik reāla diena .... not.

Aizgāju no rīta uz soļuku, normālu brūns tagad esmu. Pēc tam līdz pedikīram ( nē es enesmu gejs, lol ( prosta bija probleema ar vienu nagu, tādēļ nācās mocīties. ) Neiesaku nevienam iet pie tāda monstra - nožēlosiet.

Tālāk sanāca mammai izspiest kaut kādas drēbes un somu, tipa tādu kura pār vienu plecu, kur salikt visādus makus, telefonus, šķilenes n' stuff like that ).

Āā, vel no rīta beidzot atnāca jaunā klava/pele. Razer 4evah. <3 <3

Mazliet jāiet pagulēt, un jāceļas ap 23:00 augšā un jāripo vecenēs.

Link to comment
Share on other sites

visa diena izchakareta izspiedu no muzas 80Ls shuziem un biksem nekur neaizbraucu vienam slinkums bija...

izdomaju braukt 1dien

tad vel bija janomaina mashinai riepa lai var pa rajonu paganjat bet nebija donkrata vispar neka...

panjema salikam kjiegeljus uzbraucam virsu paluku apaksha bulji un nobrauca leja :D vnk mashina uzsedas... nomainijam riepu viss ok... bet ka lai no blukja dabu nost? :D

nomocijamies kamer dabujam... prieksha velkosha un ari priekshejo mainijam... nepaveicas :(

velak pakupinaju ratus ta forshi...

Link to comment
Share on other sites

Lidzko paveru acis vala , pirma doma ,kas ienaca prata bija "ka es uz majam trapiju"

Padzeros un ar drebosham rokam paveru savu apdilusho maku vala . Bet tur jau mazs zirneklitis pina tiklus .

Smagi noputos - un kartejo reizi nospriedu ,kad vairak nedzershu ! !!

Link to comment
Share on other sites

Nemīz, tagad mēnesi viņš te vairs neko nerakstīs ;)

Tikko uzstādīju jaunu rekordu flash spēlē Slice (attačmentā), kas reāli pagarināja manu krānu :thumbsup:

Šī pagaidām ir ļoti neizdevusies vasara (ja neskaita nedēļu pēc jāņiem), taču vēl ir pietiekami daudz laika (es ceru), lai to labotu.

post-2043-1183833181_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ehhh 2 dienas daba, laivas, upe, ALUS, normali atpuutos fiziski noguru pie reizes, padirsu 10 ls pokeraaa, brivdienas izmantoju, ka jau tas pienaakas no visas sirds, ta kaa ir 6dienas vakars nekas veel nav beidzies :)

p.s. veikmigu 6dienu :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Neko praatiigu shodien taa arii beigu beigaas nesadariiju. 6dienas vakars + seedeeshana maajaas + vasara = bezsakars. Bet tieshi tas man shovakar ir kaut kaadaa veidaa sanaacis. Ar to arii sevi apsveicu. Ak jaa, atkal saslimu ar to stulbo Slice. Cik tur truuka buutu rekords, bet nee, taa speele mani tomeer joprojaam ieniist. :thumbsup:

slaiscb2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pirms 3h atbraucu no lielās zvejas.Izvilkām daudz asarus & līdakas.Tagad tāds noguris esmu...Baigi agri bija jāceļas lai normāli varētu kko izvilkt.. :fsckinsad: Vēl kkur jaiziet paspēlēt Cs :khehehe: Laikam gignāā..

P.S. Labu vakaru,ā pa Ltv 1 iet Jāņu koncerts kur dzied daudz Jāni :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

:fsckinsad: Vēl kkur jaiziet paspēlēt Cs :khehehe: Laikam gignāā..

P.S. Labu vakaru,ā pa Ltv 1 iet Jāņu koncerts kur dzied daudz Jāni :khehehe:

Parā bildi, CIK tad daudz tu izvilki līdakas un asarus (ja vēl nav uz pannas), vnk interesē. Zvejnieku stāsti jau parasti tiek izskaistināti. :hooray:

Link to comment
Share on other sites

:hooray:

Diemžēl neviens nepaņēma digitālo fotoaparātu! Bet bija kkur 5kg noķēruši!Līdakas bija maziņas,bet daži asari bija ļoti lieli!Tīrot zivis dažām zivīm atradām vederā maziņas zivtiņas ^_^

Ps. Ko vairs neviens neko neraxta?? Nav ko lasit no spama XD :fsckinsad: c'mon raxtat kāds!

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

fck, tiku SSE uz to interviju, kas galīgi neatbilda maniem plāniem, un tagad jāizdomā, laist muļķi intervijā vai arī nopietni tēmēt uz to skolu. neesmu mazohists, tādēļ biju domājis, ka tas nav priekš manis, a, vot, tagad neko nesaprotu :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...